Yunus PARLAR
👑Efsanevi Grafiker👑
Kendimi geliştirmek amaçlı yaptığım, hayal ürünü olan bir rakı firmasıdır. Basım aşamasında varak uygulanacaktır. Yorumlarınız adına teşekkür ederim. Saygılar.
etiketin zeminini düz renk kullanabilirsin
ayrıca ön yüzde olmazsa olmaz bazı ifadeler eksik kalmış ( ?? cl )
bana kalırsa marka daha kalın bir karakter ile yazılmalı
çünkü genelde kafası güzel insanlar okuyacak markayı
zorluk çekebilirler algılamada eline sağlık
Sarı tonu dışında bir tonda daha güzel olabilir bence.Desenler de kullandığınız rengin tonları daha uygun olabilir.Keyf yazı kararkteri olarak çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.
Sarı tondaki bölüme varak geleceği için bu şekilde kullandım. Yukarıda yaptığım açıklamada da varak olacağını belirtmiştim. Yorumun adına çok teşşkür ederim efoja.
Altın varak değil de gümüş tavsiye ederim. Aslında mesajımda düzeltme yapmıştım, aynı anda yazmışız....
Etiketin zaten düz Ön yüzde olması gereken ifadeleri şişesinde yazıcam. Bu sebeple etikette belirtmedim. Ayrıca kafası güzel insanlar alacak diye bir genelleme yanlış bence. Rakı alan her insanın kafası güzel mi olur?
Bende diyorum ki şişe üzerinde bir görün o şekilde yorum yazın 1 - 2 saat içerinsinde ambalaj üzerinde sunum şeklinde ekliyeceğim. O zaman bir daha incerlersiniz dilersiniz. Yurt dışındaki örnekleri de incelemenizi tavsiye ederim.
Ör :
Sanırım yeterli olmuştur?
Bunun için sınırları zorlamak ve bir yerden başlamak lazım bence. İnsanların kafasındaki rakı kültürü yavaş yavaş değişmekte. Bunu görsel biçimde ambalaja uygulayıp insanların kafasındaki basmakalıp bilgileri birazda olsa değiştirmek gerekmiyor mu?
bu konuda benden sana tam destek...
sen adım at biz arkandayız :wink:
Bunun için sınırları zorlamak ve bir yerden başlamak lazım bence. İnsanların kafasındaki rakı kültürü yavaş yavaş değişmekte. Bunu görsel biçimde ambalaja uygulayıp insanların kafasındaki basmakalıp bilgileri birazda olsa değiştirmek gerekmiyor mu?
Yunuscum, şimdi o etiket şişe üzerine görünce anladım neden pek fazla etiketi beğenmedım... bak şişe mat (şimdi ki gördüğümüz, ama mat olsa daha iyi) üzerine beyaz desen yaptın (cam üzerine buz tutmuş gibi havası var) bunun için... altın rengi yerinde yazı rengi ver, yazı da altın rengi yap neden? nedeneni bende bilmiyorum ama daha hoş olucağını düşünuyorum)
Sarı tonları ve beyaz her zaman yanyana hoş bir görüntü oluşturmayabiliyor. Yazının rengi gerçekten güzel ama; tasarımınız gerçekten güzel ve kendini göstermeli bence.
Yunuscum, şimdi o etiket şişe üzerine görünce anladım neden pek fazla etiketi beğenmedım... bak şişe mat (şimdi ki gördüğümüz, ama mat olsa daha iyi) üzerine beyaz desen yaptın (cam üzerine buz tutmuş gibi havası var) bunun için... altın rengi yerinde yazı rengi ver, yazı da altın rengi yap neden? nedeneni bende bilmiyorum ama daha hoş olucağını düşünuyorum)
ekliyorum: birde o mavi renk (altin rengi yerinde) yıldızlı yaparsın tam olur...
ay sanki ilhamım geri dönüyor
Sarı tonları ve beyaz her zaman yanyana hoş bir görüntü oluşturmayabiliyor. Yazının rengi gerçekten güzel ama; tasarımınız gerçekten güzel ve kendini göstermeli bence.
İnanın bende sarı ve beyazın uyumuna hastayım Sanırım içimi okudunuz bu yorumu yazarken Teşekkür ederim.