Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kayıp yd Eksik Xtension sorunu

kunt84

🌱Yeni Üye🌱
Slm kolay gelsin,

Quark dosyasını açtığımda dosyanın kayıp bir extensionla yaratıldığını ve bloklana bileceği yazısı çıkıyor. Bu Extension'ı asıl iligli Quark projesinden iptal yd kaldırabilirim.

Benzer konular

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
üsten utilities menüsünden xtension meneager e gel

orda bütün xtensionlarını görürsün.. orda yan tarafta okey işaretleri vardır.. hangisini istiyorsan ordan kaldır sonra OK de o xtensionu çalıştırmaz artık...

iyi calismalar

kunt84

🌱Yeni Üye🌱
İlginiz için teşekkür ederim ancak ben sorunumu anlatamadım sanırım, sizin söylediğinizi yapabilmem için xtensionun quark programına ekli olması gerekir.
Benim sorumun kullandığım quark programında (kaldı ki eksik xtension'ın PC için bir versiyonu yok) xtension'un olmayışından kaynaklanıyor. Bunun için ne yapabilirim.

teşekkür ederim.

serhendi

🌟Usta Tasarımcı🌟
İlginiz için teşekkür ederim ancak ben sorunumu anlatamadım sanırım, sizin söylediğinizi yapabilmem için xtensionun quark programına ekli olması gerekir.
Benim sorumun kullandığım quark programında (kaldı ki eksik xtension'ın PC için bir versiyonu yok) xtension'un olmayışından kaynaklanıyor. Bunun için ne yapabilirim.

teşekkür ederim.

merhaba

programının hangi versiyon.. bunu da yazarsan sevinrim... quarkın kullandığı bütün xtensionların pc versiyonu da var ayrıca... quarkın sitesinden bulabilirsin.. ama programın demo ise yine aynı sorunu yapabilir.. bi de hangi xtension onu da yazabilir misin... iyi calismalar