Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimi çizdim

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
byaylinse6.jpg

corel corell kim var benden güzel bu dünyadaa :) dedim ve ilk çizimim olmasada kendi resmimi çizdim yada çizmeye çalıştım diyelim buda benim çalışmam herkezin var bi çalışması benim neden olmasın;) dedim ve sarıldım corele herkeze iyi çalışmalar...

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
aleyna sanırsam kendini çizmişsin başka şeyler çizmek kolaydır ama kendi çizimini yapmak zordur onun için tebrikler ilk çalışmaya göre süper;)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
aleyna sanırsam kendini çizmişsin başka şeyler çizmek kolaydır ama kendi çizimini yapmak zordur onun için tebrikler ilk çalışmaya göre süper;)
Hayır arkadaşım bir şeyler üretmek zordur....tebrik ederim olsun veya olmasın birşeyler ortaya çıkarman çok güzel.

emunsal

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle merhabalar herkeze daha yeni bir üyeyim forumda dolaşıyordum buraya takıldım çiziminiz hoş olup olmadığını anlamak için çizilmeden önceki materyalide yanına koysaydınız ve ikisinide bir gösterseydiniz daha iyi olurdu

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar yapmış olduğunuz öneriler eleştiriler yorumlar herşey için teşekkürler baştada belirtiğim gibi ilk çizimim değil henüz okadar yetnekli olamadım:)) uğraştım biraz yani.ama aslını sorarsanız çizimim ve teknik bilgim çokta iyi değil ama kendi resmim üzerinde olunca bi özenti bi özenti ki hiç sormayın tabi bu bi yönden iyi bi yöndende kötü bi durum:) ama şuda vardırki tasarımda teknik bilginiz ne kadar olursa olsun en zor olanıda hayal gücü dür bu yoksa hiç bişey çıkmaz ortaya ne bilirsek bilelim yaratıcılığımızı bilgilerimizle ,öğrendikçe pekiştirdiğimiz zaman diyebilirimki bi tasarımcı olabilirim :) neyse çok konuştum en son bi arkadaşımız orjinal resmi koymamın daha faydalı olacağını sölemiş katılmıyorum kendilerine zaten kendi resmim koyup koymama konusunda şüphelere düşmüşüm ki zaten de gerek olmadını düşünüyorum şimdiden herkeze teşekkürler ...

viyolet

🌱Yeni Üye🌱
ben nasıl kendimi çizerim ? yardım edermisiniz ?

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk önce aynanın karşısına geçip bu tip çizilmeye değermi diye bi soruyosun kendi kendine... böle bi soru olurmu yani sorunuz her yöne çekiliyo niyetiniz çok teknik bi soru da olsa birazdaha cümlelere dikkat etmenizde yarar var ozman ciddiye alınır düzgün cevaplar alırsınız .

said

🌱Yeni Üye🌱
Okey

Çizim Olarak Güzel Ama Resmini Görseydim Çizime Daha iyi bi yorum getirebilirdim.. Başarılarının devamını dilerim...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşın foruma verdiği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz
forumda bu gibi tipler arada sırada da olsa çıkar
saçmalayanlar
özel mesajla insanları taciz edenler ( sanırım anlayan anlar bunu )
biz elimizden geldiğince önüne geçmeye çalışırız
siz çalışmalarınıza devam edin
çöpü biz çıkarırız

desire_x_67

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar,hepınıze calısmalarını0zda ve bundan sonrakı calısmalarınızda basarılar dılerım. Bende bu sıteye yenı uye oldum. Ben yerel bır gazete hazırlıyorum. Ve mızampaj konusunda pek bır bılgım yok benden once cıkartan ınsan gazeteyı sadelıkle bogmus ve ben bu sadelıgı kaldırmak ıstıyorum. Quarkxpress 5.0 kullanıyorum ana işlemlerı bılıyorum ama elbettekı her meslegın ıncelıklerı ve dıkkat edılmesı gereken kurallar vardır.
Bana Quarkxprees hakkında bılgılendırecek dokuman yada egıtecek arkadaslara sahıp olmak ıstıyorum. Icımde kı bu grafık tasarım hırsı cok kuvvetlı ogrenmek ıstıyorum bu sadece Quark la kalmaz elbette dıger grafık programlarıylada ılgılenmek ıstıyorum. Bu bprogramlarıda bulamıyorum hıc bı yerde. Burdakı calısmaların hepsı bırer eser nıtelıgınde. Hepınız basarılısınız. Insallah ta boyle devam eder. Benım photoshop bılgım cok az 100 uzerınden deger vermek gerekırse 100/5 ını bılıyorum. Ya ben ısımde ıyı olmak ıstıyorum. Ne kadar yerel bır gazetede olsa cıkardıgım bır tuvalet kagıdı bıle olsa estetık goz alıcı okuyucunun bakıs acısını değiştirecek bısıyler cıkarmak ıstıyorum meydana bunun ıcınde yardımlarınızı beklıyorum.Saygılarımla Göktuğ

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
göktuğ hoş geldin arkadaşım
ama lüfen konunu uygun bölümde dile getir
başkasının mesajı içinde değil
bu şekilde yardım alamazsın

Jidota

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Buna nasıl bir cevap verilebilir ? Size cevap verecek varsa cevap verecekleri merak ile bekliyorum...

Burası Grafik Tasarım Portalı ..

:D:D:D Gökhan abi gerekli insanlara gerekli cevabı vermiş...Tebrik ederim walla...Siz modotörler olmasa wahh bizim halimize Allah sizi başımızdan eksik etmesin :):):):)

aleyna53 öncelikle merhaba :) çalışman gerçekten güzel olmuş.Fakat
''erdem'' arkadaşımızında dediği gibi çizgiler biraz daha yumuşak olsa daha hoş olur bence bu çalışma üzerine yoğunlaş ve arka zeminide renklendir illüstratör tarzı bi çalışma olmuş :) dediğim gibi backraounda hoş çizgiler ve renkler kullanırsan dahada hoşş olcaktır eminimm:) başarıların devamını dilerim.Hoşçakal

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
slm lesyaselyacım teşekkür ederim önerilerinide göz önünde bulundurıcam çizgilerin biraz sert olması biraz o anki ruh halimle alakalı birazda söle söliyim teknik açıdan doğru bi eleştiri yapmışsın tabi herkezin bakış açısı kendinedir ama ben biraz daha görselliğe önem veriyorum diceksinki ne alaka çizgiler yumuşak değil yahu:) ben böle daha güzel olcanı düşündüm yani şu söle olması gerekiyo diye onu öle yapmak zorunda diliz .bu arada gelen alakasız mesajları ciddiye almıyorum zaten bu tür alakasız insanlar her yerde varlar olmayada devam etçekler.yakında aysel gürelin resmini çizicem ilgilenenlere duyrulur:)