Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Keskin Sigorta Logo Çalışması

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Firma sigorta şirketi olduğu için korunma amacıyla kullanılan bir nesnenin figürünü kullanmak istedim.Bu amaca uygun en mantıklısı bana şemsiye geldi..Dolayısıyla firma ismini şemsiye figürü ile örttüm.Yeşil renk tehlike olmadığını sembollediği için de şemsiyede yeşili tercih ettim. İ harfini biraz uzatmak suretiyle aynı zamanda şemsiyenin sapını ifade etmek istedim.Yorum ve eleştirilerinizi esirgemezsiniz umarım.

sigortalogo.jpg

Benzer konular

ALOR

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bu logo çalışmanızı çok beğendim,herşey yerli yerinde,fontlar çok güzel seçilmiş,font büyüklük orantıları dengeli ve göze çok hoş görünüyor,ayrıca aracılık hizmetleri yazısıda çok yerinde,tümüyle beğendim,ellerinize sağlık.

photomaniacshop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logonu beğendim güzel eline sağlık yalnız şemsiye çizimini beğenmedim ben olsaydım böyle çizerdim

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş...

muzzurr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
elinize emeğinize sağlık göze güzel gözüküyor en önemlisi amaca uygun olmuş...

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
logonu beğendim güzel eline sağlık yalnız şemsiye çizimini beğenmedim ben olsaydım böyle çizerdim

Çizimde çok fazla detaya girip tasarım karmaşasına sebep olmak istemedim.Yine de yorumunuz için teşekkürler.

ALOR,kedyy,berglakin,muzzurr,hayalzamanı
Yorumlarınız için teşekkürler.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
logo amacına uygun fakat ben renk uyumunu beğenmedim açıkçası...

Şemsiye ile fontların renkleri bana çok iddialı bir uyumda gözükmedi...

Başarılar...

warwin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Amacına uygun güzel bir çalışma.Başarılar.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
düşünce güzel fakat uygulamada sıkıntı var tek tip karakter kullanmalsıınız bana göre ve 3 renk değil iki renge indirgemelisiniz çalışmanızı ayrıca renklerin dilinede dikkat edilmeli sigorta kurumlarumlarının renklerinde kırmızı siyah ve lacivert ağırlıklıdır dikkat ederseniz...

Berk Ymn

🌱Yeni Üye🌱
açıkcası grafiker değilim :) Ama ne bilim benim hoşuma gitmedi

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
düşünce güzel fakat uygulamada sıkıntı var tek tip karakter kullanmalsıınız bana göre ve 3 renk değil iki renge indirgemelisiniz çalışmanızı ayrıca renklerin dilinede dikkat edilmeli sigorta kurumlarumlarının renklerinde kırmızı siyah ve lacivert ağırlıklıdır dikkat ederseniz...

Volkancım.
Yazı karekterleri ve renk sayısı teklifini değerlendireceğim.Ancak firmaların genellikle renkleri şudur düşüncesine pek katılmıyorum.Nedense bu bizlerde bir saplantı haline geldi.Şu sektör şu rengi kullanır ,bu sektör falanca rengi kullanır diye.Bence bizi dar bi alana hapseden bu tip duvarları kırmalıyız.Bunu yapacak olan da yine bizleriz.

Yorum ve eleştirilerin için teşekkürler.

Berk Ymn;' Alıntı:
açıkcası grafiker değilim Ama ne bilim benim hoşuma gitmedi

herkes herşeyi beğenecek diye bir kaide yoktur.Herkesin zevki farklıdır.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
sade ve hoş bir çalışma olmuş elinize sağlık

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
açıkçası ben beğenmedim. daha doğrusu bu hali ile beğenmedim...

