Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayıp Gelin (illüstrasyon)

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık ablacım

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
kayıp gelin den çok çiçeğinden elbisesine renkli gelin olmuş:Detkisi çok güzel duruyo..emeğine sağlık..

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Emeğine sağlık canım renkli keyifli bir çalışma ama kayıp gelin adı üstünde, duvak şeffaf olsaydı çok daha güzel bir görüntü olurdu tebrik ederim.

Sağol canım beğenmene sevindim,ya aslında şeffaf yapmıştım ama bilmem bu daha iyi gibi geldi gözüme,saten duvak:)

Eline sağlık bilgilknur :) Başarılı Bir Çalışma .

Teşekkür ederim.

çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık ablacım

Sağol Aslıcım:)

kayıp gelin den çok çiçeğinden elbisesine renkli gelin olmuş:Detkisi çok güzel duruyo..emeğine sağlık..

Teşekkür ederim beğenmene sevindim:)

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
heheh çok hoş bir çalışma eline sağlık :))

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
İlknur'cum sabırsızlıkla görmek istiyordum biliyorsun :) bu son hali çok hoşuma gitti :) çok şirin olmuş o kabaklar:) çok sevdim :) gelin hakkında konuşmuştuk zaten oldukça başarılı :)
Tim Burton hayranlığının sen de hakkını verdin :blush:
bence de ağaç biraz kaba olmuş. orda olmasa daha hoş olur. şaşkın gelinimiz de daha da ön plana çıkar ;)
ama böyle de çok şirin tatlı bir gelin :)
Ellerine sağlık canım ;)

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
heheh çok hoş bir çalışma eline sağlık :))

Teşekkür ederim.

İlknur'cum sabırsızlıkla görmek istiyordum biliyorsun :) bu son hali çok hoşuma gitti :) çok şirin olmuş o kabaklar:) çok sevdim :) gelin hakkında konuşmuştuk zaten oldukça başarılı :)
Tim Burton hayranlığının sen de hakkını verdin :blush:
bence de ağaç biraz kaba olmuş. orda olmasa daha hoş olur. şaşkın gelinimiz de daha da ön plana çıkar ;)
ama böyle de çok şirin tatlı bir gelin :)
Ellerine sağlık canım ;)

Evet canım ağaç konusunda haklısın,neyse artık zamanla fikir sahibi olup üretmeye başladıkça herşey yerli yerine oturur.Şaşkın gelini bende çok sevdim:) Bu hızl bir tane daha çizmeye başladım bile.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Ağaçın kollarında ve gövde de sorun var, gövde de biraz daha açık ton bir geçiş uygulanmalı bence :) Ya da ağacı tamamen kaldırmalısınız. Hayal gücünüzü çok iyi yansıtmışsınız; özellikle kayıp gelin illustrasyon'u çok başarılı, tebrik ederim.

Yerdeki kabaklarda çok tatlı :p
Bir de filiz' in de belirttiği gibi duvak şeffaf olsa daha hoş görünecektir. Çünkü sanki çizimden ayrı bir objeymiş gibi gözüküyor :) Arka planın da flu olması gayet iyi olmuş.

Ellerinize ve emeğinize sağlık ;)
Başarılar...

yorgunella

♾️Grafik Gurusu♾️
Evet canım ağaç konusunda haklısın,neyse artık zamanla fikir sahibi olup üretmeye başladıkça herşey yerli yerine oturur.Şaşkın gelini bende çok sevdim:) Bu hızl bir tane daha çizmeye başladım bile.

Oooh :) sen hızlısın ben uyuşuk :) zamanla oturuyor canım :) bak banada ilham verdin ayaküstü :blush:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Ağaçın kollarında ve gövde de sorun var, gövde de biraz daha açık ton bir geçiş uygulanmalı bence :) Ya da ağacı tamamen kaldırmalısınız. Hayal gücünüzü çok iyi yansıtmışsınız; özellikle kayıp gelin illustrasyon'u çok başarılı, tebrik ederim.

Yerdeki kabaklarda çok tatlı :p
Bir de filiz' in de belirttiği gibi duvak şeffaf olsa daha hoş görünecektir. Çünkü sanki çizimden ayrı bir objeymiş gibi gözüküyor :) Arka planın da flu olması gayet iyi olmuş.

Ellerinize ve emeğinize sağlık ;)
Başarılar...

Teşekkür ederim canım güzel yorumun için,elimden geleni yaptım eksikleriyle beraber,kabaklar zaten imdadıma yetiştiler.Bir tane daha çizmeye başladım bakalım henüz bitmedi.Tekrar teşekkür ederim.

Oooh :) sen hızlısın ben uyuşuk :) zamanla oturuyor canım :) bak banada ilham verdin ayaküstü :blush:

Ya boş vaktim varken mümkün olduğunda çizmek istiyorum,sende başla en kısa zamanda:)

FlameDance

♾️Grafik Gurusu♾️
eline sağlık çok güzel olmuş...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
çalışşmalarınızı keyifle takip ediyorum çok başarılınız tebrik ederim :alkis: :artipuan: