Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Katalog Tasarımım (Yorum Lütfen)..!

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
SLM
Kusura bakma ama bence hiç iyi bir çalışma olmamış çok amatörce görünüyor ayrıca çok karışık yani birçok elştirilecek yeri var bence bu çalışmanı bırakıp bambaşka bir tasarım düşünmelisin sakın yanlış anlama ben sadece kendi fikrimi söylüyorum

:)
daha iyisini yaptıgım zaman size mail atarım

nosce

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kötü bi eleştiri olucak ama son derece vasat bi çalışma şuan elimde bir baskı firmasının kataloğu var inanılmaz güzel bütün işlerimi orda bastırmak için kendi kendime heyecanlandım valla. Yane ama burda bole bişi yok amacına uygun diil ve sen her eleştirden sonra bütün hepsinin cevabını vermişin gördüğüm kadarıyla.Eleştirleri dikkate alsan daha iyi olur.

Saygılar.

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kötü bi eleştiri olucak ama son derece vasat bi çalışma şuan elimde bir baskı firmasının kataloğu var inanılmaz güzel bütün işlerimi orda bastırmak için kendi kendime heyecanlandım valla. Yane ama burda bole bişi yok amacına uygun diil ve sen her eleştirden sonra bütün hepsinin cevabını vermişin gördüğüm kadarıyla.Eleştirleri dikkate alsan daha iyi olur.

Saygılar.

aslında konuya esprili yaklaşmaktı niyetim yanlış anladınız sanırım..
ama neyse kolay gelsin
iyitasarımlar iyi günler

irdak

🌱Yeni Üye🌱
banada renkler fazla göz yorucu ve tasarım fazla kalabalıkgeldi, gözü rahatlacak olan boşluklar bırakılmamış. daha iyilerinide yapabilirsin. saygılarımla

Tiribolu

🌱Yeni Üye🌱
çok resim kullanmışsın ve çok sayıda logo var, arka kapağın sade ve düz renk olmasını öneririm. arkadaki resmi öne uygula bence, sekreter gibi birşey kullanmışsın. olmamış. tek logo tek resim, tek yazı. renk de çok itici.

ama bunlar hep bence...:)

onerose

🌱Yeni Üye🌱
Renk çok koyu bence biraz daha açık tonlarda bir fonla resim ler daha ön plana çıkabilir. Karışık görünüyor. Göz yoruyor

sessizgemi1

🌱Yeni Üye🌱
Sağ alttaki resimler çok abartılı duruyor, bu rahatsız ediyor bence.
Ayrıca Koyu mor yaptığın yerlere mor yerine kontrastını yani sarı renk yaparsan bence kapak kendini gösterir...

Alleyezonme

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
dağınık bi masa gibi... bilmem anlatabildimmi... başarılar

lanetdunya

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rengin göz yorucu olduğu doğru ama beyaz kullanmakla(beyaz çizgilerle) güzellik katmışsın bence. onlar olmasa gerçekten göz yorucu olurdu.. ayrıca kullandığın bayan resmini, sırf bayan beyaz gömlek giymiş diye seçtiysen helal valla. beğenmediğim tek yer ise, makine resminin olduğu kapağın alt tarafı. olmamış orası :)

serey84

🌱Yeni Üye🌱
renkleri biraz daha soft veya tranceparancy kullanabilirsin çok koyu ve göz yorucu

alokatalog

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hocam hatunun gülümsemesi gayet güzel ama bizim yerli hatun koymak daha mantılı, "biz bizeyiz", orjinal bir fikir kurgula... benzer şeyler, dizayn güzel ama uğraşılmış, koşma amaçlanmış...
bol müşeriler :)

Karadenizli53

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.mkorces.org
Neden bilmiyorum (şahsınıza ait bir eleştiri değil bu) kavisli bir çizgi koyduğumuz zaman fikrimizde şu oluşuyor galiba (estetik oldu) kavisli çalışmalar oyle boğmaya başladı ki. bir zaman bu çalışmalar bir mana ifade ediyrodu ama artık boyle bir kavis verdiğinizde birşeyelr guzel olmuyor gibime gleiyor yani ülfet ve ünsiyet peyda etti gibi. tekrar şahsinizi tenzih ediyroum genel bir fikirdi benimkisi

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
daha daha daha sadeleştir yaptığın işi sen beğendin mi =)

zemin kullanıcaksan gri mavi turkuaz yeşil turuncu kullan. ama degradeli kullan.