Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimi çizdim

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanı oldukça başarlı.Keşke renklendirmeyi de yapsaydınız.Tebrikler.

e-h

🌱Yeni Üye🌱
valla ya bnde kendimi böle çizmek istiorum ama beceremıorum corel cok zor ya.

ZeRo-x7

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turkishajan.com
Kendini cizmek kolaydır zor olurmu Birseyler cıkarmak zordur arkadasımızın dediği gibi yani hayal gücü lazım azda ama güzel bir calısma aleyna tebrik ederim bir tek eksiğin sac rengin:D resimdeki sensen o sac rengi yaratabilirdin basarılar dilerim.

bekir123e

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaş olurmuyuz.

Iyi akşamlar aleyna kendi profilini corel da çok güzel ve şık çizmişsin.çok beğendim.

katalizor

🌟Usta Tasarımcı🌟
Cevapları okurken dikkatimi çekti , "herkez" değil arkadaşlar " herkes " lütfen dikkat edelim. Geçenlerde aynı hatayı bir gazetenin dergisinde görmüştüm. Çalışma için denenmiş ve güzel olmuş elinize sağlık.

bekir123e

🌱Yeni Üye🌱
Değerlendirme.

Merhaba iyi akşamlar aleyna hanım.kendinizi corel de çok güzel çizmişsiniz.çizgiler gayet iyi kullanılmış.saçların boyanma şekli de çok hoşuma gitti.başarılarınızın devamını dilerim.

gehenna

🌱Yeni Üye🌱
.....

vektörel çizim ama güzel...:smile:

olcay034

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar foruma yeni üye oldum ve sizlerden öğreneceğim çok şey var. Aleyna hanım tebrik ederim mmükemmel bir çizim yapmışsınız. Tabi ben corelde bu tip çizimler yapılabildiğini yeni öğrendiğim için mükemmel diyorum fakat tabi üstadlarımız bu konuda çok çok tecrübeli olduğu için eleştiride bulunabiliyorlar haklı olarak.

Aleyna hanım, corelde bu tip çizimler nasıl yapıluyor basit bir çizimle kaba taslak anlatabilirmisiniz ?

Saygılar.