Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kırklareli Üniversitesi logo rezaleti

grafiker nuray

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gerçekten yorumsuz ya tamam çalıyorsan bare bi yerlerinde değişiklik yap bee:worried::rofl::rofl::rofl:

raiff

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadaşlar bu işler tamamiyle vicdan meselesidir.
"""Para için çalışma yapılmaz. Çalışmanız para getirir."""

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
gerçekten yorumsuz ya tamam çalıyorsan bare bi yerlerinde değişiklik yap bee:worried::rofl::rofl::rofl:

Aynı değil ki zaten.. :smile:
Farkındaysanız birinde 5 tane yıldız var, diğerinde sadece 1 tane ışıltı...
Heem renkleri de farklı...
Eee daha ne olsun?
Çook uğraşmış adam çoook :rofl::rofl::rofl::rofl:

sevgiden-iz

🌟Usta Tasarımcı🌟
"Bir çiğnem sakızın varsa da ustasına çiğnet" demişler. Ne oldu şimdi? Taklit logo, taklitçi idare, daha devam eder bu da neyse...

megab

🌱Yeni Üye🌱
kendini akıllı sıfatında sanmıs mahluklar:)

mgyknt

🏆Pro Tasarımcı🏆
yarışmayla mı seçilmiş birde?
yazık olmuş ödüle ve dürüst katılımcıların emeğine.

usta35

🌱Yeni Üye🌱
"aman abi ya tasarlıycan bi logo işte nolcakki 5 dk da ... bide paramı vercez
işlerimizi yapcan işte ona say" diyen bir zihniyet sonucunda çalmak, araklamak, birazını almak vs. normal hale geldi ve sektörü de bu rezalet hale getirmiştir.

düşünce bu oldukça bizim ülkemizde hiçirzaman tasarımcının değeri anlaşılamayacaktır.
Bu rezalet de herkese kapak olsun.

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
ALLAH tasarımcılık gücü nasib etsin, bizide onlar gibi olmaktan korosun inşallah

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Dünya artık enformasyon çağını yaşarken malesef bu taklit logoyla yarışmayı kazanan ortaçağ zihniyetli hocalar zannediyorlarki japon bayraklı veya bu çindeki özerk bir bölgeyi temsil eden logoyu nasıl olsa kimse farketmez düşüncesi bu akademik kariyerli kişilere hayretler içerisinde bakmadan kendimi alamıyorum.
Bir atasözü vardır herkes bilir bunu ''imam yellenirse cemaatta kakasını yaparmış'' İmam burada Güzel sanatlar fakültesi dekanı cemaatta onun yetiştirdiği öğrenciler oluyor.Onun yetiştirdiği öğrencilerin hepsi hocası gibi taklitçi dersem hepsine haksızlık etmiş olurum ama genel anlamda böyle malesef hep taklit hep taklit hep taklit

abbesusse

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.abbesusse.blogcu.com
bence üniversite yetkililerinin bilgisi yoktur. bu tamamen logoyu hazırlayanın işgüzarlığıdr :) ne diyelim EMEĞİNE SAĞLIK !!!! :)

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
yapılan o ilk logo için yarışma düzenlenmişti ve kimsenin tasarımları beğenilmemiş nedense bi öğretim görevlisinin sadece güneş vektörünü logo diye koyduğu tasarım beğenilmişti ve bu logo çok tepki çekmişti. kimse yapamıyorsa eğer bu işi bırakında o okulun grafik bölümü öğrencileri birşeyler çalışsın bende bir zamanlar o okulda grafik bölümündeydim ama bırakın tasarım istenesini o yarışmadan bile haberdar edilmemiştik
2. skandalda hayırlı olsun...

Dünya artık enformasyon çağını yaşarken malesef bu taklit logoyla yarışmayı kazanan ortaçağ zihniyetli hocalar zannediyorlarki japon bayraklı veya bu çindeki özerk bir bölgeyi temsil eden logoyu nasıl olsa kimse farketmez düşüncesi bu akademik kariyerli kişilere hayretler içerisinde bakmadan kendimi alamıyorum.
Bir atasözü vardır herkes bilir bunu ''imam yellenirse cemaatta kakasını yaparmış'' İmam burada Güzel sanatlar fakültesi dekanı cemaatta onun yetiştirdiği öğrenciler oluyor.Onun yetiştirdiği öğrencilerin hepsi hocası gibi taklitçi dersem hepsine haksızlık etmiş olurum ama genel anlamda böyle malesef hep taklit hep taklit hep taklit

bu düşünceniz çok yanlış o okuldaki garfik öğretmenlerinin hepsi mesleğine son derece bağlı bizleri en iyi şekilde eğitmek için çabalayan insanlar bu skandal tamamen yönetime aittir kimseye çamur atılmasın lütfen

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
yapılan o ilk logo için yarışma düzenlenmişti ve kimsenin tasarımları beğenilmemiş nedense bi öğretim görevlisinin sadece güneş vektörünü logo diye koyduğu tasarım beğenilmişti ve bu logo çok tepki çekmişti. kimse yapamıyorsa eğer bu işi bırakında o okulun grafik bölümü öğrencileri birşeyler çalışsın bende bir zamanlar o okulda grafik bölümündeydim ama bırakın tasarım istenesini o yarışmadan bile haberdar edilmemiştik
2. skandalda hayırlı olsun...

bu düşünceniz çok yanlış o okuldaki garfik öğretmenlerinin hepsi mesleğine son derece bağlı bizleri en iyi şekilde eğitmek için çabalayan insanlar bu skandal tamamen yönetime aittir kimseye çamur atılmasın lütfen

Koskoca prof bir yarışmayla kendi öğrencisinin gözünde bile taklit logoyla madara oldu.Bu ve bunun gibi akademisyenler yarışmaların içinde olduğu sürece yaptığı tasarım iyi olmasa bile adamın ismi yetiyor.Jüriye ismiyle doğrudan etkiliyor.Yarışmayı katılan diğer tasarımcıların emeğini sömürüyor.Bir daha ders olsunda başka logo yarışmasına katılmasın.Ben böyle bir haberi bulmuşum bu hocayı yerden yere vurmadan hayatta bırakmam vallaha:smile:

klian

🌱Yeni Üye🌱
bende çok gülüyorum ilk skandalı bulan öğrencilerden biri olarak hiç şaşırmadım :D:D

skandal hayırlı olsun uzak doğudan çalmaya devam :D hahaha oysakı arkadasımında dediği gibi o okul cok degerlı ogrencıler yetıştirdi ve sans bıle tanınmadı bu arkadaslara

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
bende çok gülüyorum ilk skandalı bulan öğrencilerden biri olarak hiç şaşırmadım :D:D

skandal hayırlı olsun uzak doğudan çalmaya devam :D hahaha oysakı arkadasımında dediği gibi o okul cok degerlı ogrencıler yetıştirdi ve sans bıle tanınmadı bu arkadaslara

evet arkadaşım şans tanınmadı bizlere :D

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
yazık... ama maalesef tasarımcı olmayanlar çalıyo uyarlıyo gerçi bu neredeyse aynısını kullanmış.Yani piyasada o kadar tasarımcı olmayıpta grafikerim diyen varki gerçeklerinin değerleri zor anlaşılıyo.

izge

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalıntı değidir de belki.. alıntıdı r..

oreiro

🏆Pro Tasarımcı🏆
yarışmanın sonunda ne ödül aldı bu arkadaş merak ediyorum