Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kısa yol tuşları

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
Merhaba Ai ye yawas yawas bakıyoruz alta üste alma olayını bulamadım objeleri ve ayrıetten kıssa yol tanımları gösteren bi görsel varmı teeşekkürler

Benzer konular

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
objelerle ilgili sorunuz için, Object => Arrange

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
josef29 merhaba; kısa yol görseline edit menüsünden ulaşabilirsin.

picture1fc3.png

Saygılarımla

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
slm teşekkür ederim xp kullandıgım içi belki mac tuşları farklıdır bilemem ama corelde ctrl+pagedown ve page up ile aşagı yukarı aldıgımız grafikleri burda nasıl alırım corelde bi arkdaş kıssa yolların tanımını çok güzel anlatmış varsa böyle bi anlatım türkçe olarak çok süper olucak mesala ai ctrl+ hangi tuş aşşagı yukarı alıyor tekrar teşekkür

camaxro

🌱Yeni Üye🌱
edit/keyboard shortcuts bölümüne girip açılan menüde alt başlıkta menu commands'ı seçip, bunun altında yer alan satırlarda object'i seçip arrange'ye gelerek değişiklik yapıp daha sonra kendi adına kaydedebilirsin.
en azından ben öyle yaptım.

default olarak ctrl+[ ya da ctrl+], ya da en üst ya da alta almak için artı shift yapmak gerekiyor. en iyisi değiştirmek...

kolay gelsin.

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
edit/keyboard shortcuts bölümüne girip açılan menüde alt başlıkta menu commands'ı seçip, bunun altında yer alan satırlarda object'i seçip arrange'ye gelerek değişiklik yapıp daha sonra kendi adına kaydedebilirsin.
en azından ben öyle yaptım.

default olarak ctrl+[ ya da ctrl+], ya da en üst ya da alta almak için artı shift yapmak gerekiyor. en iyisi değiştirmek...

kolay gelsin.

çok teşekkürler ctrl +Ğ ve Ü alta ve üste alıyormuş daha çok soracaklarım var gerçi kolay gelsin

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
daha kolay bi yöntwm war seçip aşaagıdan yukarıya çek :D ters olucaktır sonra soldan sağa çek:d bu kadar basittt

GamsIzVeZir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
komutlarin kisayollarini icin ayrica "knowhow" i kullanabilirsin. window>adobe lab>knowhow

acilan ufak pencerede sag ustteki oka tiklayarak "show options" u sec

bu sana secili olan komutun ne ise yaradigini ve kisa yol tusunu gosterecek.