kafalar 14 PL ise etiketi yeşil renklidir 1440 dpi baskı kalitesi mevcut büyük metrajda baskılarında sorun cıkarabilir içmekana yakın baskı kaliitesi alırsın ama poster ebatlarını geçmemelisin..
42 Pl ise kalite yönünden xaar 128+ dan farkı yok sadece 8 kafa olması hızlı bir baskı almanı saglar .
Konika kafalarının bir artısı her kafanın içindeki boya haznesi geniştir. tıkanma diger kafalara göre göre daha geç olur.. Tıkanma durumunda ultrasonik kafa temizleme çihazlarıyla 100% iyi sonuç alırsın ... dikkat etmen gereken bir husus kafalar malzemeye çok yakın olması gerekeceginden kaliteli baskı malzemesi kullanmanı tavsiye ederim
Boyası nekadar ? Baskı maliyeti nedir? Kafalar kaç pc?
14 PL evet teşekkür ederim verdiğin bilgiler için fakat büyük metraj konusunda bizi öyle bilgilendirmediler aksine sıfır hata dediler. Büyük metrajda sıkıntıdan kastın baskının uzun yada kısa olması mı ?
Bu konuda da kullanan arkadaşvarsa onların bilgilendirmesi daha sağlıklı olacaktır diye düşünüyorum.
benim arkadaşın dediğinden anladığım (yanlışsam düzeltsin lütfen),
makine kaliteli basabiliyor diye büyük ebatlı işleri yüksek çözünürlük ve çok iyi kalitede basmaya çalışırsan, ortaya çıkacak data dosyasının boyutu çok büyük olacağından, yazılımsal sorun çıkarabilir.
yanlış bilgilendirmek istemem ben konica makinanın hiç 3.2 metreye 50 metre bir işi yekpare bastığını görmedim (öyle bi iş gelmedi :sadsmile:) ama 2,5 metreye 17 metre zeminli bir iş basıldığına şahit oldum.
ben reklam işini avrupa da yapıyorum, Türkiye'de ki Konica makinanın boya maliyeti bana düşük gelmişti ama Türkiye şartlarında pahalımıdır ucuz mudur bilemiycem. Litresini bilmiyorum ama metrekare maliyeti zeminli-zeminsiz işlere göre 1-2 $ arasında değişiyordu.
Boyanın litresi pahalı diğer piyasa boyalarına göre ama eğer maliyet dediğin gibiyse iyiymiş.
Merhaba ,Boyanın litresi pahalı diğer piyasa boyalarına göre ama eğer maliyet dediğin gibiyse iyiymiş.
Konica 8 kafa eger maxima ise,
Baskı yaparken dolma oyup,sarma sarabilir,
Isıtıcılarında hamsi hoplatabilir,
Eğer gece baskıya girmişse bir büyük rakı içebilir sabahta hiç uykusuz baskı yaparken halı sahada 90 dk. top koşturabilir ...:rofl:
Sn. SKYTH Bir şey dikkatimi çekti...
Mesajlarınızın çoğu konica kafalı maxima makinaları karalamaya yönelik....
Diğer mesajlarınızın çoğuda insanları başka makinaları almasına yönelik..
İsminizin altında baskıcı yazıyor....
Herhalde maxima'yı kullandınız ve baskı esnasında zorluklar yaşadınız....
Vede üstüne üstlük teknik servis sizinle hiç bir şekilde ilgilenmedi..
Verdiğiniz paralar boşa gitti..Diğer reklamcıların sizin yaşadığınız zorlukları yaşamaması için uyarıda bulunuyorsunuz..
Eğer bu makinayı kullanmadıysanız bir baskıcının köklü bir firma ve sektörde marka olmuş ürünü ile ne alıp veremediği olabilirki.