Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Keyf Rakı Etiket

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Kendimi geliştirmek amaçlı yaptığım, hayal ürünü olan bir rakı firmasıdır. Basım aşamasında varak uygulanacaktır. Yorumlarınız adına teşekkür ederim. Saygılar.

keyfrakietiketob1.jpg

Benzer konular

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
etiketin zeminini düz renk kullanabilirsin
ayrıca ön yüzde olmazsa olmaz bazı ifadeler eksik kalmış ( ?? cl )
bana kalırsa marka daha kalın bir karakter ile yazılmalı
çünkü genelde kafası güzel insanlar okuyacak markayı
zorluk çekebilirler algılamada eline sağlık

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
etiketin zeminini düz renk kullanabilirsin
ayrıca ön yüzde olmazsa olmaz bazı ifadeler eksik kalmış ( ?? cl )
bana kalırsa marka daha kalın bir karakter ile yazılmalı
çünkü genelde kafası güzel insanlar okuyacak markayı
zorluk çekebilirler algılamada eline sağlık

Etiketin zemini zaten düz :) Ön yüzde olması gereken ifadeleri şişesinde yazıcam. Bu sebeple etikette belirtmedim. Ayrıca kafası güzel insanlar alacak diye bir genelleme yanlış bence. Rakı alan her insanın kafası güzel mi olur? :) Kaldıki şise üzerinde yeterince büyük duracağına eminim.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sarı tonu dışında bir tonda daha güzel olabilir bence. Daha güzelden ziyade daha uygun. Rakı soğuk içilmesi gereken bir içki. Ayrıca suya benzer görünüş olarak. Buz - Su gibi soğuk renkler onu daha iyi anlatır. Desenler de kullandığınız rengin tonları daha uygun olabilir. Keyf yazı karakteri olarak çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Sarı tonu dışında bir tonda daha güzel olabilir bence.Desenler de kullandığınız rengin tonları daha uygun olabilir.Keyf yazı kararkteri olarak çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.

Sarı tondaki bölüme varak geleceği için bu şekilde kullandım. Yukarıda yaptığım açıklamada da varak olacağını belirtmiştim. Yorumun adına çok teşşkür ederim efoja.

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Sarı tondaki bölüme varak geleceği için bu şekilde kullandım. Yukarıda yaptığım açıklamada da varak olacağını belirtmiştim. Yorumun adına çok teşşkür ederim efoja.

Altın varak değil de gümüş tavsiye ederim. Aslında mesajımda düzeltme yapmıştım, aynı anda yazmışız....

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Etiketin zaten düz :) Ön yüzde olması gereken ifadeleri şişesinde yazıcam. Bu sebeple etikette belirtmedim. Ayrıca kafası güzel insanlar alacak diye bir genelleme yanlış bence. Rakı alan her insanın kafası güzel mi olur? :)

ben zemini geçişli görüyorum afedersin
ayrıca ben yine de ısrarlıyım
ince karakterlerin uygun olmayacağı konusunda
18'den 70'e herkesin kolay anlayabileceği
bir fontta ve kalınlıkta yazılmalı bence
örnekleri incelemeni öneririm
491676430_9abfaf0fb8_o.jpg

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Bende diyorum ki şişe üzerinde bir görün o şekilde yorum yazın :) 1 - 2 saat içerinsinde ambalaj üzerinde sunum şeklinde ekliyeceğim. O zaman bir daha incerlersiniz dilersiniz. Yurt dışındaki örnekleri de incelemenizi tavsiye ederim.

Ör :

Tigroff_Vodka_Premium.jpg

Vodka-360-716208.jpg

vodka.jpg

Sanırım yeterli olmuştur?

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Bende diyorum ki şişe üzerinde bir görün o şekilde yorum yazın :) 1 - 2 saat içerinsinde ambalaj üzerinde sunum şeklinde ekliyeceğim. O zaman bir daha incerlersiniz dilersiniz. Yurt dışındaki örnekleri de incelemenizi tavsiye ederim.

Ör :

Tigroff_Vodka_Premium.jpg

Vodka-360-716208.jpg

vodka.jpg

Sanırım yeterli olmuştur?

yurt dışındaki malzemelerin türklere uyarlanabiliceği konusunda endişelerim var ama yine de sen bilirsin ;)

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Bunun için sınırları zorlamak ve bir yerden başlamak lazım bence. :) İnsanların kafasındaki rakı kültürü yavaş yavaş değişmekte. Bunu görsel biçimde ambalaja uygulayıp insanların kafasındaki basmakalıp bilgileri birazda olsa değiştirmek gerekmiyor mu?

