Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kız arkadaşıma farklı bi sürpriz yapmak istiyorum fikirleri beliyorum

grafikersin

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir kutu, çanta, sandık, veya yaratıcılığına kalmış farklı birşeyde olabilir, içini çeşitli ve kaliteli çikolatalarla doldur, belki bir tanede gül olabilir...

ADAMINbiri

🌟Usta Tasarımcı🌟
Niye öyle diyorsunuz ki;

Sevgili dediğin biraz anlayışlı olacak, şaka kaldırabilecek, geniş olacak... ota püsüre küsüp hemen terketmeyecek... zaten bu şartlarda terkedecekse hiç bulaşmasın benim gibi tiplere... gayet prosedürlü ilişkilere yönelsinler... iki lafın arasına "hanımefendi, beyefendi, siz, biz, hedee, hödöö" gibi gayet resmi bir dil kullansınlar...

Oysaki şaka kaldırabilir, geniş yürekli dediğimiz sevgili bu gibi durumlarda ne yapar hemen söyliim..

Ben... "Aslında ben evliyim ve senin boyunda kızım var" dediğimde...
Olası Sevgili.... "Hah işte yıllar önce terkettiğin o kız benim baba" diyebilir...

Ben... Bir yerde otururmuş sohbet ederken birden bire kafamı masanın altına sokup "eyvah karım buraya geldi" diye bağırdığımda..
Olası Sevgili... "eee niye panik yapıyorsun tırsık herif... benim kocam iki saattir yan masada oturuyor ben bişe diyormuyum" diyebilir pekala...

Ben...buluşmamızın tekinde parmağımla onu işaret ederek "Nalan dı değilmi" diye ismini unutmuş gibi bi tavır takındığımda...
Olası Sevgili.... "Yok Nalan benden sonra buluşacağın kız, benim adım Güllü, 16 ıncı sevgilinim, ama hep binim ismimi unutuyorsun yaaaa banane bananeee" (ıykkk) diyebilir..

Ben... Bi yere geçip oturduğumuda ve çok rahatsızmışım gibi bi izlenim verdiğimde karşımdaki ideal sevgili... "Hayırdır neyin var senin diye sorarsa" ve bende hemen lafı patlatıp... "Ya geçen sevgililerimden birine yanlışlıkla annemin yüzüğünü hediye etmişim, hanginizeydi onu unuttum, sana olabilirmi acaba.. yok hani sana verdiysem eğer onu ver ben sana başka alırım".. de... sonrada biraz geriye çekilip keyifle yüz ifadesini izlerken..
Olası Sevgili... "Hee şu yüzükmü, hani eski model bişe... ayy ne bilim geçen kuyumcunun tekinde bozdurdum, zaten 3 kuruş etmiyormuş parasınada tuvalet kağıdı aldım... hem sen bana niye pahalı mücevherler almıyorsun vakkass aşkolsunnn" diyebilir... ve bu sefer o geriye çekilip keyifle morarmış yüzümü izleyebilir...

Hee son olarak ağzına şaplaa patlatma olayı...
Ben hiç bişe yok ken ağzına şaplaa patlatırsam, o da direk kafayı gömsün bana olsun bitsin... bu bölümü kesin ayrılma sebebi ya düşündümde... yok ama şaplak olayını kaldırıyoruz tedavülden... bişe uydurunca yazarım...

GRAFİMERVE

♾️Grafik Gurusu♾️
hiç kimse bunu beğenmez benim fikrimce saygılar...

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
bencede..

nedenine gelince arkadaş yapılmamış çok güzel bişey yaparak aklında kalmak istiyor işin ucu espri olunca arkadaşım yanımdayken cemyılmazın gösteisine bilet olsa dahi gitmez
çünkü gülmekten gözleri yaşarır fakat ilerde düşündüğünde sadece esprili neşeli biri yada birgun olarak kalır o ama arkadaşın yapmak isteidği ömür boyu unutamayacagı bir şey yapmak yapabilmek bir süpriz hatıra ..

