Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kemanın Sesi,Gözlerin Dili... İllüstrasyon çalışmam

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Kullanılan program : Photoshop
Mausla yapılmıştır
Hazır brush kullanılmamıştır.

Şiir için yüreğine ve müzikli sunum için ellerine sağlık teşekkür ederim Denizcim (Blueden)
Benimde ellerime sağlık :D

Dalmış o masum gözler derin derin...
Kıpırdayan dudagın üşüsede,
Rüzgar ugulduyor serin serin...
Tebessümün vurmuş yüzüne.
Çal kemancı yavaş yavaş,
Her akortta bir ayyaş
Yaşlandırmış durmuş seni hayat...

Ellerin üşüsede soguktan;
yüreğin sıcak,
Ne yaşamışsın ki sen;
Nasılda geçti seneler,
Çal kemancı çal
Su gibi akan zamana inat çal...

Tek hayalin daldıgın hayallerde
bir sen bulabilmekse eger;
Gözlerin parlıyor...
Gözünde gözlükler gençliğini ararsın
Geçmişe dönüp bakınca bir kuytuda yakalarsın
Bırakda arasın ruhunun kırık gözlükleri...
Mevsim ne yaz, ne de bahar
Etraf ne karanlık ne da ak,
O gözler; gözlersen,
Neler anlatır meger dinlersen,
Çal kemancı çal
Yılların yorgunluguna inat çal
Ellerin yorulsada, soguktan üşüyene kadar çal...

(Şiir : Deniz Ersöz )

Son düzenleme:

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çal kemancı çal

Bu çalışmayı çok sevdim ben :)

Ellerine ve emeğine sağlık canım :)
Ne kadar çok emek verdigini ben biliyorum, ama verdigin emeğe değmiş.Harika olmuş, müzik ve şiirle bütünlük kazanmış.Bayıldım tebrik ederim.

Başarılanın devamını dilerim canım, +1 :)

Şiir için yüreğine ve müzikli sunum için ellerine sağlık teşekkür ederim Denizcim (Blueden)
Benimde ellerime sağlık :D

Rica ederim canım benim, seninde yüreğine sağlık :)

Son düzenleme:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Çal kemancı çal

Bu çalışmayı çok sevdim ben :)

Ellerine ve emeğine sağlık canım :)
Ne kadar çok emek verdigini ben biliyorum, ama verdigin emeğe değmiş.Harika olmuş, müzik ve şiirle bütünlük kazanmış.Bayıldım tebrik ederim.

Başarılanın devamını dilerim canım, +1 :)

Rica ederim canım benim, seninde yüreğine sağlık :)

Teşekkür ederim canım yorum için,senin yardımınlada iyice bütünleştirdik çalışmayı :) Ekip işi oldu teşekkürler :smile:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
derin bir düşünce.... soluk gözler.... güzel bir çalışma. emeğine sağılık...

ama sanki yüz üzerine buruşukluk yapmak istedın, pek olmadı... yüz ve saç arası çizgi çok belirgin... yumuşak bir geçiş olabilirdı...

renk tonu çok sevdim... saakin, gözü yormayin bir renk

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
derin bir düşünce.... soluk gözler.... güzel bir çalışma. emeğine sağılık...

ama sanki yüz üzerine buruşukluk yapmak istedın, pek olmadı... yüz ve saç arası çizgi çok belirgin... yumuşak bir geçiş olabilirdı...

renk tonu çok sevdim... saakin, gözü yormayin bir renk

Güzel yorumun için teşekkürler kasta :) Mausla olunca geçişleri vermek zor oluyor sonuç böyle çıkıyor .:angel:

bilgilknur

🏆Pro Tasarımcı🏆
Canım ellerine sağlık çok beğendim,ufak tefek hatalar var ama o da mouse ile çalışmış olmandan kaynaklanıyor bence,inşallah en kısa zamanda tabletin olur ve çok daha güzel çalışmalara imza atarsın:) Tebrik ederim canım.

KRonick1isi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Atası fotoğraf olan harika bir çalışma. ve evet mausun zorluğunu iyi bilirim. Bende tablet kullanıyoum ama mausla çalışırken sinir tableti :D O yüzden kağıt üzerinde elle çalışmak daha çok zevk veriyor bana.

Emeğine sağlık Bu güzel çalışmaların devamlarını görelim.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
Canım ellerine sağlık çok beğendim,ufak tefek hatalar var ama o da mouse ile çalışmış olmandan kaynaklanıyor bence,inşallah en kısa zamanda tabletin olur ve çok daha güzel çalışmalara imza atarsın:) Tebrik ederim canım.

Teşekkürler İlknurcum :) Tabletten önce zamanım olsa daha iyi olucak ama hayırlısı :wink:

vlkndztpe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence Çok Hoş Olmuş.. Ellerine Emeğine Sağlık...

