Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Knight Online PvP Savaş Saatleri Resmi

Karakter

🌱Yeni Üye🌱
Online oyun savaş saatlerini gösteren bir resim yorumlara açık :)

7366.png

Orjinal Boyun İçin Resme Tıklayın

Benzer konular

medosanart

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
medosanart.blogspot.com
Ellerine sağlık güzel çalışma.

Eleştirilerim:
Bantlar hep aynı. Bence bantların biraz şekillerini değiştirip hepsini farklı yapabilirsin. Bu sayede daha hoş olur.
Savaş Saatlari yazısının rengide göze biraz uyumsuz gibi geliyor. Fakat ne renk yapayım dersen o konuda bir fikrim yok sadece kırmızı biraz dertli gibi hissettim.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bant ve çerçeveler yerine resimlere 3 boyut kazandırılarak ve gereksiz çerçeve ve bant görsellerinden kazanacağınız alan ile görselleri biraz daha ön plana çıkarmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde insanlar resimlere değil de çok aşırı belirgin ve büyük olan bant ve çerçeve görsellerine dikkat edeceklerdir.

Karakter

🌱Yeni Üye🌱
photoshop konusunda yeni olduğum için bazı yerlerde problem olabilir :) eleştirilerinizi anlıyorum ve bir sonraki çalışmamda bunları göz önünde bulundurucam :) yorumlar için teşekkürler.birde photoshop ile ilgili yardım edebilecek varsa yardıma ihtiyacım var :) çizim yapamıyorum. bunu öğretebilecek varsa ulaşsın bana lütfen :)

Karakter

🌱Yeni Üye🌱
Bant ve çerçeveler yerine resimlere 3 boyut kazandırılarak ve gereksiz çerçeve ve bant görsellerinden kazanacağınız alan ile görselleri biraz daha ön plana çıkarmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde insanlar resimlere değil de çok aşırı belirgin ve büyük olan bant ve çerçeve görsellerine dikkat edeceklerdir.

birde bantları silemedim çünkü elimde olan resimler,renkler,styles,pattern felan kısıtlı :)