Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi Logom... Ahmet Orkun Eren

0rkun1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben olsaydım 3 tane aynı büyüklükte "O" çizerdim, sıfır aralıkla yanyana küçük müdahelelerle çok güzel şeyler çıkar bence. İsminiz o kadar müsait ki bir Logo için. Bu da gayet temiz, güzel. :)

Hayal gücü meselesi ben bunu yapabildim belki ugraşsam dediğiniz gibi isim çok uygun logo yapımına daha güzel şeyler çıkabilir.. Teşekkürler beyendiğiniz için...

darkiac

🌱Yeni Üye🌱
adınızı yukarıya daha küçük puntolarla belirtseydiniz sadeliğini yememiş olurdu logonuz.renk kullanmı gayet güzel ve style ı göz tırmalamıyor elinize sağlık..

0rkun1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
adınızı yukarıya daha küçük puntolarla belirtseydiniz sadeliğini yememiş olurdu logonuz.renk kullanmı gayet güzel ve style ı göz tırmalamıyor elinize sağlık..

Elimden geldiğince küçük yaptım daha küçük olması gözü biraz yorar okumak için diye düşündüm... Renk uyumu vs vs beyendiğiniz için teşekkür ederim...

logo çok iyi görünüyor :)

Teşekkürler...

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
güzel, sade ve şık bir logo olmuş
yalnız "a" ve "e" nin bacağı dengeyi bozuyor beyin tırmalıyor, bacaklarda "o" nun içerisinden geçseydi, fizik kanunlarına göre daha stabil dururdu

GraFFiker

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Üzerinde fazla uğraşamadım ama aşağıdaki Resimeki gibi yapsaydın şeklini daha şık olurdu..Arkadaşım önerimi dikkate alırsan sevinirim .. ( resimdeki farkı bulamayan yoktur umarım sahibi anlamıştır :) )
c41dd79f.jpg
:smile:

gereksiz9090

🌱Yeni Üye🌱
eline saglik, bence de güzel olmus. basarili bir calisma, renk secimleri de güzel. yazi tipi de hos. mausuna saglik :p :rofl:

beyyza

🌱Yeni Üye🌱
göze hoş gelio ama sanki a ve e harfi birbirinden kaçıyormuşta o harfide onları kenetliyor tutuyor gibi bir hali var ne dersiniz :D

0rkun1

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
emeğine sağlık

Teşekkürler...

güzel, sade ve şık bir logo olmuş
yalnız "a" ve "e" nin bacağı dengeyi bozuyor beyin tırmalıyor, bacaklarda "o" nun içerisinden geçseydi, fizik kanunlarına göre daha stabil dururdu

:) teşekkür ederim değerli yorumunuz için... Bize daha çok grafik kuralları gerekiyo fizik kurallarını atlasak sorun olmaz sanırım...

çok iyi eline sağlık.

Teşekkürler...

Üzerinde fazla uğraşamadım ama aşağıdaki Resimeki gibi yapsaydın şeklini daha şık olurdu..Arkadaşım önerimi dikkate alırsan sevinirim .. ( resimdeki farkı bulamayan yoktur umarım sahibi anlamıştır :) )
c41dd79f.jpg
:smile:

Öncelikle teşekkür ederim sizin yaptıgınız gibi yapmayıda düşündüm...sadece alt kısmı değilde üst kısmıda yapınca aşırı sadeliğe kaçıyomusum gibi geldi biraz daha girdi cıktı yapıyım dedim...

eline saglik, bence de güzel olmus. basarili bir calisma, renk secimleri de güzel. yazi tipi de hos. mausuna saglik :p :rofl:
Teşekkürler...

göze hoş gelio ama sanki a ve e harfi birbirinden kaçıyormuşta o harfide onları kenetliyor tutuyor gibi bir hali var ne dersiniz :D

Teşekkürler...Güzel hayal gücünüz var hiç öyle bi düşüncem olmamıştı farklı bi boyut kattınız :)

cero

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kullanılan Fontun Adı Nedir Acaba?

measa

♾️Grafik Gurusu♾️
Güzel olmuş emeğine sağlık