ByGurdalGoymen

🌱Yeni Üye🌱
Sevgiline Söylemek istediklerini Bir Videoya Çek Sonra Oturduğun ilin Yerel Televizyonuna Git Ordakilere Güzel Bi Dil Dök Bunu Televizyon da Belirli Bir Saat içinde Yayınlasınlar... Ben 14Şubatta Yapmıştım Bunu... Kanalı açmasını SöyLedim Görünce Şok oldu... Tabi Yayın Kasedinide Kendine Alacan :)

Ya Da

MovieMaker'da Bi Senaryo Uydur Onu yap Çok Eğlenceli oluyor... Ben Yapmıştım 16 Dakikalık bi Senaryo :D Güzel oluyo ama Pc Kendinden Geçiyo o Başka :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

emretekler3

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel fikirler oluşmaya başladı yalnız ADAMINbiri arkadaşımın fikirlerine katılmış değilim :S ayrılıyomuyuz sürpriz mi yapıyoruz :D

slymngrss

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende hatunun, arkadaşları ile çekilmiş videolarını resimlerini ve resimlerimizi cd haline getirip fon müziği olarak ta en beyendiğimiz şarkıyı koymuştum. Ve bunu çok süper bir film cd si kesin izle diye vermiştim. Yalnız ailesiyle izleyeceği aklıma gelmemişti. Sonra ne mi oldu. No problem 08.08.08 de evleniyoruz. :)

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Eeee fikir alınacak kişiler grafiker olunca bildikleri genelde cd yapmak felan oluyor.

Bunlar da, bizim alanımızdaki insanları pek şaşırtmaz sanırım. Tabiiiiiiki kız aynı alanda değilse şaşırtabilir :D

iyireklam10

🌟Usta Tasarımcı🌟
cd yaak yada kitap yada farklı bir görsel bence çok hoş bizim alanımızda olsada olmasada reismlerle video ile vs.. ile bir çok güzel şey çıkartılabilir ortaya ....

ama ilginçlik olacaksa gidip ona başka süprizlerde yapılabilir .. helikopter kirelayıp sabah uyandıgında evinin üstünden binlerce gül dökmek gibi
yada varsa daha fazla paranız çok büyük bir organizasyonla ( tv de bir sanatçıya yapılmıştı ) kaçırma şakası 500 kişilik kadro helikopter vs.. sonrasındada iyi bir kurgu ve evlenme teklifi ..

dahda paranız varsa :)

yurt dışında bir yerlere gidilip oraların kültürlerinde bir uygulamada olabilir ..

yada beleşe getiricem diyorsanız :(
bir sürü şey daha üretilebilir önemli olan bir bunun için ayıracagınız bütçeniz

2 kişinin karekteri neyi kaldırı neyi kaldırmaz
ne hoşuna gider ne gitmez
kişiye göre değişken oldugundan ...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
Adamin biri, çok kötü:( terkedilmek isteyenlere tavsiye veriyor gibisin?
haklısınız terkedilmek isteyenler yapabilir ama bence bunun için bile böyle yollara baş vurmak hiçte akıllıca değil..
ADAMINbiri .?

:):)
süper ama arakdaş ayrılmak istemiyor jest yapacak bu dediklerinden pozitif yönde etkilenecek kaç kız bulabilirsin :)?

istisnalar hariç
hangi istisna yahu böyle bir kız olabaileceğini sanmıyorum...ya da o maneviyattan yoksun birşeyler olabilir... kaldırılabilir şey mi... size yapsalar mesela ne tepki verirdiniz kız arkadaşınız size böyle bişey yapıyor...
Niye öyle diyorsunuz ki;

Sevgili dediğin biraz anlayışlı olacak, şaka kaldırabilecek, geniş olacak... ota püsüre küsüp hemen terketmeyecek... zaten bu şartlarda terkedecekse hiç bulaşmasın benim gibi tiplere... gayet prosedürlü ilişkilere yönelsinler... iki lafın arasına "hanımefendi, beyefendi, siz, biz, hedee, hödöö" gibi gayet resmi bir dil kullansınlar...

Oysaki şaka kaldırabilir, geniş yürekli dediğimiz sevgili bu gibi durumlarda ne yapar hemen söyliim..

Olası Sevgili.... "Hah işte yıllar önce terkettiğin o kız benim baba" diyebilir...

Ben... Bir yerde otururmuş sohbet ederken birden bire kafamı masanın altına sokup "eyvah karım buraya geldi" diye bağırdığımda..
Olası Sevgili... "eee niye panik yapıyorsun tırsık herif... benim kocam iki saattir yan masada oturuyor ben bişe diyormuyum" diyebilir pekala...

