Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne kadar tatlı olmuş canım fikir anneside oldum Ama bak iyiki düşünmüşüm çok güzel olmuş sen iyice aştın masal tadında rengarenk tam çocuklara hitap eden tarzda eline sağlık başarıların her daim artsın canım Kurt nerde şu ağaçların arkasındamı :artipuan:
Ne kadar tatlı olmuş canım fikir anneside oldum Ama bak iyiki düşünmüşüm çok güzel olmuş sen iyice aştın masal tadında rengarenk tam çocuklara hitap eden tarzda eline sağlık başarıların her daim artsın canım Kurt nerde şu ağaçların arkasındamı
fondakiler ağaç mı? eğer öyleyseler, sanırım o kısıma ağaç olduğunu vurgulamak açısından biraz daha yeşillik, belki büyük büyük yeşil daireler ya da yeşil boya lekeleri ya da ağaç dalını anımsatacak daha fazla sayıda spiraller konabilirdi. şu haliyle sadece ağaç gövdesi olduğunu tahmin ettiğim kahverengi çubuklar görüyorum.
fondakiler ağaç mı? eğer öyleyseler, sanırım o kısıma ağaç olduğunu vurgulamak açısından biraz daha yeşillik, belki büyük büyük yeşil daireler ya da yeşil boya lekeleri ya da ağaç dalını anımsatacak daha fazla sayıda spiraller konabilirdi. şu haliyle sadece ağaç gövdesi olduğunu tahmin ettiğim kahverengi çubuklar görüyorum.