Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kırklareli Üniversitesi logo rezaleti

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
logoyu yapan kadar, onaylayanları kınıyorum.

Abdullah K. tasarımın kendisine ait olduğu üzerinde ısrarcı olması aklıma iki şey getiriyor:
1- ya çin'in makao bölgesinin logosunuda Abdullah K. yaptı.
2- yada Abdullah K. logo tasarımı yapmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

XPPRO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence ensesinden ısırtmak lazım kı bana aıt demesın bı daha.

ibozo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Şöyle bir bakınca orjinal logoya su üzerinde yetişen lotus bitkisini tarif ediyor ki bu da çinde yetişen bir bitki diye biliyorum yani yöreye özgü birşeyler var ama bu logoyu Kırklareline yakıştıracak, özümseyecek ne bulmuşlar anlamadım. Bir şeyden esinlenebilirsiniz buna anlayışla bakarım. Mesela lotus yerine yöreye özgü ayçiçeği piktogramı koysa böyle bir rezalet yaşanmazdı.

vatandas2009

🌟Usta Tasarımcı🌟
Şöyle bir bakınca orjinal logoya su üzerinde yetişen lotus bitkisini tarif ediyor ki bu da çinde yetişen bir bitki diye biliyorum yani yöreye özgü birşeyler var ama bu logoyu Kırklareline yakıştıracak, özümseyecek ne bulmuşlar anlamadım. Bir şeyden esinlenebilirsiniz buna anlayışla bakarım. Mesela lotus yerine yöreye özgü ayçiçeği piktogramı koysa böyle bir rezalet yaşanmazdı.

Bende ilk baktığımda o çiçek dikkatimi çekti bize özgü bir çiçek olmadığı logadan çok belli. Seçici jüri buna dikkat edip çiçeği arştırmaya gitseydi olay bu noktaya ulaşmazdı.

suk3b3

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olay sorasında hapse giren abdullah k. duvarlara bildiği tüm logoları çizerken görüntülendi :D allahım kepazelik yaa