Ben...buluşmamızın tekinde parmağımla onu işaret ederek "Nalan dı değilmi" diye ismini unutmuş gibi bi tavır takındığımda...
Olası Sevgili.... "Yok Nalan benden sonra buluşacağın kız, benim adım Güllü, 16 ıncı sevgilinim, ama hep binim ismimi unutuyorsun yaaaa banane bananeee" (ıykkk) diyebilir..

Ben... Bi yere geçip oturduğumuda ve çok rahatsızmışım gibi bi izlenim verdiğimde karşımdaki ideal sevgili... "Hayırdır neyin var senin diye sorarsa" ve bende hemen lafı patlatıp... "Ya geçen sevgililerimden birine yanlışlıkla annemin yüzüğünü hediye etmişim, hanginizeydi onu unuttum, sana olabilirmi acaba.. yok hani sana verdiysem eğer onu ver ben sana başka alırım".. de... sonrada biraz geriye çekilip keyifle yüz ifadesini izlerken..
Olası Sevgili... "Hee şu yüzükmü, hani eski model bişe... ayy ne bilim geçen kuyumcunun tekinde bozdurdum, zaten 3 kuruş etmiyormuş parasınada tuvalet kağıdı aldım... hem sen bana niye pahalı mücevherler almıyorsun vakkass aşkolsunnn" diyebilir... ve bu sefer o geriye çekilip keyifle morarmış yüzümü izleyebilir...

Ben hiç bişe yok ken ağzına şaplaa patlatırsam, o da direk kafayı gömsün bana olsun bitsin... bu bölümü kesin ayrılma sebebi ya düşündümde... yok ama şaplak olayını kaldırıyoruz tedavülden... bişe uydurunca yazarım...

dilerim sizin karşınıza size bunları diyecek biri çıkar... anlayışınız ne olacak o zaman paylaşırsanız merakımızı gidermiş olacağız.

Sevgiline Söylemek istediklerini Bir Videoya Çek Sonra Oturduğun ilin Yerel Televizyonuna Git Ordakilere Güzel Bi Dil Dök Bunu Televizyon da Belirli Bir Saat içinde Yayınlasınlar... Ben 14Şubatta Yapmıştım Bunu... Kanalı açmasını SöyLedim Görünce Şok oldu... Tabi Yayın Kasedinide Kendine Alacan :)

Ya Da

MovieMaker'da Bi Senaryo Uydur Onu yap Çok Eğlenceli oluyor... Ben Yapmıştım 16 Dakikalık bi Senaryo :D Güzel oluyo ama Pc Kendinden Geçiyo o Başka :D

harika bir fikirmiş...
bende hatunun, arkadaşları ile çekilmiş videolarını resimlerini ve resimlerimizi cd haline getirip fon müziği olarak ta en beyendiğimiz şarkıyı koymuştum. Ve bunu çok süper bir film cd si kesin izle diye vermiştim. Yalnız ailesiyle izleyeceği aklıma gelmemişti. Sonra ne mi oldu. No problem 08.08.08 de evleniyoruz. :)
çok şanslısınız doğrusu... uzun bir ömür diliyoruz hayırlısından...

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
kız arkadaşıma farklı bişeyler yapmak istiyorum fazlasıyla şaşırtıp unutmayacağı bişiler varmı aklınızda?

doğrusu ince bişey düşünmek istemeniz ve yapmak istemeniz çok güzel... bence küçük bi kutu hazırlayın kutunun içinede gül yaprakları simler felan sıkıştırın ... kutu açılduğı anda hem sevdiği müziği çalsın hemde bi anda kutudan havaya gül yaprakları ve simler fırlasın... kutunun ortasına da seni seviyorum gibi bi yazı olsun... loş ışıklı bir restoranta yer ayırtın ve restoranttaki garsona rica edin mönü kitapçığı olarak sizin hazırladığınız kutuyu getirsin fakat kutuyu o kadar iyi hazırlayınki ilk eline aldığında onu mönü zannetsin... benim aklıma gelen bu...

bygrafiker

🌟Usta Tasarımcı🌟
5 duyu organına hitaben birşeyler hazırlayabilrisin.

