Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Film Afişi Çalışmalarımız

theseyit

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gözüme ilk takılan 1. afişteki kurşunların gölgesi
ama genel olarak çok güzel olmuş
ellerine sağlık

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görüntüler.kurtlar vadisi almış götürmüş sizi :emo1:

çok izliyosun herhalde k.vadisini.... hiç k.vadisi böyle bi afiş tasarlamış mı? tüm Türkiye'nin saatlerce beynini kazıyan tamamı çekim hatalarıyla dolu bi diziye benzetmen çok garip açıkcası. hiçbir şekilde örnek almadığımız hatta bir bölümünü bile izlemediğimiz böyle bir diziye benzetmen bence senin hayal dünyanın sadece k.vadisinden ibaret olduğu anlamına gelir... :swear:

By Ömrüm

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok izliyosun herhalde k.vadisini.... hiç k.vadisi böyle bi afiş tasarlamış mı? tüm Türkiye'nin saatlerce beynini kazıyan tamamı çekim hatalarıyla dolu bi diziye benzetmen çok garip açıkcası. hiçbir şekilde örnek almadığımız hatta bir bölümünü bile izlemediğimiz böyle bir diziye benzetmen bence senin hayal dünyanın sadece k.vadisinden ibaret olduğu anlamına gelir... :swear:

hımm evet silahlarla dolu bi çalışma :puke:

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yeni Film Afişi

Çalışmalarımızı yaptıkça burada yayınlayacağımızı söylemiştik. devamı gelecek...

n728658496_913852_698.jpg

Not; Materyallerin hepsi bize aittir...

neptune

🏅Acemi Tasarımcı🏅
3. afiş gayet iyi. birincisi fena değil ama onurunu korumak görevi diye başlayan yazıda değişik bir font ve boyut kullanılabilirdi ve satır araları daha sık olabilirdi. ikinci afişte ise resim never stop yazısı çok büyük olduğu için geri plana düşmüş. bir de mavi yazılar bir iki ton daha açık olsa daha iyi görünürdü. ama genelde iyi çalışmalar.

hsnturk

🌱Yeni Üye🌱
şimdi gördüm de katılmak istedim sadece..
katılıyorum arkadaşın söylediklerine...2.afiş en iyisi aralarından bence, diğerlerinde çok farklı yazı fontları kullanmışsın sanki, o kadar çeşidin iyi olmayacağını düşünüyorum..2. afiştede şahıslar birbirinden çok kopuk..

örnek film afişi..eskilerden oldu artık DESPERADO (El Mariachi 'nin devamı niteliğindedir ve bilmediğim başka bi kısa filmi yoksada Rebert rodriguez in 2.filmi, hatta El Mariachi, yenilerden HITMAN birçoğumuzun bildiği, Transporter 2 gibi...)..Görsellerde uğraşmışsın renklerde oldukça uyumlu..

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
buda güzel olmuş ama ilk yaptıklarından 2. olan daha güzeldi o basılsa 10 numara olur bence bunda sanki böle boşluk var

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D tşk yorumlarınız için ya çalışmlar işte yani yorumlarınıza göre şekillendiriyoruz.. siz söyleyin biz dikkate alalım :D tşk hepnize :D

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
bende çalışmalarınızı beğendim fakat bu çalışmada sorun bence üstteki arkadaşın ceketi :) basit bir ceket gibi duruyor :)
kolay gelsin

gokbey

🌱Yeni Üye🌱
hilmi lii çok süper yaa ellerine sağlık..

husnuatik

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya yorumlar için tşk ederm vizyona girmesi uzun yıllar alabilir :D bu işte yeniyiz amatör diyen arkadaşa söylemek istedimm.. ztn forumdan uzaklaştırılmış..

arkadaşlar yorumlarınız için çok tşk ederim söylediğiniz tüm eksikleri dikkate alcaz.. :D daha iyiye hep beraber inş :D

Arkadaşlar son iki çalışmamızı sunuyorum beğenilerinize...

n728658496_1083915_4018.jpg

Bu da ikincisi;

n728658496_1083916_6005.jpg

Yorumlarınızı bekliyorumm...(Bu arada yorumlar yapıcı olursa daha iyi olur..) Şimdiden tşk herkese...

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
abi çalışma fena değilde model çok berbat ya hiç hoş durmuyor...