Çalışmanın Tamamı 28 Sayfadır Seçtiklerimi Ekledim
sedat_gul 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Tem 2009 Mesajlar 713 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.sedatgul.com 9 Mar 2010 #1 Çalışmanın Tamamı 28 Sayfadır Seçtiklerimi Ekledim
F finfik 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 9 Eki 2008 Mesajlar 3,193 Tepkime puanı 42 9 Mar 2010 #2 şık olmuş, eline sağlık...
S slyyls 🌱Yeni Üye🌱 Katılım 27 Şub 2009 Mesajlar 24 Tepkime puanı 0 10 Mar 2010 #3 Çalışman gerçekten çok güzel olmuş. Logoyu eğer sen yaptıysan , altın efektini nasıl bukadar güzel verebildiğini anlatan bir yazı yayımlarsan sevinirim.
Çalışman gerçekten çok güzel olmuş. Logoyu eğer sen yaptıysan , altın efektini nasıl bukadar güzel verebildiğini anlatan bir yazı yayımlarsan sevinirim.
creedwar Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 17 Haz 2008 Mesajlar 7,974 Tepkime puanı 104 10 Mar 2010 #4 slyyls' Alıntı: Çalışman gerçekten çok güzel olmuş. Logoyu eğer sen yaptıysan , altın efektini nasıl bukadar güzel verebildiğini anlatan bir yazı yayımlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Kahverengi sarı tonlarında 4-6 kanallı degrade kullanarak yapabilirsiniz. Çalışmaya gelince, arkadaşlarında dediği gibi şık bir çalışma..
slyyls' Alıntı: Çalışman gerçekten çok güzel olmuş. Logoyu eğer sen yaptıysan , altın efektini nasıl bukadar güzel verebildiğini anlatan bir yazı yayımlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Kahverengi sarı tonlarında 4-6 kanallı degrade kullanarak yapabilirsiniz. Çalışmaya gelince, arkadaşlarında dediği gibi şık bir çalışma..
beyhanok ⭐Deneyimli Tasarımcı⭐ Katılım 7 Ağu 2008 Mesajlar 153 Tepkime puanı 5 11 Mar 2010 #5 gözümü yorgu karışık olmuş ama güzel duruyor. eline sağlık
ma®tin Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Şub 2010 Mesajlar 5,536 Tepkime puanı 161 11 Mar 2010 #6 ben de beğendim güzel olmuş elinize sağlık
dorad 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 15 Eki 2007 Mesajlar 914 Tepkime puanı 59 11 Mar 2010 #7 Şık bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık
sedat_gul 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 2 Tem 2009 Mesajlar 713 Tepkime puanı 11 Web sitesi www.sedatgul.com 11 Mar 2010 #8 slyyls' Alıntı: Çalışman gerçekten çok güzel olmuş. Logoyu eğer sen yaptıysan , altın efektini nasıl bukadar güzel verebildiğini anlatan bir yazı yayımlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Çalışma Corel Draw'da yapılmıştır, evet logoyuda be yaptım baya uğraştım istersen orjinal dosyasını (logo altın rengi) sana gönderebilirim.msn eklersen MSN: ************
slyyls' Alıntı: Çalışman gerçekten çok güzel olmuş. Logoyu eğer sen yaptıysan , altın efektini nasıl bukadar güzel verebildiğini anlatan bir yazı yayımlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Çalışma Corel Draw'da yapılmıştır, evet logoyuda be yaptım baya uğraştım istersen orjinal dosyasını (logo altın rengi) sana gönderebilirim.msn eklersen MSN: ************
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 11 Mar 2010 #9 sedat_gul' Alıntı: Çalışma Corel Draw'da yapılmıştır, evet logoyuda be yaptım baya uğraştım istersen orjinal dosyasını (logo altın rengi) sana gönderebilirim.msn eklersen MSN: ************ Genişletmek için tıkla ... Sedat Bey... Forum kurallarına riayet etmeniz gerektiğini bildiğiniz halde bu hatayı yapmanızı bir anlık dalgınlığınıza veriyorum. Lütfen forum kurallarına riayet ediniz!
sedat_gul' Alıntı: Çalışma Corel Draw'da yapılmıştır, evet logoyuda be yaptım baya uğraştım istersen orjinal dosyasını (logo altın rengi) sana gönderebilirim.msn eklersen MSN: ************ Genişletmek için tıkla ... Sedat Bey... Forum kurallarına riayet etmeniz gerektiğini bildiğiniz halde bu hatayı yapmanızı bir anlık dalgınlığınıza veriyorum. Lütfen forum kurallarına riayet ediniz!