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
Bunun için sınırları zorlamak ve bir yerden başlamak lazım bence. :) İnsanların kafasındaki rakı kültürü yavaş yavaş değişmekte. Bunu görsel biçimde ambalaja uygulayıp insanların kafasındaki basmakalıp bilgileri birazda olsa değiştirmek gerekmiyor mu?

bu konuda benden sana tam destek...
sen adım at biz arkandayız :wink:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com

Basmakalıp fikirler anlayışı konusunda haklı olduğunuz noktalar vardır kendinizce. Aslında yürümeyip uçana bravo derim ben :) Ama tasarımlarda asla değişmeyecek bir kalıp var: adı psikoloji :) Bu yüzden tercihiniz soğuk renklerden yana olsun dedim. Elbette ki tasarım sizin, uygulanmayanı arıyorsunuz. Belki hiçbirimizin aklına gelmeyen başka birşey vardır. Kurcalayalım zihinleri bakalım...Kolay gelsin...

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net
Yapmış olduğum etiketi bir de şişede görmek amaçlı düzenlediğim sunumu da eklemeyi uygun gördüm. Beğenilerinize.

keyfrakisunumxd7.jpg

Son düzenleme:

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Yunuscum, şimdi o etiket şişe üzerine görünce anladım neden pek fazla etiketi beğenmedım... bak şişe mat (şimdi ki gördüğümüz, ama mat olsa daha iyi) üzerine beyaz desen yaptın (cam üzerine buz tutmuş gibi havası var) bunun için... altın rengi yerinde yazı rengi ver, yazı da altın rengi yap;) neden? nedeneni bende bilmiyorum ama daha hoş olucağını düşünuyorum:))

ekliyorum: birde o mavi renk (altin rengi yerinde) yıldızlı yaparsın tam olur...

ay sanki ilhamım geri dönüyor:p

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Yunuscum, şimdi o etiket şişe üzerine görünce anladım neden pek fazla etiketi beğenmedım... bak şişe mat (şimdi ki gördüğümüz, ama mat olsa daha iyi) üzerine beyaz desen yaptın (cam üzerine buz tutmuş gibi havası var) bunun için... altın rengi yerinde yazı rengi ver, yazı da altın rengi yap;) neden? nedeneni bende bilmiyorum ama daha hoş olucağını düşünuyorum:))

Sarı tonları ve beyaz her zaman yanyana hoş bir görüntü oluşturmayabiliyor. Yazının rengi gerçekten güzel ama; tasarımınız gerçekten güzel ve kendini göstermeli bence.

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Sarı tonları ve beyaz her zaman yanyana hoş bir görüntü oluşturmayabiliyor. Yazının rengi gerçekten güzel ama; tasarımınız gerçekten güzel ve kendini göstermeli bence.

sarı ve beyaz şu andaki tasarımda bir birine uyumsuz gördum...

ben değişik şişeler, üzerine etiket çok seven biriyim... büyük bir mağaza giderken ilk önce şarap, rakı vs bölümüne giderim.... almak için değil incelemek...

çoğu insan ilk önce ambalaja bakarlar, daha sonra tadıya..... bunun için ambalaj üzerine uyumsal kurmalığız ki işlerimiz boşa gitmesin... tamam altın (sarı rengi) zenginlik olabilir... ama bence altın rengi bordo renk tonuna daha çok yakışıyor, aynı şekilde de gümüş.... ama beyaz (mat) üzerine bence yaldızlı deniz mavisi rngi kullanmalığız burada....

Yunus PARLAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.evdetasarim.net

ekliyorum: birde o mavi renk (altin rengi yerinde) yıldızlı yaparsın tam olur...

ay sanki ilhamım geri dönüyor:p

Kasta yorumun adına çok teşekkür ederim. Şişenin mat olma sebebi rakı kültürüne değişik bir bakış kazandırmaktan yana olmamdan dolayıydı aslında. Standart rakı şişeleri yerine rakının bu tür şişelerde de sunulabileceğini ispatlamaktı bir bakıma. Bence güzel de oldu. Renk olayında ise altın renkli bölümde varak olucağı için '' Keyf '' yazısının kendini göstermesi için böyle bir renk seçeneği seçtim. Üzerinde oynanabilir aslında dediğin gibi. Güzel yorumun adına çok teşekkür ederim.

İnanın bende sarı ve beyazın uyumuna hastayım :) Sanırım içimi okudunuz bu yorumu yazarken :) Teşekkür ederim.