Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba özel bir kitap hazırlıyorum. Kitap kapağı hazırlamak istiyorum. Kişiye ozel ve sayılı cıkacaktır. Yardımcı olabilirmisiniz herhangi bir program varmı yada bu konu hakkında bilgi verirmisiniz lutfen?
Birçok program vardır. Coreldraw'dan tutun da adobe serisine kadar. Öncelikle hangisinde yapacaksınız onu belirleyiniz. Ama önce şu önemli program bilginiz var mı? Yoksa şahsınızın yapması epey bir zaman alır. Ayrıca tecrübe...
Birçok program vardır. Coreldraw'dan tutun da adobe serisine kadar. Öncelikle hangisinde yapacaksınız onu belirleyiniz. Ama önce şu önemli program bilginiz var mı? Yoksa şahsınızın yapması epey bir zaman alır. Ayrıca tecrübe...
Kitabım hazır fakat kapagı yapmadım. Ben gidip matbadan cıkaracagım. Bu programlar konusunda bilgim yok. Ama benim işim bilgisayarda oldugu için çabuk çözerim. Zaten satış için degil hediye için yapacagım. ve basit bişey arıyorum. Siz hangisini önerirsiniz ona göre indirip yapabilirim.