Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Keskin Sigorta Logo Çalışması

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
Bazı arkadaşların yorumladıkları gibi bende şemsiye figürünün bu kadar köşeli bir çizim yerine sembolleştirilmiş yumuşak bir çizim olmasını tercih ederdim.
Font seçimi ve renk uyumuda beni tatmin etmedi. Fontlar kendinden emin ve güven verici durmuyor.
Bütün yorumları harmanlayıp elden geçiriseniz ana fikri güzel olan logonuz dahada güzel olacaktır.

Kolay gelsin.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Tüm eleştiriler doğrultusunda düzeltmeler üzerinde çalışıyorum.En kısa zamanda düzeltilmiş halini yükleyeceğim buraya.

DarkStyLe

🌱Yeni Üye🌱
Çok güzel çalışma olmuş tebrik ederim.. :)

respot

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logoda sadelikten yanayım başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum, bencede yerli yerinde olmuş gibi görünüyor ama şemsiye benimde gözüme takıldı...

Nacizane önerim şemsiyeye azda olsa bir degrade uygulayın derim, logoya farklı bir boyut kazandıra bilir diye düşünüyorum.

Başarılar. :)

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İki ayrı çalışmayla bazı değişikliklere gittim.Umarım kastettiğiniz eksiklikler giderilmiştir.

s304gortacilogo.jpg

darth_cygan

🌟Usta Tasarımcı🌟
şemsiyenin bu hali bence çok daha iyi oldu. bence şemsiye sapına gerek yok ("i"). keskin ve sigortada aynı büyüklükte ve tipte font kullanırsanız daha hoş olabilir.

iyi çalışmalar

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
şemsiyenin bu hali bence çok daha iyi oldu. bence şemsiye sapına gerek yok ("i"). keskin ve sigortada aynı büyüklükte ve tipte font kullanırsanız daha hoş olabilir.

iyi çalışmalar
Evet şemsiye bu haliyle daha güzel durdu.Ancak dediğiniz şekli de denemiştim.Tamamını aynı fontla çalıştım.Ancak İ harfine vurgu yapmayınca üstteki şemsiye figürü orada çok alakasızmış gibi durdu.Yada bana öyle geldi:)