Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kendi firmamıza yaptıgım logolar

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
eyvallah tesekkur ederim.sonucta burası bir plartform herkes yaptıgını ve ne ogrenmek istedgini alıyor.öncelikle bu siteyi kuran arkadaslarımıza tesekkur etmeliyiz.ve bu siteyi cok yararlı kullanmalıyız.

blackpearl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.pdftasarim.com
Bence logolarda çok fazla öğe kullanmışsın..Renk seçimlerin hoş ancak logolarda hep sadelikten yanayım ben..

mehmet_ALPAY

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.dizyn.org
1 ve 2 güzel çalışmalar ama renkler daha değişik olabilir daha dikkat çekici kolay gelsin.

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
JOKERMAN seni tebrik eiyorum kardeşim seha arkdaşımıza yazdığım iki mesaj bir arkadaş moonlıght olması lazım yazmış ne güzel kurum hareketlerini özetlemiş bir kurumun logosunun nasıl olması gerekeceğin anlamında siz sadece doğru renkleri bulmuşsunu ama logo yapma için logo yapılmaz siz bir kaç kare küpürle ne yaptığınız sizde bilmemektesiniz ne yazıkki size tavsiyem inanın çok çalışmanız yarar var siz şirketinize ii bir grafiker alın yoksa şlirketinizin durumu vahim olur açıkçası bir bakın hangi logonuzda anlam sektörel bir duruş yok tasarımlarınızda............

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
jokerman bana mail adresi bir ara belirt seninle ortak çalışmalar yapabiiriz başarılı bir garafiker olcaksın emin ol

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
ne anlatmak istediginizi dogru cumleler kurarak anlatırsanız sizi anlamaya calısacam.

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmamış arkadaşım hemde hiç olan tek şey renk uyumu jokermen seni tebrik ediyorum iiçalşmalar

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
olmamış arkadaşım hemde hiç olan tek şey renk uyumu jokermen seni tebrik ediyorum iiçalşmalar

olmamıs demek sizcede basit bir yorum değilmidir.olmamısı nedir ne yapmam gerekir,boyle bi yorumda bulunsanız nasıl olur acaba.

asilrock

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bakın şöğle anlatayım siz sadece renk uyumu anlamında bir yakınlık oluşturmuşsunuz ama diğer unsurlar hiç olmamış bir kurumun logo su çizilirken önemle sektörel duruşu belirten bir duygu teması aranmalıdır çizgilerde bir önemli özellik yaz karekteri bu da olmamış açıkçası ama bakın jokermana nasıl belirtmiş yaz karekteri biraz boğulmuş gibi ama enfes bir çalışma ben sadece jokermanın eserine bakın zaten alayacaksınız anlayacağınızı...........

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
BUDA BENDEN

seha1iq9.jpg

logon çok güsel fakat fontu iyi değil bence başka fontlar denenirse çok güsel şeyler çıkacagına inanıyorum.

Arkadaşın çalışmalarına gelirsek fena değil 1 we 2 üzerinde çalışılırsa daha iyi olur.Birde tasarımdan çok amaca uygun olmasına dikkat etmeni öneririm.emeğine sağılık güsel çalışmalar...