Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Konser afıs

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
afiş çalışmasına gayret çok güzel ve değişikli olmuş sadece renk çok koyuymuş biraz açsanız daha güzel olurdu bence emeğine sağlık

Ekran ayarlarınızda bir kalibrasyon uyuşmazlığı olabilir. Benimkisi normal
şuanda. Teşekkur ederim.

kadiror

🌟Usta Tasarımcı🌟
Eminimki yoldan geçen bu tarz müziğin sevenleri olayı sizin anlattığınız gibi algılamayıp direk konser yeri ve tarihine odaklanacaklardır. Bir pop müzik konserinden bahsetmiyoruz. Konseri verecek olan grubun müzik tarzına uygun bir afiş olduğu şüphesiz! En yukarda yazılı grup adı, afişin ne amaçla (konser) yapıldığını, ilgili kişilere (hedef kitleye) anlatıyor.

bir şeyi satın almaya karar vermiş birisine bir şey satmak marifet değil. Önemli olan benim gibi bu müzikten anlamayan kazmalara bunun bir eğlenceli konser afişi olduğunu anlatmak. Yoksa bu çalışmaya ne gerek ver..Yaz market afişi gibi "falancanın konseri.." olsun bitsin. meraklısı zaten gelir..****likanın ben
konser afişini bi yerde görmedim ama 50 bin kişi gitmiş..Saygılar sevgiler

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir şeyi satın almaya karar vermiş birisine bir şey satmak marifet değil. Önemli olan benim gibi bu müzikten anlamayan kazmalara bunun bir eğlenceli konser afişi olduğunu anlatmak. Yoksa bu çalışmaya ne gerek ver..Yaz market afişi gibi "falancanın konseri.." olsun bitsin. meraklısı zaten gelir..****likanın ben

Hocam kendine kazma deme. Olayı büyütmeye gerek yok.
2 sene önce yapılmış, 500 adet basılıp çöpe atılmış bir kıytırık iş için. :emo1:
Amaç Müslüm Dinleyenleri konsere kazandırmak değil...

Countryman

🏆Pro Tasarımcı🏆

****licanın reklama ihtiyacı yok. gelen gelir bilen bilir. Arkadaşın yaptığı afişteki grubun reklama ihtiyacı var. Sizin gibi bu müzikten anlamayan insanların gelmesini emin olunki ne o grup ister nede anlayan insanlar ister. Bu açıdan bu müzikten anlamayan insanların o afişe ilk bakışta bu ne ya demesi ne grubun umrunda, ne organizasyonun umrunda, nede afişi çalışan kişinin umrunda.Olayı bitiren şey tamamen hedef kitle. Konsere davet edilen hedef kitle belli. Sadece ve sadece o hedef kitleye hitap eden bir afiş. Ne sizin için o afişin bi önemi var nede o konseri veren grup yada organizasyon yada grafiker için sizin bi öneminiz var.

grafikerkartal

👑Efsanevi Grafiker👑
hocam çalışmanız herzamanki tatda ve gayet etkileyici fakat gözüme takılan şey vidaların üst bölümde brush larla eski görünümü kazanmış olması alt kısımda ise yazılar sebebi ile brush olmadığı için vidalar direk gözükmüş ve sanki 4 vidanın 2si eski 2si yeni gibi duruyor bunu atladınızmı yoksa isteyerekmi yaptınız?

xavalon

🌟Usta Tasarımcı🌟
hocam çalışmanız herzamanki tatda ve gayet etkileyici fakat gözüme takılan şey vidaların üst bölümde brush larla eski görünümü kazanmış olması alt kısımda ise yazılar sebebi ile brush olmadığı için vidalar direk gözükmüş ve sanki 4 vidanın 2si eski 2si yeni gibi duruyor bunu atladınızmı yoksa isteyerekmi yaptınız?

Atlamış olabilirim. Keza süre çok kısıtlıydı.

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Değişik bir çalışma emeğine sağlık.

tussuzdelibekir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
brush kullanılan çalışmaları seviyorum.. font da çok güzel. dafont sağolsun. :) ben de ordan almıştım zamanında bu fontu. eline sağlık....

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Eski bir çalışma ama cazibesini herzaman koruyor..Gerçekten ertelenmesi kötü olmuş..

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Son derece başarılı bir çalışma olmuş tebrik ediyorum. Söylenebilecek birşey yok gibi.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet başarılı arkadşaın biri konser afişine benzetememiş ona sormak istiyorum müzikle afişi nasıl ayrı tuttun arkadşadım tarzı bu saten konserin :) komik

selmanist

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Uygulama süper. Ellerinize sağlık. Bana konserden çok satan ayinini andırdığını da söylemeden edemiycem. Ama tarz işte naparsın. Saygılar.

lucasgursaka

🏆Pro Tasarımcı🏆
Güzel bir çalışma olmuş Vidalar biraz daha çıksaydı meydana daha hoş olurdu ama olsun böyleside güzel