Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kömür Firması logo çalışması

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
yorumlarınızı bekliyorum.
aknmadencilik.jpg

Benzer konular

skyfox

👑Efsanevi Grafiker👑
Bunu müşterinize bu şekilde sunmayacaksınız herhalde..

Müşterinize bile bu şekilde sunulamayacaksa, profesyonellerin önüne nasıl bu şekilde çıkarabiliyorsunuz?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Moral bozmak istemem ancak beni dinlerseniz sıfırdan yeni logolar çizin.Tabi çizime başlamadan önce de bu tarz logoları nası çzilmiş bi inceleyin.
Kolaylıklar diliyorum.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
ya zaten zaman harcamadim. ama birini secmem lazim... bedavaya iş yapinca bazen bole oluyor. ne bilim tıkandim işte atiyorum o yüzden.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bedeli olmasa da mesleğinizin ve emeğinizin hakkını vermeniz gerekir.
Bedava mı ?
Al o zaman sana logo!

Yok bu şekilde olaya bakmak olmaz.Bu sizin çalışmanız olacak.Belki ilerde kötü bir referans olarak karşınıza çıkacak.

Yeniden ve daha derli toplu bir logo çizme önerisini değerlendirmeye almanızı tavsiye ederim.

hasantürkten

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.limk.com
arkadasım google amcadan bir baksana kömür firmaları ne etmiş yapmış diye bilmiyorum yapamadım bukadar oluyor diye kurtulamazsın arkadaşımın dediği gibi önüne kötü bir referans olarak çıkar gelir peşinden sen ortaya bişey üret herkes sana yön verip yorum katacaktır emin ol kolay gelsin sana ellerine sağlık yok bu seferlik

VectorHeart

🌱Yeni Üye🌱
düşüncede bi sorun görmüyorum "dağın üzerinde bir kömür madeni kapısı" ama düşüncenin çizgiye aktarılması aşamasında epey bir sorun var teşekkürler...