Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kendimi çizdim

theoli

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.zorpia.com.patlasko
tebrikler aleyna yada aylin bende başladım bu işe kendını çizmen bence cesaret ve buraya ekleyıp paylaşmışin güzel olmuş eline saglık ben insalrdan hep olumlu eleştri beklerım bende paylasınca cizimlerımı lutfen eleştri yapın iyi günlerrrrrrrrrrrrrrr :)

REŞİT

🌱Yeni Üye🌱
Gayet GÜzel OlmuŞ
Yoruma Gerek Yokkİ Arkadalar SonuÇta Kendİ İradesİ Ve Kendİnİ GÖrmesİ Pİcasso Da Öyleydİ

aDoBe

🏆Pro Tasarımcı🏆
aleyna eline sağlık....

sadece şunu söylemek isterim. biraz iddialı bi cümle olacak ama ben öyle görüyorum: "işimiz sanat, bizde sanatçı. eğer biz sanatçıysak özgür olmalıyız..." çizgi sert olmuş, yumuşak olmuş hiç önemli değil. sen bol bol çizmeye devam et. zaten sen olayın farkındasın hatalarını kendin daha iyi göreceksin.

senin yaptığın yorumlamak. sanatçılarda öyle yapmıyor mu zaten. bişeyleri yorumluyorlar.

sadece bir öneri. bu çizdiğini unut bir kaç gün sonra yine kendini çiz. ikisini karsılastır. emin ol ilk çizimini beğenmeyeceksin, üçüncüyü çiz bu sefer ikinciyi beğenmeyeceksin....

gelişim işte budur....

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
ufak tefek hatalar var ama saçlarda daha büyük o hatalar :) (cümlemde ne güzel oldu :) )
Ellerine sağlık.

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu akşam veya yarın bitane daha çizicem bu seferki süpriz:D saygılar...

flyman

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel

ufak tefek hatalar olsada ki hataları arkadaşlar zaten belirtmiş.

ama insanın aşık olası geliyor çizime :))

vectorart

🌱Yeni Üye🌱
senden fazlaca güzel olmuş en azından çizgileri olan bir resim ama sen varsın resimde hayallerini yansıtan hiç bir şey yok senin hayallerin yok galiba

aleyna53

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bundan daha güzel bi hayal kuramadım;)

viyolet

🌱Yeni Üye🌱
evet o meşhur insan benim. corele ve tasarıma yeni başladım. çizim teknikleri hakkıında bilgi istiyoruym. aleyna arkadaşım gibi bir çizimi nasıl yapabileceğim hakkında bir bilgi verebilecek bit arkadaş var mıdır ? nesne farklı olacak tabii ki kendim değil. amaç sanat. grafikerlik sanat değil mi sizce ? ben henüz o sanatçı değilim umarım onların arasına katılırım. aleyna kendini nasıl çizdiyse aynı yöntemle hatta metodoloji ile bende bir obje çizmek istiyorum. bilgi verebilecek bir arkadaş varsa teşekkür ediyorum.. !!

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
istekleriniz için alakalı bölümlerde alakalı başlıklarla konu açmalısınız
bu şekilde başkalarının topiklerinde yazmayın

viyolet

🌱Yeni Üye🌱
peki. hata yaptım sanıyorum. ilk defa bir forum sitesine üye oldum. kuralları bilmiyorum.
sözleşmeyi okuduğumuda söyleyemem. uyarınız için teşekkürler. bu hatayı tekrarlamıyacam.

wolwocapo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
öncelikle gayretin için tebrik ediyorum tabii hemen olacak diye bişey yokk
belirli adımlarla olur çizgilere eğim verirsen daha iyi olurr bide çizerken çok uzak mesafeden çizme mesafeyii iyi ayarlaman gerekir.

uqurcan

🌱Yeni Üye🌱
aleyna çizim güzel ama seninle ilgisi yok resimde dudakların kapalı çizimde açık resimde kolyen var ama çizdiğinde yok ve resimdeki bakış biraz sert ama yaptığın işte tatlı bir gülümseme var EĞER Kİ BİR İŞ İÇİN VAKİT AYIRIYORSAK BENCE ONU EN GÜZEL ŞEKLİYLE PAYLAŞMAK LAZIMDIR ve yinede emeğe saygı....

ErolB

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaşlar ben yeniyim çalışmalarınızı anlatımlı gönderirseniz benim gibi arkadaşlara faydası olur

rgrgn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba;
Öncelikle kendini çizme cesaretin takdire şayan. Çizime gelince bazı arkadaşların dediği gibi çizgileri biraz yumuşatıp, birazda gölge verseydin 10 numara olacakmış.Tebrikler...

eymi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güzel olmuş bende beğendim arkadasım