Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kımya firmasına isim

dmtsrn

Acemi Tasarımcı
arkadaşlar mrba
yenı acılıcak olan kımya firmasına isim arıyorum ama bulduklarımın hepsı kullanıyor bu konuda yardım etmenız mumkunmu belkı sızın aklınızda olan ısımlerle bılgılendırırsenız benı cok sevınırım ısın acılıyetı var :(

dmtsrn

Acemi Tasarımcı
:) acil bi iş oldugunu belirtmıstım artı daha anlamlı isim tercihim :)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
:) acil bi iş oldugunu belirtmıstım artı daha anlamlı isim tercihim :)

Bu iş için a'dan Z'ye kurumsal kimlik tasarlayan ajanslar veya freelance çalışma ortakları bulabilirsiniz.

Fikir satın almaktan kaçınmayın.

dmtsrn

Acemi Tasarımcı
sizin bildikleriniz ajans varsa ismini paylaşırmısınız rica etsem cunku hala aklıma bi isim bile gelmedi pc bana ben pc bakıorum ve aklınıza gelen isimler varsa bunlarıda paylaşırsanız sewınırımmmm

memory14

🌱Yeni Üye🌱
firma sahibi sizmisiniz kimya firmasının üretimi ne yönde olacak kimya dedğimizde koskoca bir ummandan bahsediyoruz soyadınız nedir belki soyadınız marka olabilecek yapıdadır.

dmtsrn

Acemi Tasarımcı
firma sahıbı ben deılım ıste askıya alınmıstı ama sımdı yıne aynı fırmaya dewam we yıne kıtlenıp kaldım buldklarımıda begenmedıler yarına kadar ısım ve logoyu sunmam gerekıyor benım sorunum ısım yardımcı olursanız sewınırm fırma sahıbı ben deılımmm

Joymen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.trvitrin.com
Hava, toprak, ateş, su kavramlarını karıştırın, HTAS, TAHS gibisinden bişeyler çıkar ortaya :)