Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

kız ismi aranıyor

feveran2007

🌱Yeni Üye🌱
ahsen (güzel) ismini çok severim

Allah sal1kl1 bir dogum yapip sagl1kl1ca kucaginiza almanizi nasip etsin

Graphness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yağmur,Damla,Kardelen,Neşem isimleri hoşuma gidiyor

grafipapatya

♾️Grafik Gurusu♾️
defne
almila-kırmızı elma demek
ecem
beril
su
türkü

Tollyver

🏆Pro Tasarımcı🏆
irem, yasemin, firdevs, sinem, neslihan-gönül-aysuda(kankalarımın adı ama severim) :)
bunlar da benim sevdiğim isimler

turkmen_san

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hala bulamadıysanız bir isimde benden (huban) 3 dilde anlamı var 1. osmanlıca: güzeller ve çiçeklerin prensesi 2. kuranda bir sure cennette ters biten bir meyva agacı 3. latince güzel olan herşeyin en güzeli

Prenses Keriman

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
mira, nisa, su , melek kızım olursa bu isimlerden koymayı düşünüyorum..

ş4ptiriqq'mm

🌱Yeni Üye🌱
azra: temiz berrak kısaca anlamları daa bi dolu anlamı var
bideee
nurefşan:ışık saçan anlamında
rümeysa:bir yıldız ismi
kuzenlerimin isimleri

bluecrab

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
belinay: ayın gölün yüzeyine yansıması.

burak yargılı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ayrintireklam.com
Vahllahi benim kızımın adı Rüya, göbek adını da Duru koyduk ikisi de çok beyenildi 6-7 aya kadar kardeşi de olacak yakında bizde de başlar bu arayışlar.Size kolay gelsin :)

tolgatumer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tolgatumer.com
yazılan bütün mesajları okumadım ama benim kızımın adı da Sidra Mina

Sidra ;(kısaca : Allah(c.c.)'a en yakın mertebe anlamınada geliyor bildiğim kadarıyla)

Sidretül-müntehâ' şeklinde Kur'ân-ı Kerim'de Necm suresinin 14. âyetinde geçmektedir. Ayrıca Peygamberimiz Hz. Muhammed'in Mirac'ını anlatan ve bir çok sahabeden rivayet edilen Hadis-i şerifte de geçmektedir. Hem Kur'ân'ın Necm suresinde, hem de Hz. Peygamberin Mirac'ını bütün ayrıntılarıyla anlatan hadis-i şerifte geçen Sidretül-Müntehâ', "Cennetin uçlarındandır, üzerinde Sündüs ve İstebrekın Cennetlerinin etekleri vardır", diye açıklanmış, Keşşâf'ta da Sidretül-Müntehâ' Cennetin nihayetinde ve sonundadır, diye geçmektedir.

Ayrıca Sidretül-Müntehâ', "Allahu Teâlâ'nın zât âlemi demektir ki, buraya ne meleklerin büyükleri, ne de Peygamberlerin büyükleri dâhil olabilir. Nitekim hadis-i şerifte de Hz. Peygambere refakat eden Cebrâil aleyhisselâm da Peygamberimizi buraya kadar götürmüş, buradan ileriye geçmeye izinli olmadığını ifade ederek, bundan sonra Cenâb-ı Hakk'ın daveti sebebiyle Hz. Peygamberin yalnızca gideceğini bildirmiştir. İşte bu yüzden bu terkib "son sınır, son hudud veya sınırın sonu" diye anlaşılmıştır.

kynk: (SiDRETÜ'L-MÜNTEHÂ)

Mina;
MİNA: (Ar.) Ka. 1. Camın ana maddesi. 2. Liman, iskele. 3. Gökyüzü

kynk: (isim, isim anlamları, anlamlar isim, bebek isimler, isim ne, isim sözlüğü, isim anlamlari, isim sozlugu, isim listesi, isim anlam, türkçe isim, isim msn, çocuk isimleri, cocuk isimleri, çoçuk isimleri)

buket topal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
benim byendiğim 2 isim var birini yazmış arkadaşlar diyer ismi göremedim ben yazim
( tuana ): cennete düşen ilk yağmur damlası ) :)