Görme.. İçin (Video, resim, vs..)
Duyma.. ( En sevdiği şarkı.. )
koklama.. ( Senin en sevdiği kokun..)
hissetme... ( Daha önceden giydiğin kazağın veya teninle alakalı bir nesne.. )
Tat alma... ( ben olsam Çikolata düşünürdüm.. sana kalmış bu.. )

Bunların hepsi tek bir paket halinde verilme kaydıyla..

korhanya

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
onun en özel gününü kutlamayı unut

inan çok şaşırır.

hem pratik hem hesaplı

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
onun en özel gününü kutlamayı unut

inan çok şaşırır.

hem pratik hem hesaplı

puhahaa :D 3 senelik birliktelik tek celsede biter valaa :D:D

bence, ona bir yüzük al.. ve teklifini de unutma :D en iyisi bu olur.. 3 seneden ömrünüzün sonuna kadar birlikteliğe geçiş yapın derim ;)

emretekler3

🌱Yeni Üye🌱
doğrusu ince bişey düşünmek istemeniz ve yapmak istemeniz çok güzel... bence küçük bi kutu hazırlayın kutunun içinede gül yaprakları simler felan sıkıştırın ... kutu açılduğı anda hem sevdiği müziği çalsın hemde bi anda kutudan havaya gül yaprakları ve simler fırlasın... kutunun ortasına da seni seviyorum gibi bi yazı olsun... loş ışıklı bir restoranta yer ayırtın ve restoranttaki garsona rica edin mönü kitapçığı olarak sizin hazırladığınız kutuyu getirsin fakat kutuyu o kadar iyi hazırlayınki ilk eline aldığında onu mönü zannetsin... benim aklıma gelen bu...

güneş gün arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim güzel fikir oldu bu arada aynı bölümün öğrencileriyiz yani ikimizde grafik okuyoruz:S :D çok saolun arkadaşlar baya iyi şeyler çıktı daha iyileri çıksın herkes faydalansın ;)

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
güneş gün arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim güzel fikir oldu bu arada aynı bölümün öğrencileriyiz yani ikimizde grafik okuyoruz:S :D çok saolun arkadaşlar baya iyi şeyler çıktı daha iyileri çıksın herkes faydalansın ;)

düşüncemi beğendiğinize sevindim.. ben teşşekkür ederim... yalnız ben bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliği okuyorum...

frozen

🌟Usta Tasarımcı🌟
Fikirler güzel gerçekten tasarımcıdan çıkıcak fikirler bunlar olur normal bişe anormal karşılamamak lazım fakat aynı sorun bendede var iyi bir fikir lazım arkadaşlar bi el atalım daha iyi fikirlerle:) nişanımın yaklaştığı bu günlerde bişeler bulmam lazım bişe olsunda pahalı ucuz farketmez artıkın yeterki o biraz gülümsesin

gnrglr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.twitter.com
Niye öyle diyorsunuz ki;

Çok güldürdün beni :d:d

theilkay_ilkay

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.matbaasisli.com
Sevgili arkadaşlar hiç birinizi tanımasamda sizlerden bir yardım istiyorum . Canımdan çok sevdiğim 2 yıldır beraber olduğum kız arkadaşımla yollarımız dün itibariyle ayrıldı onun isteğiyle ve benim onu yeniden döndürmem gerek. Ben şöyle birşey istiyorum sizden kendisi taksimde bir hastanede çalışıyor ve ben 15-20 tane gül alıp benim için yardıma gelen arkadaşlara 1 er adet verip kız arkadaşımın geçtiği yola 3-4 adım mesafeyle dizilmenizi bazı arkadaşlarada onun sevdiği çikolata vs gibi şeylerden verip o yanından geçerken ona uzatmasını en son çiçek verecek arkadaşında arkasında ben olacağım en son ben çıkıp karşısında diz çöküp af dileyeceğim ve ben diz çökmüş af dilerken sizlerinde etrafımızı sarmanızı onun reddedemeyeceği bi ortam yaratmak istiyorum . Biliyorum çok şey istediğimin farkındayım ama ne olur yardım edin bana onu çok seviyorum onu kaybetmek istemiyorum özlellikle çift arkadaşlardan yardım istiyorum tek gelebilecek bay bayan arkadaşlarada sesleniyorum ne olur bana yardım edin. Bunu 12 Kasım 2011 Saat 2 de gerçekleştirmek istiyorum. Tabi orada organizasyon vs 1için 1 veya engeç 1buçukta taksimde olmamız gereliyor lütfen yardım arkadaşlar .

kozmopolik

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hediyelerinizi sıradışı bir şekilde sunmak akıllarda kalmak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.
Sıradışı atraxion içeren fikirler için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

www.sürprizler.com
www.kozmopolik.com
7/24 irtibat: 0532-6343204