Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

keşfiboyut logo...

Dilara GENÇYILMAZ

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.dilaragencyilmaz.net
bende 4. çalışmandan yanayım .. çok hoş gözüküyor.. Elinize emeğinize sağlık gerçekten :)

Tek takıldığım konu en alttaki yazının belli belirsizliği.. ? Hiç olmasa.. yada olucaksa daha büyük olsa daha iyi olur gibi geldi. İyi çalışmalar

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
bende 4. çalışmandan yanayım .. çok hoş gözüküyor.. Elinize emeğinize sağlık gerçekten :)

Tek takıldığım konu en alttaki yazının belli belirsizliği.. ? Hiç olmasa.. yada olucaksa daha büyük olsa daha iyi olur gibi geldi. İyi çalışmalar

teşekkür ederim dilara yorumların için:)

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
kesf305boyut1.jpg

arkadaşlar yaptıgınız yorumlar benım için önemli bunun için sizlere teşekkür ediyorum.Yaptığım 2 calışmamıda göstermek istiyorum.Yorumlarınızı beklerım:angel::smile:

gia!

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili sovale,
b'nin şu anki formunu K ve b harflerinin karışımı olarak ilk tasarımlarında ortaya çıkarmıştın hatırlarsan :) Dolayısı ile bence şu anki b'den vazgeçmelisin. b'nin yukarı çıkan kısmını daha dik hatta tam dik, 90 derece gibi bir şey yapmalısın. hatta çok ağır gelmeyecekse önce elinle birkaç eskizle font bağımsız çizim olarak çalışabilirsin. Çünkü bu fontlar böyle bir teknolojiyi sanırım anlatmakta eksik kalıyor.
k'yi de küçültmen evet, bir etki sağlamış kesinlikle. Ama dediğim önerileri dikkate alabilirsen çok çok iyi bir logoya doğru yol alıyor...

ali_ist

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yorumcu arkadaslarımızın bağzıları 2-5 bağzıları 4-5 demıs 5 de karar kılalım yoğunluk 5 de diyorum hakikaten güzel olmuş.

sovale80

🌟Usta Tasarımcı🌟
sevgili sovale,
b'nin şu anki formunu K ve b harflerinin karışımı olarak ilk tasarımlarında ortaya çıkarmıştın hatırlarsan Dolayısı ile bence şu anki b'den vazgeçmelisin. b'nin yukarı çıkan kısmını daha dik hatta tam dik, 90 derece gibi bir şey yapmalısın. hatta çok ağır gelmeyecekse önce elinle birkaç eskizle font bağımsız çizim olarak çalışabilirsin. Çünkü bu fontlar böyle bir teknolojiyi sanırım anlatmakta eksik kalıyor.
k'yi de küçültmen evet, bir etki sağlamış kesinlikle. Ama dediğim önerileri dikkate alabilirsen çok çok iyi bir logoya doğru yol alıyor...

teşekkür ederim yorumlar için bunu dikkate alacam:smile::smile:gia

yorumcu arkadaslarımızın bağzıları 2-5 bağzıları 4-5 demıs 5 de karar kılalım yoğunluk 5 de diyorum hakikaten güzel olmuş.

teşekkür ederim ali_ist..:smile:

chrisersan

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
benim 4 numara hoşuma gitti K harfi biraz insanı anımsatıyor 3boyut falan da var ya ondan hani :)

dcinar

🌱Yeni Üye🌱
yunus emre vektör çizimi lazım yardımcı olabilirmisiniz

gulum352

🏆Pro Tasarımcı🏆
5. çalışmayı çok beğendim... başarılar :)

Atlanturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
2. çalışmayı beğendim. Ama çok güzeller hepsi de. Ellerinize sağlık.