Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Logo Denemem

adige_saygin

🌱Yeni Üye🌱
arkadasım dınleme kımseyı sen devam et geçen hafta bi matbaaya broşür çizip verdim corel x3 ile adamların grafikerleri işten çıkmış kendileride corel 9 kullanıyorlarmış açamıyorlarmış dosyayı falan filan. Böyle adamlar bu işlerden para kazanıyor. Helal olsun adamlar ustalıktan ahkam kesmek yerine ihtiyaç noktasında bulunup iyi kötü üretim tesisi kurmuşlar. Eminim sen kendine usta diyenlerden daha iyisini yaparsın

YasinKartopu

🌱Yeni Üye🌱
Bazı arkadaşlar ne kadar saçma konuşmuş :) Sanki kendileri grafiker olarak doğmuşlar. Bence çok fazla durma üzerinde durduğun zaman kafa balon gibi oluyo yapabileceğin şeyleri bile yapamaz hale geliyosun. sakin kafayla çalışırsan birazda çabalarsan istek varsa yaparsın. Saygılar.

DarkSide

🏅Acemi Tasarımcı🏅
siz hiç amatör olmadınız mı? üstad

Oldum ama kimseye ilk yaptığım çalışmayı gösteripte yorum istemedim..
Diğer yorum yazan arkadaşlara itafen,
saçmalamayı seviyorum, bu benim kendi görüşüm fikrim..
İster kabul edin ister etmeyin oda sizin bileceğiniz iş..

Konuya bi daha gelmeyeceğim için arkamdan istediğiniz gibi konuşabilirsiniz..
Teşekkürler..

Ahmet Gezer

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.ahmetgezer.net
E oda senin sorunsalın demek bu adam istemiş ihtiyaç duymuş fikir almak istemiş algıda sorun varsa ben yardımcı olayım burası tam olarak yaptıkları ilk çalışmaları insanlarla paylaşıp onlardan yorum istedikleri başlık neresinde sorun yaşıyorsun bunun bilemiyorum ama hiç o şurda bu adamlar bu kadar para kazanıyor burda bunlar şunu yapıyor olayına girme burası yeri değil git iş ilanlarının orda tepkisini koyan arkadaşların altına hala sizinle çalışmak istiyorum yazan kardeşleri bul onlara yap şeklini şemalini bence ha yüzün ha arkan hepsi aynı kapı.

alperenaybuke

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bi laf var bilmem bilir msiniz ?
Delinin biri bi kuyuya taş atmış 50 akıllı çıkaramamış..
Her photoshop'u açan iki tane yazı yazıp onunda içine limon sıkıp ben grafikerim diye buraya çalışma ekliyorsa burada bir anormallik var demektir..
Herkes yeni başladığında amatördür, bizde olduk ama asla beğenmediğim çalışmayı
birilerine gösterme çabasında olmadım.. Amatör olup profesyonelmiş gibi tavır almak ne kadar doğru siz söyleyin ?

Girmek istemiyorsanız girmeyin sizi kimse zorlamıyor bu siteye girmek için..
Evet biz tasarım üstadlarıyız.. Siz ??

Yazdığınız cevapta inanılmaz bir şey var ki, bu da bu deneme çalışmalarını yapan insanların kendileri için "ben grafikerim" dediğini iddia etmenizdir. Kimse böyle demiyor; aksine insanlar deneme yaptıklarını ve fikirlerinizi merak ettiklerini söylüyor. Böylesine büyük bir kibir, hırstan öte, yükselme döneminiz içinse bir tehlikedir. Umarım insanların öğretilerini yetenekleriyle kıyaslamayı bırakıp gerçek manada fikir üstadı olabilirsiniz. Esenlikler

sss.ibel

🏆Pro Tasarımcı🏆
Siyah yerine başka renkler denemelisin :)

Furkan EKMEN

♾️Grafik Gurusu♾️
Konu tartışmaya döndüğünden "Kilit" lütfen.

Son düzenleme:

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu tartışmaya döndüğünden "Kilit" lütfen.

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yöneticiler her yazılan mesajı yönetemeyebilirler. Yöneticilerden önce uygunsuz bir mesajla karşılaştığınızda mesajın altında “yöneticiye bildir” butonunu kullanarak haber vererek bildirinizi yazınız.

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, "+1, bence de, güzel," gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek, mesajın tamamı bold, renkli, italik ve tamamı büyük harf ile yazmak, alt alta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood (arka arkaya aynı içerikli veya farklı içerikli mesajın aynı kullanıcı tarafından foruma gönderilmesi ) olduğu için yasaktır!