Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendi logom ve Kocaeli de eğitim verebileceğim konular

tiremese

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar,
Uzun zamandır Kocaeli de ciddi anlamda tasarımcı yetiştirdim. Grafik ve Tasarımla uğraşmak isteyen yeni başlayan arkadaşlarım bana forum üzerinden mesaj yollayabilir ve yardım alabilirler.

kendi logom ve eğitim afişimi de eğitmen olmama rağmen sizlerin beğenisine sunuyorum

Sevgi ve saygılarla arkadaşlar.

https://img812.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=taylanu.jpg

Benzer konular

neskali

🏅Acemi Tasarımcı🏅
gayet hoş olmuş fakat gözün üzerindeki şeritler diğerlerine göre çok açık olmuş konsept

olarak genelde koyu renkler varya ondan diyorum saygılar..

Umutbyk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dostum iyi güzel hoşta çok fazla imge var karışık olmuş bikaç imgeyi atarak deneyebilirsin

HANZALA

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kendi logom ve eğitim afişimi de eğitmen olmama rağmen sizlerin beğenisine sunuyorum

Ya kusura bakmayın ama ben bu ifadeye takıldım. Ne demek "eğitmen olmama rağmen beğeninize sunuyorum."

Yani ben eğitmenim ve sizin yorumlarınızın bir kıymeti yok. Siz bir eğitmeni yorumlayamazsınız, ama yine de alın işte sunuyorum beğeninize, hadi beğenin gibi bir şey çıkıyor.

Yoksa ben mi çok fazla kıllanıyorum bu ifadelerden nedir?

Bu arada çalışmanız çok kalabalık olmuş, ben de arkadaşa katılıyorum biraz sadeleştirmek gerekir.

mes60

🌱Yeni Üye🌱
Hocam eğitmen olabilirsiniz ama bu çalışma bana çok amatör geldi.Belki ben anlamıyorum bu işten ancak bana göre renk uyumu yok şekil ve fontların dizayn uyumu yok.Bence olmamış kusura bakmayın.

Arif ARINMIŞ

♾️Grafik Gurusu♾️
asıl sorulması gereken

"eğitmen derken?" olmalı...

istakozzz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar boş boş yazmışşsınız adam gibi bişi yazsaydınızda bilmiyen biri bişi öğrenirdi... al birini vur ötekine...

tekstranger

🌱Yeni Üye🌱
eyeofrayl8.jpg

Sevgili eğitmen...
Öncelikle eski mısır tanrısı olan " ra " nın gözünü hazır sitelerden alıp düzenledikten sonra logon olarak kullandığın için takdir ve tebrik ederim. :alkis:
Ayrıca sevgili eğitmen... Ra ' nın gözü şuan masonluk simgelerinden en önemlisi olduğunu bilmenizi isterim.:rolleyes:
İndirmek isteyen olursa hazır linki var buyrun :
https://www.nightfirepatches.com/reflective_decals.html
DH02BL5R%20B1%20Eye%20of%20Ra.gif

bu arada oraya "graphıc" degil "grap-hiç" yazın sizi daha iyi ifade edeceğine inanıyorum... :cool:

serdalsert

🌱Yeni Üye🌱
Bende "tekstranger" arkadasıma katılıyorum ilk cagrısımı banada yaptı ranın gözü hiç oolmamıs.. bi egitmen olarak biraz calısıp kendinişze özgü bir çizim yapabilirdinizz...

tiremese

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle bence cümleyi olumsuz yorumlamışsınız :) oradaki anlam şudur "eğitmen olabilirim fakat sizlerin yorumlarınıza ihtiyaç duyuyorum" manasında kullanıldı. yani bir böbürlenme ya da ukalalık yok tam tersine bir fikir isteme, bir eleştiri isteme var. bu konudada hassas davranıp bilgilendirdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. tekrar etmekte fayda var, kesinlikle eleştiri ve fikir beklentisi içerisindeydim.

tiremese

🌱Yeni Üye🌱
ayrıca bir arkadaşım masonluk kavramına takılmış, oysaki çocukluğumda mısır pramitlerini izleyip etkisinde kalmış biri olarak var bu RA takıntım. hassasiyeti için arkadaşıma teşekkür ederim.

enesduran

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben hiç ra'ya falan takılmayacam.
Bence renk uyumu olmamış, 2. sayfadaki uygulamayı (g-a-p harfleri) logoda kullanıp biraz daha sade yaparsanız daha güzel olur kanaatindeyim...
kolay gelsin.

protesto

🌱Yeni Üye🌱
Logoyu çalıntı bir logo üzerinden, farklı birşey yapayım derken batırmışsınız ne yazık ki.