Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kırmızılı Kadın İllüstrasyon (Derya Demir)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
uc logic+photoshop cs3

dsdsdddddddddddddddddddi.jpg

Benzer konular

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Deryacım emeğine eline sağlık. Saçlar gerçekten harika olmuş. Bütünü ilede güzel bir çalışma. Yalnız gözüme kol kısmı çok takıldı. Sanki orda çok sıkılmışsın gibi :)
Birde elbisenin boyun kısmında sanki bir kalıp varmış gibi sert ve bombeli duruyor. Kasıtlımı bilemiyorum.
Birde dudak oranı biraz fazla kaymış gibi.
Ama geneli gerçekten harika. Tebrik ederim canım.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
Deryacım emeğine eline sağlık. Saçlar gerçekten harika olmuş. Bütünü ilede güzel bir çalışma. Yalnız gözüme kol kısmı çok takıldı. Sanki orda çok sıkılmışsın gibi :)
Birde elbisenin boyun kısmında sanki bir kalıp varmış gibi sert ve bombeli duruyor. Kasıtlımı bilemiyorum.
Birde dudak oranı biraz fazla kaymış gibi.
Ama geneli gerçekten harika. Tebrik ederim canım.

:)dudak beni çıldırttı zaten.Profilden bir insanın dudağı tam nasıl olur bunu çalışmada veremedim.Kolda aslında sıkılmadım ama doğrudur:)
genel olarak beğenmene çok sevindim irem:)seninde çalışmalarını heyecanla bekliyoruz:)

mengeser

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel olmuş karantinadazazel
eline sağlık.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Derya, Renk tonları güzel olmuş,yüzdeki elmacık kemiğinin belirginliği ve yüz hatlarındaki detay güzel, dudaklarda biraz sorun var gibi ,gögüs kısmı ise boyundan sonra hemen başlamış yani çok yukarda olmuş biraz daha aşağıdan başlasaydı çok daha güzel bir görünüm kazanırdı ,eline sağlık :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
güzel olmuş karantinadazazel
eline sağlık.
Teşekkür ederim.
Derya, Renk tonları güzel olmuş,yüzdeki elmacık kemiğinin belirginliği ve yüz hatlarındaki detay güzel, dudaklarda biraz sorun var gibi ,gögüs kısmı ise boyundan sonra hemen başlamış yani çok yukarda olmuş biraz daha aşağıdan başlasaydı çok daha güzel bir görünüm kazanırdı ,eline sağlık :)
detaylı yorumun için teşekkür ederim.Çok çalışmam lazım çok:)

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Saçlar ve genel kompozisyon çok güzel ama; gögüsler çok yukarıda ve dudakları çok dışta kalmış... Onun dışında gayet iyi görünüyor, anatomi sorunlarını aşmışsın gibi :)

Ellerine sağlık Derya... =)