Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kız ismi aranıyor

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Bence Saara olsun. Biraz yabancı oluyor ama güzel isim. İsmi Kur'an-ı Kerim'de geçmesine dikkat edenler içinde : Saara Hz.İbrahimin'in eşinin ismi. 2 ay sonra doğacak kızıa bunu koycam. Saara Baran güzel yakışıyo :)

sendemi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilkim (6 aylık kızımın adı)

noveli

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ben olsam belinay koyardım yada tuana 2 sininde anlamı çok güzel.

Qesta

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
slm. arkadaslar en çok beğendiğiniz kız ismini yada isimlerini paylasabilirmisiniz 3,5 ay sonra olacak olan yeğenim için hala isim bulamadık :artipuan:
:lol::lol::lol::lol:

Ya senin yeğenine ismi arasan nolurki?Anası babası koyar onun ismini..Sen boşuna patanaj ediyon..

Ama genede derimki:peace1: EVREN

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kızsa bu çocuk:melike,ıraz,esra,........bu isimlei çok severimde:)
erkeksebu çocuk:halil,gökhan,emre,engin.....darısı olmayanların başına .....
ne diyelim:)..........

güneş gün

🌟Usta Tasarımcı🌟
bi düşündümdeeeeeeeeeeeee...

zeynep isminde yoğunlaşılmış ama arkadaşım zeynep o kadar çok konuluyor ki artık duymaktan sıkılmaya başladık ...benim kuzenlerimin çocuklarının adı ,komşumun çocuğunun adı, arkadaşımın adı ,sonra niceciğime gittiğimde onun komşusunun adı ...yani diyeceğim kızcağızla aynı ortamda illaki zeynep olacak bu gidişle herkezcikler zeynep koyduğu için...bir arkadaşım vardı adı ;yasemin diye seslenildiğinde bakardı size demedim denildiğinde de bozulurdu zavallıcık...bencede Kur'andan bir isim koyun benim önerim nisanur= nurlu kadın anlamını taşır her yaşada gider nisa nine nisa hanım nisacım tatlı kıs felan felan bakın nasılda uyumlu :lol:...sonra nurefşan= nur saçan anlamında ebrar=hayır sahibi birde ayşenur unutmamak lazımmm artık günümüzde ayşe gibi güzel bir ismin yerini malesef yağmur damla gibi isimler aldı...ben de şahsen kendim sonra ismimi değiştirip ayşe yapmak istiyorum...Kur'an ı kerimden bir isim taşımak çok önemli ahiretle o isimle çağrılmak ...bunlar düşünülmeli sadece yaşamın bu kısmındaki ve görünen boyutunun dışındaki de düşünülmeli...inşallah çok güzel bir isim bulursunuz. Allah en güzel ahlakı giydirsin beğeginize :peace1::peace1:

Sait SANCAK

🌟Usta Tasarımcı🌟
zeynep isminde yoğunlaşılmış ama arkadaşım zeynep o kadar çok konuluyor ki artık duymaktan sıkılmaya başladık ...benim kuzenlerimin çocuklarının adı ,komşumun çocuğunun adı, arkadaşımın adı ,sonra niceciğime gittiğimde onun komşusunun adı ...yani diyeceğim kızcağızla aynı ortamda illaki zeynep olacak bu gidişle herkezcikler zeynep koyduğu için...bir arkadaşım vardı adı ;yasemin diye seslenildiğinde bakardı size demedim denildiğinde de bozulurdu zavallıcık...bencede Kur'andan bir isim koyun benim önerim nisanur= nurlu kadın anlamını taşır her yaşada gider nisa nine nisa hanım nisacım tatlı kıs felan felan bakın nasılda uyumlu :lol:...sonra nurefşan= nur saçan anlamında ebrar=hayır sahibi birde ayşenur unutmamak lazımmm artık günümüzde ayşe gibi güzel bir ismin yerini malesef yağmur damla gibi isimler aldı...ben de şahsen kendim sonra ismimi değiştirip ayşe yapmak istiyorum...Kur'an ı kerimden bir isim taşımak çok önemli ahiretle o isimle çağrılmak ...bunlar düşünülmeli sadece yaşamın bu kısmındaki ve görünen boyutunun dışındaki de düşünülmeli...inşallah çok güzel bir isim bulursunuz. Allah en güzel ahlakı giydirsin beğeginize :peace1::peace1:

verdiğin değerli bilgilerden dolayı sana teşekkür ediyorum çok güzel bir konuya değindin..

dnztskn

🌱Yeni Üye🌱
tuğçe... çok beğendiğim bir isim... ALLAH analı babalı büyütsün...

şirine

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ıraz koy sen

:)♥ Dokuz kere sev, onuncu olayim, Gercekten sev, sonuncu olayim.:)

VaGaBOND_G!RL

🌱Yeni Üye🌱
Öncelikle şimdiden Allah analı babalı büyütsün bebişinizi size bağışlasın diim:)isme gelince de Yeliz Ebru,Duru ve Cennet isimleri beğendiğim isimler arasında:)isim sorun deıl sağlıklı sıhhatli olsunda gerisi kolay;):)

pelin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çocuğun gelecek hayatında kullanabileceği ve kaldırabileceği bir isim olmalı.
eylül ve türkü isimleri çok hoşuma gider ve anlamlı isimlerdir.
benim yeğenlerimin isimleri biri Ezgi Sıla (anlamı hasret türküsü ve ezgiyi babası sılayı da annesi koydu hak geçmedi yani :) ) diğeri Deniz.

berna44

🌱Yeni Üye🌱
benim kızım olsa bunlardan birini koyucam

tutku, türkü, mana, lal:p

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
buse - açelya - narin - güneş :)

birbilen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yosun ismine bayılıorum... ayrıca benimkini de kullanabilirsiniz; ilayda... ama yosun süper:)