Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kitap kampanyasına katılalımmı?

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
toçev-cartoonnetwork- milli eğitim bakanlığının ortaklaşa düzenlediği paylaşmayı seven parmak kaldırsın adı altında düzenlenen kitap paylaşımına site olarak katılsak nasıl olur elimizde olan kitapları göndersek kitabı olmayan kitap alamayacak durumda olan okullarımıza kardeşlerimize yardımcı olmak isteyenler çıkarmı aramızda acaba? benim okuduğum okulumda kütüphanem yoktu benim kitap alacak param yoktu biz ücra bir köydeydik kitabı boşverin günlük gazete bile gelmiyordu diyen arkadaşlar kardeşlerimiz cahil kalmasın diyenleri bekliyor okumak isteyen küçük kardeşlerimiz

ayrıntılı bilgi için: Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın!
paylamak.jpg

Benzer konular

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel bir bilgi paylaşımı, teşekkürler graphicturk.

Kampanyaya katılmak gerçekten gurur verici olur ;)

piti

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.parasal.net
ben de parmak kaldırıyorum :yes: :angel:

teşekkürler bizlerle paylaştığınız için.. böyle kampanyaların düzenlenmesi gerçekten çok hoş..

grafikçe_

♾️Grafik Gurusu♾️
yararlı paylaşım yardım adına insana mutluluk verici ve karşımızdaki minikleri mutlu edicek bir olay için elimden geldiğini yapmaya hazırım:emo1:

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
yararlı paylaşım yardım adına insana mutluluk verici ve karşımızdaki minikleri mutlu edicek bir olay için elimden geldiğini yapmaya hazırım:emo1:

ben de parmak kaldırıyorum :yes: :angel:

teşekkürler bizlerle paylaştığınız için.. böyle kampanyaların düzenlenmesi gerçekten çok hoş..

Çok güzel bir bilgi paylaşımı, teşekkürler graphicturk.

Kampanyaya katılmak gerçekten gurur verici olur ;)

evet gerçekten güzel bir kampanya inşallah katılan çok olur

paylaşım yapacak daha çok düşünmüştüm ama kitapları toptan göndeririz grafikerler.net olarak diye yada her kişi gönderdiği koliye grafikerler.net yazar diye maalesef :sleepy:

efoja

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
birderindeniz.blogcu.com
Bence böyle düşünmeyin, 60 kişiye ulaşmış bu yazdığınız... Haydi tekrardan cevapları okumuşuz diyelim, 20 herkes için atalım kenara... 40 kişiye ulaşmışsınız en az:) ve içlerinden "aaaa" dediyse yarısı ve yazmadıysa buraya 20 kişi yapar ilgilenen... 20 kişi iki kitap yollasa ki, yollayan daha çok yollar; 40 kitap yapar bu :) umarım çok iyimser değilimdir, ama bu kampanya anladığım kadarıyla bir süre devam edecek, maddi sıkıntı yaşıyorum diyenler zaten düşünülmüş kargo bile indirimli, hoş indirim değil de bedava olsa batarlardı sanki ya neyse... Düşündüğünüzden daha çok kişi kolları sıvamıştır, emin olun.

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
dileğim daha çok olsun

Bence böyle düşünmeyin, 60 kişiye ulaşmış bu yazdığınız... Haydi tekrardan cevapları okumuşuz diyelim, 20 herkes için atalım kenara... 40 kişiye ulaşmışsınız en az:) ve içlerinden "aaaa" dediyse yarısı ve yazmadıysa buraya 20 kişi yapar ilgilenen... 20 kişi iki kitap yollasa ki, yollayan daha çok yollar; 40 kitap yapar bu :) umarım çok iyimser değilimdir, ama bu kampanya anladığım kadarıyla bir süre devam edecek, maddi sıkıntı yaşıyorum diyenler zaten düşünülmüş kargo bile indirimli, hoş indirim değil de bedava olsa batarlardı sanki ya neyse... Düşündüğünüzden daha çok kişi kolları sıvamıştır, emin olun.

efoja inşallah daha çok olur

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Haklısınız ama biraz sabredelim...umuyorum daha çok katılım çıkacaktır =)

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
Ben bi kaç şey cıkardım 3-4 torba kitap cıktı : ) Kısmetse yarın okul cıkısı bırakıcam.Bi kac tanıdıgıma da sölerim simdi arabaya bütün posetler sıgmaz :D

graphicturk

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.graphicturk.com
teşekkürler dorukhan

Ben bi kaç şey cıkardım 3-4 torba kitap cıktı : ) Kısmetse yarın okul cıkısı bırakıcam.Bi kac tanıdıgıma da sölerim simdi arabaya bütün posetler sıgmaz :D

bende toplamaya başladım evdeki kitapları hepsini gönderemem gerçi ama gönderebildiğim kadar göndereceğim yoksa nakliyat kamyonu lazım olur :smile:
sanada teşekkürler deniz inşallah

wwaslıww

👑Efsanevi Grafiker👑
ben bir okulda hocalarla konuşuyum da tüm okul olarak bişeyler yaparız inşallah

berglakin

♾️Grafik Gurusu♾️
:yes:"Bütün Parmaklar Havaya ;Haydi Kitap Kampanyasına":yes:

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
bütün günüm iş yerinde ama bende katılacağım birsürü kitap var evde ve çöp olacak gibi gözüküyor.. hepsini yollayalım dimi arkadaşlar :)