Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çalışmalarınızda kullanılan font çok sıkıntılı ve görselin okunmasında sıkıntı yaratıyor.Çok karışık ve gözü yoran çalışmalar olmuş.Daha sade ve akılda kalıcı şeyler deneyin. Bu konuda biraz araştırma yapmanızı öneririm...Emeğinize sağlık.
Logo gibi birşeylerinizden önce o kelimenize açıklık getirilmeli diye düşünüyorum. "logo tarzı bişey" nasıl oluyor bunun bize açıklamasını yaparsanız emin olun daha cok yorum alırsınz. Çünkü bu çalışmalar şuan logo zannediliyor!
Bence de çok karışık olmuş, tarzın hoş olsa da renkler gözümü aldı resmen. Adını yazmasan ilk başta gözüme çarpmayacakmış. Daha sade, daha dikkat çekici olabilir. Kolay gelsin, iyi forumlar.
hepinize teşekkürler. bilerek karışık yaptım belirginliğinden çok görselliğine önem verdim çalışırken. Sürekli neyi nerde değiştiririm diye çalıştım. ayrıca '' evet bu bi logo'. yorumlarınız tahtaya yazıyorum soğolun