Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kheltosh Deneme logo

Benzer konular

kaosriyate

🏅Acemi Tasarımcı🏅
renk uyumu ve font değişikliği ile güzel bir logo olabilir belki :) ama ustalar ne der bilmem

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
sizi çok tebrik ediyorum helal olsun yemin ediyom. 83 kişi bakmış bir kişi yorum yapmış... iyi olmadıysa bile insan bi öneri yapar bari... ben burda kendimi geliştiririm die üye oluyom siz hiç bi öneride bulunmayın...

kafka2121

🌱Yeni Üye🌱
çok yogun geldi gözüme açıkçası bütün yazıyı okuyamadım birazdaha dene derim logo işi biraz farklı en az 10 tane logo çıkar sonra içine sinenleri yoruma sunderim unutma logo seçimi en zor iştir sonuçta bir ömür o loguyu kulanacan zıtpırt değiştiremessiniz logoları iyi çalışmalar.

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
sizi çok tebrik ediyorum helal olsun yemin ediyom. 83 kişi bakmış bir kişi yorum yapmış... iyi olmadıysa bile insan bi öneri yapar bari... ben burda kendimi geliştiririm die üye oluyom siz hiç bi öneride bulunmayın...

Sabırlı olmanızda fayda var. Belki bu 83 kişinin söyleyecek birşeyi yok olamaz mı?

Alelacele yapılan işlerin üstünden herzaman sakin kafayla geçmekte yarar var. Renklerin zaten siz bilincindesiniz. Font araştırmanızı ve yazıya tek bir renk üzerinde yoğunlaşmanızı tavsiye ederim.

Freelens

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sen kendini ciddiye almamisinki biz seni ciddiye alalim.
Is bazdinda soluyorum bunu, kisiligin anlaminda bir hakkim yok tabiki.
Simdi sen kalkmisin kurumsal kimlik diye adlandirilan bir seyin bas ogesi LOGO yu,
al-acale cizdim dersen. Ben otomatikmen, hadi bee derim...
Umarim anlatabilmisimdir.

Logo icin bir bir seyler solemek istemem.

Cunku o gosterdigin logo degildir.

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kurumsal logolar sade ve anlaşılır olmalı gözü yormamalı (nike, adidas, puma vb.)

israfiluzuk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
uzukdesign.net46.net
yaw siz benim ne durumda olduğumu tabikide bilemezsiniz ben bunu başka birisnin bilgasayarında alel acele yaptım diyorum. o yüzden.

yinede yorumlarınız için teşekkürler...

lksz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Bana fazla karmaşık geldi biraz daha sade olmalı...

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
yaw siz benim ne durumda olduğumu tabikide bilemezsiniz ben bunu başka birisnin bilgasayarında alel acele yaptım diyorum. o yüzden.

alel acele yapılan ve sonucunun farkında olan bir çalışmayı neden yoruma sunuyorsunuz o zaman? Bu şahsen bahane değildir.

kurthan84

🌱Yeni Üye🌱
renk secimin pek hoş değil bence gözler yoruluyor Ayrıca logon akılda kalıcı değil kanımca ustalar daha iyi anlatabilir.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑

Cıks...

Not: "Alele acele başkasının bilgisayarından" yorum yaptığım için ne durumda olduğumu da bilmediğiniz için kısa kesiyorum.

fuuuk

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlara katılıyorum renk uyumunu ve fontu gözden geçirmelisin.Logo dediğin sade ve şık olmalı.

Kolay Gelsin.