şemsiye fikri güzel ancak, şemsiye figürü bir şemsiye çizimi olmamalıydı kanısındayım. bence şemsiye şekli biraz sembolize edilmeli, şemsiyeyi andırmalıydı. o zaman daha estetik duracağı kanısındayım.

font konusuna gelince; logoda üç ayrı font kullanılmış. tavsiyem, sağlamlık ve güven uyandırabilecek, bir font tercih edilmeli (biraz daha kalın bir font olabilir).

renkler konusuna gelince; bence mavi ya da yeşil renklerinden biri (ikisinin birden kullanılmasının estetik olmayacağını düşünüyorum) uygulanmalı. zira, mavi güven ve kurumsallık çağrıştıracaktır, yeşil de huzuru, rahatlığı...

iyi çalışmalar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
açıkçası ben beğenmedim. daha doğrusu bu hali ile beğenmedim...

şemsiye fikri güzel ancak, şemsiye figürü bir şemsiye çizimi olmamalıydı kanısındayım. bence şemsiye şekli biraz sembolize edilmeli, şemsiyeyi andırmalıydı. o zaman daha estetik duracağı kanısındayım.

font konusuna gelince; logoda üç ayrı font kullanılmış. tavsiyem, sağlamlık ve güven uyandırabilecek, bir font tercih edilmeli (biraz daha kalın bir font olabilir).

renkler konusuna gelince; bence mavi ya da yeşil renklerinden biri (ikisinin birden kullanılmasının estetik olmayacağını düşünüyorum) uygulanmalı. zira, mavi güven ve kurumsallık çağrıştıracaktır, yeşil de huzuru, rahatlığı...

iyi çalışmalar

Forumda biraz araştırma yapınca sadece tek bir konu açtığınızı gördüm.Mesajlarınızda genellikle çalışmalar hakkında yorum ve eleştirilerde bulunmuşsunuz.Aslında bu bizler için olumlu bir yaklaşım.Yorum ve eleştirilerinize bakılınca tasarım konusuna hakim olduğunuz anlaşılıyor.Ancak siz de bizimle bazı çalışmalarınızı paylaşsanız da kendimizi geliştirmek adına faydalansak.

Yorum ve eleştiriniz için teşekkürler.

kusursuz bence emeğine sağlık;)

Teşekkürler.

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
Forumda biraz araştırma yapınca sadece tek bir konu açtığınızı gördüm.Mesajlarınızda genellikle çalışmalar hakkında yorum ve eleştirilerde bulunmuşsunuz.Aslında bu bizler için olumlu bir yaklaşım.Yorum ve eleştirilerinize bakılınca tasarım konusuna hakim olduğunuz anlaşılıyor.Ancak siz de bizimle bazı çalışmalarınızı paylaşsanız da kendimizi geliştirmek adına faydalansak.

tasarım konusuna hakimim şeklinde bir iddiam asla olmadı. yorumlarımdan bu konuda iddialıyım ya da süperim şeklinde bir anlam çıkarılmasını istemem. sadece gördüğüm hataları söylüyorum ya da "şöyle olsaydı daha iyi olurdu" şeklinde yorumlar yapıyorum. amacım kimseyi yermek ya da gereksiz eleştirmek değil. ama malumunuz burada yayınlanan işler yorum/eleştiri bekleyen işler.

şu anda kendi sitemi oluşturmakla meşgulüm. en kısa zamanda ben de çalışmalarımı kendi sitemden yayınlayacağım. ama merak ederseniz bu adreste ya da bu adreste boş vakitlerimde uğraştığım birkaç illüstrasyon çalışmam mevcut. dilerseniz bakabilirsiniz.

genelde kendi hatalarımın farkında oluyorum. ama eleştiri ya da yorum beklediğim bir çalışma olursa (yukarıda belirttiğim adreslerde de yayınlamadığım diğer işlerim zaten kabul görmüş ya da reddedilmiş işler olduğundan paylaşmayı lüzumlu görmedim) burada paylaşacağımdan şüpheniz olmasın.

iy çalışmalar

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
keskin ve sigorta kopuk birbirinden, farklı fontlarla da bu kopukluk perçinleşmiş...
bir bütün fikir uyuandırmıyor şu haliyle