grafikersin
🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel bir kutu, çanta, sandık, veya yaratıcılığına kalmış farklı birşeyde olabilir, içini çeşitli ve kaliteli çikolatalarla doldur, belki bir tanede gül olabilir...
haklısınız terkedilmek isteyenler yapabilir ama bence bunun için bile böyle yollara baş vurmak hiçte akıllıca değil..Adamin biri, çok kötü terkedilmek isteyenlere tavsiye veriyor gibisin?
hangi istisna yahu böyle bir kız olabaileceğini sanmıyorum...ya da o maneviyattan yoksun birşeyler olabilir... kaldırılabilir şey mi... size yapsalar mesela ne tepki verirdiniz kız arkadaşınız size böyle bişey yapıyor...ADAMINbiri .?
süper ama arakdaş ayrılmak istemiyor jest yapacak bu dediklerinden pozitif yönde etkilenecek kaç kız bulabilirsin ?
istisnalar hariç
Niye öyle diyorsunuz ki;
Sevgili dediğin biraz anlayışlı olacak, şaka kaldırabilecek, geniş olacak... ota püsüre küsüp hemen terketmeyecek... zaten bu şartlarda terkedecekse hiç bulaşmasın benim gibi tiplere... gayet prosedürlü ilişkilere yönelsinler... iki lafın arasına "hanımefendi, beyefendi, siz, biz, hedee, hödöö" gibi gayet resmi bir dil kullansınlar...
Oysaki şaka kaldırabilir, geniş yürekli dediğimiz sevgili bu gibi durumlarda ne yapar hemen söyliim..
Ben... "Aslında ben evliyim ve senin boyunda kızım var" dediğimde...
Olası Sevgili.... "Hah işte yıllar önce terkettiğin o kız benim baba" diyebilir...
Ben... Bir yerde otururmuş sohbet ederken birden bire kafamı masanın altına sokup "eyvah karım buraya geldi" diye bağırdığımda..
Olası Sevgili... "eee niye panik yapıyorsun tırsık herif... benim kocam iki saattir yan masada oturuyor ben bişe diyormuyum" diyebilir pekala...
Ben...buluşmamızın tekinde parmağımla onu işaret ederek "Nalan dı değilmi" diye ismini unutmuş gibi bi tavır takındığımda...
Olası Sevgili.... "Yok Nalan benden sonra buluşacağın kız, benim adım Güllü, 16 ıncı sevgilinim, ama hep binim ismimi unutuyorsun yaaaa banane bananeee" (ıykkk) diyebilir..
Ben... Bi yere geçip oturduğumuda ve çok rahatsızmışım gibi bi izlenim verdiğimde karşımdaki ideal sevgili... "Hayırdır neyin var senin diye sorarsa" ve bende hemen lafı patlatıp... "Ya geçen sevgililerimden birine yanlışlıkla annemin yüzüğünü hediye etmişim, hanginizeydi onu unuttum, sana olabilirmi acaba.. yok hani sana verdiysem eğer onu ver ben sana başka alırım".. de... sonrada biraz geriye çekilip keyifle yüz ifadesini izlerken..
Olası Sevgili... "Hee şu yüzükmü, hani eski model bişe... ayy ne bilim geçen kuyumcunun tekinde bozdurdum, zaten 3 kuruş etmiyormuş parasınada tuvalet kağıdı aldım... hem sen bana niye pahalı mücevherler almıyorsun vakkass aşkolsunnn" diyebilir... ve bu sefer o geriye çekilip keyifle morarmış yüzümü izleyebilir...
Hee son olarak ağzına şaplaa patlatma olayı...
Ben hiç bişe yok ken ağzına şaplaa patlatırsam, o da direk kafayı gömsün bana olsun bitsin... bu bölümü kesin ayrılma sebebi ya düşündümde... yok ama şaplak olayını kaldırıyoruz tedavülden... bişe uydurunca yazarım...
Sevgiline Söylemek istediklerini Bir Videoya Çek Sonra Oturduğun ilin Yerel Televizyonuna Git Ordakilere Güzel Bi Dil Dök Bunu Televizyon da Belirli Bir Saat içinde Yayınlasınlar... Ben 14Şubatta Yapmıştım Bunu... Kanalı açmasını SöyLedim Görünce Şok oldu... Tabi Yayın Kasedinide Kendine Alacan
Ya Da
MovieMaker'da Bi Senaryo Uydur Onu yap Çok Eğlenceli oluyor... Ben Yapmıştım 16 Dakikalık bi Senaryo Güzel oluyo ama Pc Kendinden Geçiyo o Başka
çok şanslısınız doğrusu... uzun bir ömür diliyoruz hayırlısından...bende hatunun, arkadaşları ile çekilmiş videolarını resimlerini ve resimlerimizi cd haline getirip fon müziği olarak ta en beyendiğimiz şarkıyı koymuştum. Ve bunu çok süper bir film cd si kesin izle diye vermiştim. Yalnız ailesiyle izleyeceği aklıma gelmemişti. Sonra ne mi oldu. No problem 08.08.08 de evleniyoruz.
