zeynep isminde yoğunlaşılmış ama arkadaşım zeynep o kadar çok konuluyor ki artık duymaktan sıkılmaya başladık ...benim kuzenlerimin çocuklarının adı ,komşumun çocuğunun adı, arkadaşımın adı ,sonra niceciğime gittiğimde onun komşusunun adı ...yani diyeceğim kızcağızla aynı ortamda illaki zeynep olacak bu gidişle herkezcikler zeynep koyduğu için...bir arkadaşım vardı adı ;yasemin diye seslenildiğinde bakardı size demedim denildiğinde de bozulurdu zavallıcık...bencede Kur'andan bir isim koyun benim önerim nisanur= nurlu kadın anlamını taşır her yaşada gider nisa nine nisa hanım nisacım tatlı kıs felan felan bakın nasılda uyumlu :lol:...sonra nurefşan= nur saçan anlamında ebrar=hayır sahibi birde ayşenur unutmamak lazımmm artık günümüzde ayşe gibi güzel bir ismin yerini malesef yağmur damla gibi isimler aldı...ben de şahsen kendim sonra ismimi değiştirip ayşe yapmak istiyorum...Kur'an ı kerimden bir isim taşımak çok önemli ahiretle o isimle çağrılmak ...bunlar düşünülmeli sadece yaşamın bu kısmındaki ve görünen boyutunun dışındaki de düşünülmeli...inşallah çok güzel bir isim bulursunuz. Allah en güzel ahlakı giydirsin beğeginize
eace1:
eace1: