Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Tasarımım (Yorum Lütfen)..!

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dışarıdan fason işler alıp basan turmatsan gibi 4 renk makine ile çalışan firmaya yaptıgım katalog tasarım ön ve arka kapagı
yorum bekliyorum ..

Fİrma antedli fatura katalog broşür vs.. gibi 4 renk işleri baskı ve baskı sonrası işlerini yapıyor ayrıca bu urunleri kendi de tasarlıyıp normal müşterilerede hizmet veriyor ..

katalog.jpg

daha bitmedi bitince gerisiinide koyacagım buraya

Benzer konular

buket1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şunu söyliyim renk göz yorucu ve sağ alt taraf oldukça karışık görünüyo

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
çok karışık gibi geliyor gözüme ama bu benim şahsi fikrim

bu bir a3 sonuçta burayada daha büyük boyutunu koyamıyorum

aslında hem objeler büyük hemde net görünüyor çıktısınıda aldım ama burda küçülttüğüm için birbirine girmiş gibi duruyor .. fakat öyle değil ..

EdaLım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
daha sade ve daha şık bişey olsa güsel olur türmatsan bizim blokta bu arada ;)

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
daha sade ve daha şık bişey olsa güsel olur türmatsan bizim blokta bu arada ;)

Tabi olabilir şuan içini yapıyorum zaten bir kaç değişiklik daha yapacgım zaten bitmeden attım buraya sonra vaktim olmuyor diye bitince bitmiş halinide koyacagım

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
şunu söyliyim renk göz yorucu ve sağ alt taraf oldukça karışık görünüyo

kesinlikle katılıyorum bencede göz yorucu ve karsık kolay gelsin arkadaşım ben senin bundan daha iyisini yapıcanı biliyorum
:lol:

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesinlikle katılıyorum bencede göz yorucu ve karsık kolay gelsin arkadaşım ben senin bundan daha iyisini yapıcanı biliyorum
:lol:

daha iyisinide yaptımda casmin biliyorsun sana gerçek tasarımlarımı bundan sonra göstermicemm :):)

ibozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
göze ilk çarpan gülümseyen kızın bana göre fazlaca iri olan dişleri hepsi bi kenara logoyu 4 defa kullanmışsın ki bana sorarsan ikinci defa kullanmak bile gereksiz ayrıca firma ismini de logodan bağımsız tekrar kullanmışsın... hiç gerek yok, sadelik güzeldir. hoşçakal....

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
göze ilk çarpan gülümseyen kızın bana göre fazlaca iri olan dişleri hepsi bi kenara logoyu 4 defa kullanmışsın ki bana sorarsan ikinci defa kullanmak bile gereksiz ayrıca firma ismini de logodan bağımsız tekrar kullanmışsın... hiç gerek yok, sadelik güzeldir. hoşçakal....

tşk ederim yorumun için logo sayısını düşüreceğim zaten bitmedi ben bitmeden atimö gösterim dedim size bi :)
bitince bitmiş halinide atacagım kızın dişlerne gelince çok güzeller ya makyajda yaptım ona oyuzden kullandım

biraz daha değiştirdim içinide aynı renklerde ve görselde yaptım btiince atıcam buraya

deiem29

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bencede kız cok sırıtıyo resimde dizayn eksiklikleri ve gereksiz kullanımlar var bu yüzden insana göz acıcı gelmiyor. daha sade yaparsan bence daha iii olabilir bide kullandıgın ana renk bence anlatmak istediğin reklamı yansıtmıyo tabi şahsi görüşüm ama yinede emek vermişsin eline saglık

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede kız cok sırıtıyo resimde dizayn eksiklikleri ve gereksiz kullanımlar var bu yüzden insana göz acıcı gelmiyor. daha sade yaparsan bence daha iii olabilir bide kullandıgın ana renk bence anlatmak istediğin reklamı yansıtmıyo tabi şahsi görüşüm ama yinede emek vermişsin eline saglık

şuan tasarımın iç kısmını yapıyorum bitsin sizlerle paylaşacagım zaten aam bitmeden değişiklik yapmcam benimde gözüme takılanlar oldu btisin tasarım bitiğinde bir kaç renk denemesi daha yapacagım ...

Ondan sonra onlarıda buraya koyarım bakarsınız...!

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Buda bitmiş Hali Fakat üstünde değişiklikler yapacagım baskıya gitmedne önce Sonrada Text Alanları Doldurup baskıya göndereceğim
Öneri ve yorumlarınız için tşk ederim ...!

KAPAK ve ARKA KAPAK
katalog.jpg

iç sayfalar

katalog2.jpg

katalog3.jpg

katalog1.jpg

buket1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet daha iyi çalışmalar çıkaracağına eminiz başarılar sana

ibozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tamam bekliyorum kolay gelsin...

graffix

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz karışık gibi renkler konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum gerçekten gözü yoruyor

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
biraz karışık gibi renkler konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum gerçekten gözü yoruyor

aslında çok hoş bir renk burda resim küçük oldugundanda karmaşık gibi duruyor ama deidğim gibi diger renk seçeneklerinide belirli bir zaman sonra bu topiğe ekleyeceğim..

KOMORI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bu firmanin gercekten 4 renk baski yapan resimdeki Heidelberg makinasi varmi, arti böyle müsteri hizmeti veren call centerde calisan bayanlar varmi ?

Benim sevmedigim sey olmuyanin varmis gibi pazarlanmasi, oldugundan daha iyiymis gibi gösterimesi.

basilmasi en gicik olan renklerden birisini secmissiniz.