Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kişisel Site

Sensizim111

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar kişisel site yapmak istiyorum birşeyler yaptım ama eksik çok neler ypamam gerekenleri bir sölerseniz yardımcı olursanız bu konuda çok iyi olur..her türlü eleşitirye açığım ilk kez tasarlama yaptığım için web site falan ondan..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Linux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.kralteam.com
Neden bu site yapıldı ve yapılacak şeyler kısmı arasında ne fark var ? ne koymayı düşünüyorsun iki sayfayada ?

Sensizim111

🌱Yeni Üye🌱
Kişisel bir site ve ordaki yazılar öylesine yazıldı değişciek boş kalmasın diye yazdım..Ben tasarımla ilgili yorum istemiştim..

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
İlk çalışman olarak fena sayılmaz, çeşitli siteleri inceleyebilirsin, bu sana fikir verecektir.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Daha çok deneme yaparak daha iyi şeyler çıkarabilirsin fena değil emeğine sağlık.

Sensizim111

🌱Yeni Üye🌱
Amacım bunu geliştirmek eksiklerimin farkındayım..Banner i veya menüleri flash yapıcam öyle bir fikrim var..Hangisini yapsam daha hoş olur sizce

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Flash yaparsan iyi olur ikisini de.

Not: Yazılar bold kullanılmamalı.

berelboy

🌱Yeni Üye🌱
sol taraftaki cıkıntı menüleri eğer flash animasyon yaparsan hem alandan kar edersin hemde daha hos olur ana sayfayıda imajlarla boğma bence biliyorsun sağlıklı bir site olmasının ilk kuralı kullanımı rahat ve hızlı olması lazım imajlarla yorma bence siteyi

Sensizim111

🌱Yeni Üye🌱
iyice düzenlemeye gidiyorum birşeyler deniyorum bu sefer nasıl olmuş yorumları bekliyorum.Birde diğerine göre iyi mi kötü mü?

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
ben neden bu site yapıldı kim yaptı gibi cümlelerin hoş durmadığını düşünüyorum biraz daha düşün ve daha şık birşeyler bul bence ... ilk olarak gözüme bu çarptı

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
hmm ewt bu diğerine göre daha iyi arkadaşlara katılorum ikisinide flash yap bence.