Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konser Afiş Çalışması

furkan96

🌱Yeni Üye🌱
İlk afiş çalışmam, yorumlarınızı bekliyorum.

13315.jpg

Benzer konular

seventh

🏆Pro Tasarımcı🏆
yazıları sınıra çok yaklaştırmayın derim biraz mesafe ile daha iyi görüntü elde edebilirsiniz
alt tarafta bulunan beş baş fotoğrafı da 'sabıkalılar aranıyor' gibi bir izlenim oluşturmuş
kullandığınız öğeler kalabalık olduğu için her yazıda kullandığınız kontür çizgilerini belli başlı yerlerde kullanarak çalışmanızı daha rahatlatabilirsiniz diye düşünüyorum
fakat çok daha farklı tasarımlar ile çok daha iyi sonuç alacağınızın da kanaatindeyim
iyi çalışmalar

niLqün.672

♾️Grafik Gurusu♾️
Çok fazla değişik font kullanmışsınız anlam karmaşası yaratıyor.Sadece dikkat çekmek istediğiniz yazılarda farklılığa gidip diğerlerini sade bırakabilirsiniz.
Alt tarafta yer ve saatin yazdığı tabela biraz anlamsız olmuş.En alta siyah bir şerit çekip o bilgileri oraya sığdırabilirsiniz.
Yazıların kenarlara yaslanması konusunda Seventh arkadaşıma katılıyorum, biraz ortaya toplayabilirsiniz.
Son olarak ortada ki kellelerde hiç iç açıcı durmuyorlar :)

Elinize sağlık, başarılar.

foxmuld3r

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.epsilos.com
Altta bulunan isimleri film afişlerinde standart olan şekilde yazabilirsiniz.
Ör: Tıklayınız

Mümkünse yazılarda özellikle o zemin içinde siyah yazıya kırmızı stroke verme :)

Kalabalıktan arındırırsan kayda değer birşeyler çıkacaktır eminim.

(şiddetle rap - hip hop karşıtı olduğum için başka birşey söyleyemiyorum. Uçuk black metal grupları dahi daha sevimli geliyo)

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence çok itici bir afiş tasarımı olmuş, "Wanted" afişlerini andırıyor, fazlasıyla dolu, alt kısımdaki tahtalı tabela da benim "Wanted" tezimi doğrular nitelikte.

Alt kısımdaki 5 kafayı kaldırın, onların sadece isimleri olsun, alt kısımdaki tahta tabelaı kaldırın, alt kısımdaki yazıları biraz daha küçülterek sadece üst kısımdaki üç kişiyi ön plana çıkarmaa çalışın, böylece daha dikkat çekici olacaktır. Efektler başarılı, ha bu arada kenar boşluklarını da ayarlamayı unutmayın.