Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kiyafet tasarimi..

muyago

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Herkese iyi aksamlar arkadaslar, kiyafet tasarimi yapiyorum ve bilgisayarda cizimlerimi yapmayi istiyorum ve bu yuzden kendi kendime illustrator ogrenmeye calisiyorum, kiyafet tasarimi icin sizler hangi programi kullaniyorsunuz ve ben illustrator da cizim yaparken hangi yollari izlemeliyim, simdiden tesekkur ediyorum....

Benzer konular

Ruya_Es

🌟Usta Tasarımcı🌟
İyi akşamlar muyago, Bence en güzel ders alarak öğrenirsin ,programıda kullanıyorsan kısa sürede çizimlere başlarsın.

muyago

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi aksamlar Ruya, aslinda bi kac gundur programi kurcaliyor ve cizimler yapmaya calisiyorum, benim isime yarayacak araclarla alistirmalar yapmam gerek sanirim, bunlar pen tool, brush, mesh tool ve gradient araclari, tabi bu benim dusuncem....

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıkçası ben elde çizip sonra corellde üstünden geçiyorum photoshoplada renklndiriyorum :) ama elde çizimlerim ve renklendirmelerim hocalarımın daha çok tercih ettiğini belirtmek isterim :) daha hoşlarına gidiyo nedense :D

muyago

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Açıkçası ben elde çizip sonra corellde üstünden geçiyorum photoshoplada renklndiriyorum :) ama elde çizimlerim ve renklendirmelerim hocalarımın daha çok tercih ettiğini belirtmek isterim :) daha hoşlarına gidiyo nedense :D

ama bu sekilde yapinca iki iş birden yapilmis olmuyormu?

covenant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ama bu sekilde yapinca iki iş birden yapilmis olmuyormu?

Tablete alışamadım daha yani kağıt üzerindeki kadar etkili çizimler yapamıyorum hergün birazz vaktimi geçiriyorum ama sinir krizi ile beraber :) bende elde çizip tarayıp corellden geçiriyorum . Öyle alıştığım için onda daha rahatım yanlış anlamyın doğrusu bu anlamında demedim zaten kişisel uğraşımı söyledim :)