kız arkadaşıma farklı bişeyler yapmak istiyorum fazlasıyla şaşırtıp unutmayacağı bişiler varmı aklınızda?
onun en özel gününü kutlamayı unut
inan çok şaşırır.
hem pratik hem hesaplı
doğrusu ince bişey düşünmek istemeniz ve yapmak istemeniz çok güzel... bence küçük bi kutu hazırlayın kutunun içinede gül yaprakları simler felan sıkıştırın ... kutu açılduğı anda hem sevdiği müziği çalsın hemde bi anda kutudan havaya gül yaprakları ve simler fırlasın... kutunun ortasına da seni seviyorum gibi bi yazı olsun... loş ışıklı bir restoranta yer ayırtın ve restoranttaki garsona rica edin mönü kitapçığı olarak sizin hazırladığınız kutuyu getirsin fakat kutuyu o kadar iyi hazırlayınki ilk eline aldığında onu mönü zannetsin... benim aklıma gelen bu...
güneş gün arkadaşıma ayrıca teşekkür ederim güzel fikir oldu bu arada aynı bölümün öğrencileriyiz yani ikimizde grafik okuyoruz:S çok saolun arkadaşlar baya iyi şeyler çıktı daha iyileri çıksın herkes faydalansın
Niye öyle diyorsunuz ki;
Sevgili dediğin biraz anlayışlı olacak, şaka kaldırabilecek, geniş olacak... ota püsüre küsüp hemen terketmeyecek... zaten bu şartlarda terkedecekse hiç bulaşmasın benim gibi tiplere... gayet prosedürlü ilişkilere yönelsinler... iki lafın arasına "hanımefendi, beyefendi, siz, biz, hedee, hödöö" gibi gayet resmi bir dil kullansınlar...
Oysaki şaka kaldırabilir, geniş yürekli dediğimiz sevgili bu gibi durumlarda ne yapar hemen söyliim..
Ben... "Aslında ben evliyim ve senin boyunda kızım var" dediğimde...
Olası Sevgili.... "Hah işte yıllar önce terkettiğin o kız benim baba" diyebilir...
Ben... Bir yerde otururmuş sohbet ederken birden bire kafamı masanın altına sokup "eyvah karım buraya geldi" diye bağırdığımda..
Olası Sevgili... "eee niye panik yapıyorsun tırsık herif... benim kocam iki saattir yan masada oturuyor ben bişe diyormuyum" diyebilir pekala...
Ben...buluşmamızın tekinde parmağımla onu işaret ederek "Nalan dı değilmi" diye ismini unutmuş gibi bi tavır takındığımda...
Olası Sevgili.... "Yok Nalan benden sonra buluşacağın kız, benim adım Güllü, 16 ıncı sevgilinim, ama hep binim ismimi unutuyorsun yaaaa banane bananeee" (ıykkk) diyebilir..
Ben... Bi yere geçip oturduğumuda ve çok rahatsızmışım gibi bi izlenim verdiğimde karşımdaki ideal sevgili... "Hayırdır neyin var senin diye sorarsa" ve bende hemen lafı patlatıp... "Ya geçen sevgililerimden birine yanlışlıkla annemin yüzüğünü hediye etmişim, hanginizeydi onu unuttum, sana olabilirmi acaba.. yok hani sana verdiysem eğer onu ver ben sana başka alırım".. de... sonrada biraz geriye çekilip keyifle yüz ifadesini izlerken..
Olası Sevgili... "Hee şu yüzükmü, hani eski model bişe... ayy ne bilim geçen kuyumcunun tekinde bozdurdum, zaten 3 kuruş etmiyormuş parasınada tuvalet kağıdı aldım... hem sen bana niye pahalı mücevherler almıyorsun vakkass aşkolsunnn" diyebilir... ve bu sefer o geriye çekilip keyifle morarmış yüzümü izleyebilir...
Hee son olarak ağzına şaplaa patlatma olayı...
Ben hiç bişe yok ken ağzına şaplaa patlatırsam, o da direk kafayı gömsün bana olsun bitsin... bu bölümü kesin ayrılma sebebi ya düşündümde... yok ama şaplak olayını kaldırıyoruz tedavülden... bişe uydurunca yazarım...