Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kek Ambalaj Çalışmaları

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
cevaplarımı yazıyorum
2- Beyaz güzelse neden Türkiye pazarına uygun değil anlayamadım. Türkiye pazarında çirkin işler mi çalışır demek oluyor bu?
• Türkiye pazarında geçmis yilarda denenmis beyaz ağirlikli gida ambalajları oldu ve satış hedeflari yakanmadigi için tasarimlar geri çekildi...Henüz Kek grubuda beyaz ambalaj tasarimina pazar olarak hazır degil. (benim fikrimdir)
3- Vişnelerin gölgeleri onları zemine bağlamaya yetmiyor diyebilirsiniz ama havada uçtukları doğru değil diye düşünüyorum.
• Oran orantı problemi var. Tasarimda visneleri çözümlerseniz tasarımıniz daha başaralı olacaktır.

1- Darky logo üzerinde ne yönde ve nasıl çalışılması lazım, logomuzun sorunu nedir anlayamadım?
• Darky logosu üzerined biraz daha çalismasi ve tasarim geliştirilmesi gerek.
2- Metross logosu şemsiye marka, yine de büyümeli mi?
• Metross markası için marka algisi yerlestirilmesi isteniyorsa büyümeli vede bukadar küçük tifdruk baskida sorun olur.
3- Vişnelerin küçüklüğüne ve uygunsuzluğuna neyi kriter alarak kanaat getirdiğinizi tam olarak çözemedim. Yani bir kek ambalajı üzerine uygun vişne nasıl olur bunu açsanız size hak verebilirdim.
• Bir öncekindede yazdim. Oran orantı problemi var. Desen çizerken bunu öğreniyoruz... Bu mantigi çözerseniz konuyu anlacaksınız.

Şablonu photoshop'ta boyayarak bir moc-up elde ettikten sonra tasarımları uyguladık.
Bu soruyu sormamin nedeni sudur? Bizim kek ambalaji sablonlarımızın aynisi. Bizim is örneklerimizin üzerinden mi çizdiniz?

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Sizin çalismaninizi bizim çalismalarimizdan bir tanesinin üzerine koydugumda sınır çizgileri birebir oturuyor... Sorumun nedeni budur?
KYpa.jpg
[/url][/IMG]

ziyade

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sizin çalismaninizi bizim çalismalarimizdan bir tanesinin üzerine koydugumda sınır çizgileri birebir oturuyor... Sorumun nedeni budur?
KYpa.jpg
[/url][/IMG]

Öncelikle sorularıma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Esasında bir kek fotoğrafı üzerinden çizdiğimiz doğru ama bu fokur fokur değildi. Çalışmanızı alıp opacity düşürerek kendi çalışmamız üzerine koyduğumda tam da tutmadığını gördüm. Ortada bir intihal olduğunu düşünüyorsanız size psd dosyasını gönderebilirim. İyi çalışmalar..

masumkedi

🌱Yeni Üye🌱
bende ambalajlar olayına bi değişiklik getirmeli göze hitap etmeli hem renk hemde görsel açıdan ama hep aynı şeyler daha farklı olmalı =)

uzfeyzi

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.byajas.com
çalışmalar ve kekler güzel görünüyor. haaa ziyade kardeş keklerin tadıda güzel mi?