Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendim İçin Yaptığım Logo Çalışması Samet Y

immortale

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet şimdi görebildim :)

sade bir çalışma ama üzerinde daha düşünülebilir..
emeğine sağlık

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
sametk.jpg

resimde noktalarla belirtiğim yerlere dikkat etmelisin.."1-b" ile belirtiğim nokta "2-b" den daha aşağıda duruyor...eğer bu logo eğilip selam vermemişse "1" no ile gösterdiğim nokta da "2" ile gösterdiğim noktadan aşağıda durmalıydı...bu hata harflerin bütününde var..buna dikkat etmelisin...emeğine sağlık bu renk web te güzel görünecektir...

SayBorG

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet perspektif ile ilgili answersaray ın yorumu çok doğru. bunun haricinde logo aslında güzel ve ilgi çekici. kullanımında sorun yaşayacağınız birşey var ama. arka fondaki yeşil renk resimin sınırları içerisinde sonlanmamış. bunu büyük düz beyaz bir zemine yerleştirdiğinizde kenarları kesik kalacaktır. gradient ile veya silerek yeşil zemini kenarlara doğru gidildikçe beyazlayacak ve resmin en kenarında tamamen beyaza dönüşmüş olacak şekilde hazırlamanızı öneririm.
elinize sağlık, iyi çalışmalar...

rüzgar adam

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
düşünce güzel 3d boyut verme çok güzel ama yetersiz ham duruyor çalışma kolay gelsin iyi çalışmalar...

byeva

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
renk olarak güzel fakat yapılan logo (harflerin )kullanım amacı belli değil ve teknik hatalar var kolay gelsin

tekniksamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hatalarımı gösterdiğiniz için saolun arkadaşlar...

tekniksamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu perspektif olayı hakkında nasıl bir yol izleyebilirim...

answersaray

🌟Usta Tasarımcı🌟
nesneye baktığında nasıl görüneceğini belirlemelisin...eğer kafanda şekillendiremiyorsan logona benzer bir maddeyi al aynı açıdan ona bak...görünümü nasıl oluyor nereleri daha yüksek nereleri daha alçakta duruyor bir fikrin oluşur...sadece bir öneri benim kisi tabi...daha uygun bir yolu varsa arkadaşlar açıklayacaktır muhakkak..

mesajali

👑Efsanevi Grafiker👑
amacına uygun buluyorum fakat bir grafiker olarak derim ki hazır olanlardan uzakdurun kendinizden birşeyler verin ufak tefek hatalar da var ama çok belirgin değil

Rngr

🌱Yeni Üye🌱
Tasarım olarak güzel çalışma olmuş ama bence S ile Y nin birleştiği kısımda göze hoş gelmeyen bişeyler var. y nin sol kolu kısa kalmış gibi duruyor ayırırsan veya farklı bi çözüm bulursan daha ii olur gibime gelliyo.Eline salık ii çalışmalar.

tekniksamet

🏅Acemi Tasarımcı🏅
onu bnde farkettim ama ayırınca daha kötü oluyor.... Teşekkürler