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
inci çizgi için minik bir ipucu veriyim.... tabletim olmayinca, bende maus ile çizim yapıyordum... 1 px brush bile olsa el her zaman titreyip çizgi kalın oluyordu, sinir bozucu bir durumdu:) fakat eğer o çizgi önce Penle çizip daha sonra stoke verirsin, brush ayarlarla oynayip 1 px dan az çizgi sahip olabilirsin... ille de tableti almak mecbur değilsiniz... tabletle da bazı hatalar ve zorlu çıkıyor:)

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
inci çizgi için minik bir ipucu veriyim.... tabletim olmayinca, bende maus ile çizim yapıyordum... 1 px brush bile olsa el her zaman titreyip çizgi kalın oluyordu, sinir bozucu bir durumdu:) fakat eğer o çizgi önce Penle çizip daha sonra stoke verirsin, brush ayarlarla oynayip 1 px dan az çizgi sahip olabilirsin... ille de tableti almak mecbur değilsiniz... tabletle da bazı hatalar ve zorlu çıkıyor:)

Kasta teşekkürler bilgi paylaşımın için güzel ipuçları :) Aslında mecbur değil tabiki ama daha güzel iş çıkarmak ve zaman olarak hızlı olması bakımından tablet iyi ama benim zamanım yok, bunlar hep iş arasında yaptıklarım umarım patron görmez :utann::D
Zamanımın müsait olduğu ,işler biraz hafiflediği zaman,bir tablet alıp inşallah tablet çalışmalarımıda görüceksiniz :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Kasta teşekkürler bilgi paylaşımın için güzel ipuçları :) Aslında mecbur değil tabiki ama daha güzel iş çıkarmak ve zaman olarak hızlı olması bakımından tablet iyi ama benim zamanım yok, bunlar hep iş arasında yaptıklarım umarım patron görmez :utann::D
Zamanımın müsait olduğu ,işler biraz hafiflediği zaman,bir tablet alıp inşallah tablet çalışmalarımıda görüceksiniz :)

:) tabletim olmadan bende ay tablet alıcam, tablet alıcam daha hızlı çizim yaparım diye:) maus ile aynı zaman alıyor:) sadece tek farkı kalemin ucu hissediyorsun ve minik noktalar üzerine rahatlıkla muhadele edebiliyorsun... bende tablete o kadar alıştım ki artik gittiğim yere çantımda her zaman tablet ve driver var:utann: bu durum çok kötü aslında... bunun için bence alma derim:emo1:

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
:) tabletim olmadan bende ay tablet alıcam, tablet alıcam daha hızlı çizim yaparım diye:) maus ile aynı zaman alıyor:) sadece tek farkı kalemin ucu hissediyorsun ve minik noktalar üzerine rahatlıkla muhadele edebiliyorsun... bende tablete o kadar alıştım ki artik gittiğim yere çantımda her zaman tablet ve driver var:utann: bu durum çok kötü aslında... bunun için bence alma derim:emo1:

Benimde senden farkım yok zaten :D Hep yanımda laptop cd ler kendimizor taşıyorum :D birde o olsun fazladan ,şaka bir yana , kullandığın için almışsın merak olayını ben şimdi merak aşamasındayım :) banada hızlı olur gibi geliyor birde kalemle çizerken düz çizgiler çizebiliyorum kaleme hakim olabiliyorum ama mausla bu olmuyor mesela anime tarzı çizgisel çizimler mausla yapmak hiç içimden gelmiyor kalem olsa rahat 2 çizik at tamam :D

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ellerine sağlık çok güzel olmuş şiir yazmanda bütünlük oluşturmuş
gözüme birşey takıldı benim hatam olabilir özür dileyerek soruyorum kemanın telleri üsttemi kalmış banamı öyle eliyor

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Öncelikle Eline sağlık canım çok güzel bir çalışma olmuş. Sadece gözüme batan yer saç başlangıcını yumuşatırsan daha iyi olucak. :)
DeNiz' inde yüreğine sağlık çok güzel bir şiir :)

hayalzamanı

🌟Usta Tasarımcı🌟
Keman çalan biri olarak bence Çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık kücük bi detay sadece yayla tellerin buluştuğu yerde bi sıkıntı var yay tellerin altında kalmış gibi gözüküyor gerisi süper:)

semadedim

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Keman çalan biri olarak bence Çok güzel olmuş eline yüreğine sağlık kücük bi detay sadece yayla tellerin buluştuğu yerde bi sıkıntı var yay tellerin altında kalmış gibi gözüküyor gerisi süper:)

bencede demek istediğim buydu zaten:wink:

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
Çalışma çizim olarak gerçekten güzel. Keşke bu çalışmanın hakettiği gibi ışığı bir yönden verseydin ve gölgelemeleri ona göre belirleseydin. ışığın nerden geldiği belli değil çünkü. arkadan vuruyor desem ön kısımda parlamalar var. önden vuruyor desem arkada kocaman parlak bir duvar var. ama çizim gerçekten güzel eline sağlık.

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
filizcim ellerine sağlık çok güzel gözüküyor hele de keman olunca:)ama keman çalan biri olarak geçemeyeceğim birşey var yay tellerin altında kalmış üstünde olması gerekmez mi:)bir de saç diplerini çizdikten sonra koyu renkle ince teller çizmelisin ki saç deriye otursun.başarılı bence beğendim.ellerine sağlık:)