Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konika kafa dijital baskı makinası KULLANICI arkadaşlar makina dan memnunlarmı

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar servo motorlu yada step motorlu konika kafalı dijital baskı makinasından kullanıcılar memnunmu.Lütfen spectra yada xaar kafalı yada seiko kafalı dijital baskı makinası satanlar yada kullananlar yazmasın.onlar içi ayrı bir konu açılacak.

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Valla konuştugum tüm 14 pl konica kullanıcıları büyük baskı yapamamaktan ve baskı sırasında boya kesmesinden şikayetçi.

acababunebababe

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşım kullanıcılar yazsın.satıcılar yada sorucular değil

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne alaka ben burada bir konu açtım ve diğer konularıdda spectra ve seiko olarak açıldı.sen eğer burada benimle didişmek ise ben bunu yapmıcam.çünkü insanlar ne makina kullandıklarını neler yaşadıklarını memnun oldukları yada memnun olmadıkları konuları açsınlar.adamlar bir konu açıyor(makinamda şu problem var diye)satıcı firmalar hurra oraya tığılıp makinasını övüyolar.bırakın dedik kullanıcı firmlar anlatsın.demez olaydım.bizim bu sektör adam olmaz.ayrıca benim bu konuda herhangi bir makina yada bir firma övdüğüm oldumu ayıptır.sapıtmayın işinize bakın.

handsamwolf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yanlışım varsa özelden telini at yada msn ni enine boyuna bakarak tartışırız

Santana80

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendi kendine triplere girmişsin bir soru sorduk cinsleştin Sana övdün veya sövdün diyenmi var . Sapıtan varsa oda sensin...

cengun

🌱Yeni Üye🌱
konica kafalı makinalar

Uzakdoğu kökenli makinaların çok büyük bir kısmı geniş ebatda sıkıntı veriyor.
14 pl konica kafalar yüksek frekansta çalışabilen kafalar lakin attığı nokta çapı küçük olduğu için örtücülüğü az dolayısıyla yüksek hızlarda baskı yapmak mümkün degil. 4 kafa ile alınabilecek max hız 20 metre kare satılabilir baskıdır o da boyanız japon boyası ise. Oce 6060 da yada yeni adı HP 10000s de kullanılan kafa 6 adet konica 14 pl kafadır. Zaten bu 6 kafanın 2si hız açısından etkisiz sadece renk doygunluğu için etkilidir. O da güzel bir 4 Renk ICC profille çözülebilir ayrı konu. İşte bu HP 10000 lerde bile step izi olmayan
baskı hızı 10 metre kareyi geçmez. Bu kafalarla uzun soluklu bırakın 300 mt baskı almayı problemsiz 100 mt kare bile almanız teknik olarak mümkün değil.
Alabilmek için kafaları çok yüksek frekanslarda çalıştırmalısınız. 1 ay sonra tüm piezo kristaller kaput... ayrıca kullanılan boya çok önemli yoksa 14 pl kafa nozzlelar cok küçük hemen tıkanıyor. Kafa malzemeye degdiği anda keser.
Narin kafalar vesselam.
42 pl kafaya gelinde nozzle çapı büyük ama bu kafalarında çalışma frekansı düşük ortalama hız aynı. Daha az boya seçiyor.
Sonuç; dış mekan makina düşünülüyorsa speactra, iç mekan da ise Mimaki jv33
yada mutoh Valuejet derim.
Selamlar
:wink: