kırmızı gül
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 16 Ocak 2009 #2 yapmış olduğunuz çalışma neyi ile ilgili? kısa bir tanatım yaparmısınız? Böylece arkadaşlar daha rahat yorum yapabilirler
yapmış olduğunuz çalışma neyi ile ilgili? kısa bir tanatım yaparmısınız? Böylece arkadaşlar daha rahat yorum yapabilirler
aboo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 16 Ocak 2009 #3 red rose'u kaldırıp her şey yazıla bilir bence
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 16 Ocak 2009 #4 aboo' Alıntı: red rose'u kaldırıp her şey yazıla bilir bence Genişletmek için tıkla ... Konularınızı doğru bölümlerde açınız! Aksi taktirde forumda karmaşaya sebep olacaksınız!
aboo' Alıntı: red rose'u kaldırıp her şey yazıla bilir bence Genişletmek için tıkla ... Konularınızı doğru bölümlerde açınız! Aksi taktirde forumda karmaşaya sebep olacaksınız!
kasta095 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 23 Mar 2008 Mesajlar 4,835 Tepkime puanı 173 16 Ocak 2009 #5 aboo' Alıntı: red rose'u kaldırıp her şey yazıla bilir bence Genişletmek için tıkla ... bu bir paylaşim anladığım kadarı ile ... o zaman belli bir formata kayit edip burada paylaşabilirsiniz... bu bir şablon anladığım kadarı ile kolay gelsin
aboo' Alıntı: red rose'u kaldırıp her şey yazıla bilir bence Genişletmek için tıkla ... bu bir paylaşim anladığım kadarı ile ... o zaman belli bir formata kayit edip burada paylaşabilirsiniz... bu bir şablon anladığım kadarı ile kolay gelsin
aboo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 16 Ocak 2009 #6 VolkanTEKiN' Alıntı: Konularınızı doğru bölümlerde açınız! Aksi taktirde forumda karmaşaya sebep olacaksınız! Genişletmek için tıkla ... bu forum bana taktı kafayı be
VolkanTEKiN' Alıntı: Konularınızı doğru bölümlerde açınız! Aksi taktirde forumda karmaşaya sebep olacaksınız! Genişletmek için tıkla ... bu forum bana taktı kafayı be
irm.art Kreatif Stratejist 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 11 Eyl 2008 Mesajlar 5,654 Tepkime puanı 111 16 Ocak 2009 #7 aboo' Alıntı: bu forum bana taktı kafayı be Genişletmek için tıkla ... lütfen haddinizi aşıp çirkinleşmeyin. Takılcak bir durum yok forum kurallarını ihlal eden her üyeye aynı uyarı vardır. Yapılan uyarılar geneldir...
aboo' Alıntı: bu forum bana taktı kafayı be Genişletmek için tıkla ... lütfen haddinizi aşıp çirkinleşmeyin. Takılcak bir durum yok forum kurallarını ihlal eden her üyeye aynı uyarı vardır. Yapılan uyarılar geneldir...
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 16 Ocak 2009 #8 aboo' Alıntı: bu forum bana taktı kafayı be Genişletmek için tıkla ... Sizi daha önceden tanımıyordum. Dediğiniz gibi size "takmam" için tek bir sebep bulabilirmisiniz? Bence bunu "takma" olarak yorumlamanız yerine bu insanlar ne demek istiyor diye hiç anlama girişiminde bulundunuz mu?
aboo' Alıntı: bu forum bana taktı kafayı be Genişletmek için tıkla ... Sizi daha önceden tanımıyordum. Dediğiniz gibi size "takmam" için tek bir sebep bulabilirmisiniz? Bence bunu "takma" olarak yorumlamanız yerine bu insanlar ne demek istiyor diye hiç anlama girişiminde bulundunuz mu?
aboo 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 23 Tem 2008 Mesajlar 49 Tepkime puanı 0 16 Ocak 2009 #9 biraz sessizlik lütfen
VolkanTEKiN ♫♪♪ ♫♪♪ ♫ 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 May 2007 Mesajlar 14,551 Tepkime puanı 112 16 Ocak 2009 #10 Neden olmasın...