Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Tasarımım (Yorum Lütfen)..!

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu firmanin gercekten 4 renk baski yapan resimdeki Heidelberg makinasi varmi, arti böyle müsteri hizmeti veren call centerde calisan bayanlar varmi ?

Benim sevmedigim sey olmuyanin varmis gibi pazarlanmasi, oldugundan daha iyiymis gibi gösterimesi.

basilmasi en gicik olan renklerden birisini secmissiniz.

bu firmada bu makinadan var
ole call center bayan yok :)

daha bulamadık olmayanı var gibi değil bu böyledir reklam işi herzaman gerçeği yansıtmaz
herzaman bazı şeyler sözde güzeldir
ona bakarsanız yasalarda halen siz ustunsunuzdur polisler polis gununde çiçek verri afişler hazırlanır polis halk el ele diye ama geri kalan 364 gun job yersiniz gerçekte öyle değildir iş resmiyete gelince böyledir ama
haksızmıyım .?

renk olarak sizin yorumunuz bence renk gayet hoş
ama bu renk basılacak demedim şuan için buun begendiler ama renk tonlarıyla yada tasarımla biraz daha oynayabilirm bunu tamamen bitiridkten sonra karar vericem

tşk ederim

KOMORI

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu firmada bu makinadan var
ole call center bayan yok :)

daha bulamadık olmayanı var gibi değil bu böyledir reklam işi herzaman gerçeği yansıtmaz
herzaman bazı şeyler sözde güzeldir
ona bakarsanız yasalarda halen siz ustunsunuzdur polisler polis gununde çiçek verri afişler hazırlanır polis halk el ele diye ama geri kalan 364 gun job yersiniz gerçekte öyle değildir iş resmiyete gelince böyledir ama
haksızmıyım .?

renk olarak sizin yorumunuz bence renk gayet hoş
ama bu renk basılacak demedim şuan için buun begendiler ama renk tonlarıyla yada tasarımla biraz daha oynayabilirm bunu tamamen bitiridkten sonra karar vericem

tşk ederim

ben renk kötü demedim, basimi zor olan renk dedim.

zor derken, en kücük renk farkliliklarini beli eden renklerden, yesil ve liladir.

isterseniz baski esnasinda bi baslangictan, bi ortan birde, sondan numune baskilar alip kontrol edin, ne dedigimi anliyacaksiniz.

crazy_ahmet

🌱Yeni Üye🌱
çalışma güzel ama renk biraz göz yorucu başka bir renk kullan bence yinede eline saglık :> yazı renklerinide degiştirebilirsin

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben renk kötü demedim, basimi zor olan renk dedim.

zor derken, en kücük renk farkliliklarini beli eden renklerden, yesil ve liladir.

isterseniz baski esnasinda bi baslangictan, bi ortan birde, sondan numune baskilar alip kontrol edin, ne dedigimi anliyacaksiniz.

HMM TŞK EDERİM ozaman ben yanlış anladım...!

sevinc_83

🌱Yeni Üye🌱
alt fondaki mor tonu çok boğmuş biraz daha açık olabilir
veya sarı nın bir tonunu yok daha fazla ortaya çıkar tasarımın

suleymankkoklu

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben hiçbir olumsuz yorum yapılan görüşe katılmıyorum. Çalışma gayet hoş renk olarak ta biraz koyu olabilir ama çok beğendiğim bir renk. Çizgiler yerinde kullanılmış, reklam açısından sadece varolanı kullanmak mümkün değil. Bu reklam anlayışına ters zaten. Maket olarak yapılan site reklamlarını görmüyormusunuz bunların hiçbiri inşaat bitince tam anlamıyla ortaya çıkmıyor.
Tebrikler çok başarılı...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben hiçbir olumsuz yorum yapılan görüşe katılmıyorum. Çalışma gayet hoş renk olarak ta biraz koyu olabilir ama çok beğendiğim bir renk. Çizgiler yerinde kullanılmış, reklam açısından sadece varolanı kullanmak mümkün değil. Bu reklam anlayışına ters zaten. Maket olarak yapılan site reklamlarını görmüyormusunuz bunların hiçbiri inşaat bitince tam anlamıyla ortaya çıkmıyor.
Tebrikler çok başarılı...

tşk ederim
renk tonu biraz oynama yapacagım bititğinde paylaşırım geri kalanını

afidanci66

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet renklerle biraz oynasan hatta biraz pastel ton kullansan hoş olur. Alt kısmı farklı renk kullanma imkanın varsa denemeni tavsiye ederim boğuculuktan kurtulur.

dezzo

🌱Yeni Üye🌱
kötü bnce ccccccccccccccccccccccccccccccc

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
kötü bnce ccccccccccccccccccccccccccccccc

sadece yazmak için yazmayın ozaman yapın iyisini koyun buraya eger kötü ise neden belirtiniz yada tavsiye gelipte kötü falan diyip mide bulandırmayın forumda adam gib bir çalışmanız bile yok

clown

🌱Yeni Üye🌱
biraz daha sadeleştirip gözü yoran fazlalıkları kaldırabilirsin çünkü göz sürekli ordan oraya atlıyor..basarılar

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
benim anlamadığım şu? bir matbaa bu firma kendi grafikerleri var kendi katalog tasarımını neden kendi bünyesinde yapmıyor size yaptırıyor? ve ozaman nasıl bir matbaa bu?

asyabayar

🏅Acemi Tasarımcı🏅
calismanizda bos alanlarada yer vermelisiniz. gözü yoran bi calisma olmus tsk.

SEMİHA

🌱Yeni Üye🌱
SLM
Kusura bakma ama bence hiç iyi bir çalışma olmamış çok amatörce görünüyor ayrıca çok karışık yani birçok elştirilecek yeri var bence bu çalışmanı bırakıp bambaşka bir tasarım düşünmelisin sakın yanlış anlama ben sadece kendi fikrimi söylüyorum