Selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum içerik bakımından çok iyi olduğunu gördüm ve üye oldum.Ben illustrator hakkında sizlere danışmak istiyorum ben ve belki benim durumumda olan bir çok arkadaşa yardımcı olacaktır yazdıklarınız.PS uzun zamandır kullanıyorum bu 2 hafta içerisinde illustrator ile tanıştım.Program ile yapılanları görünce ağzım açık kalmıştı ve hemen kendimi bu programda geliştirmem gerektiğini düşündüm ve bilgisayarıma kurdum çok büyük bir hevesle ve hala öyleyim uyurken rüyama giriyor desem fazla abartı olmaz.Çok istek ve sevgi var o programa karşı içimde :angel: ama bu aralar artık korkutmaya başladı beni illustrator çünkü yapamıyorum çoğu şeyi iyi derecede yaptığım tek şey var oda çizimler.Bu program beni korkutmasına rağmen içimdeki isteğin söneceğine inanmıyorum hep devam edecek.Fakat artık öğrenebilirmiyim bunda biraz şüpheci oldum.Lütfen bu başlık altında bana önerilerinizi türkçe eğitseller ve örnekler verebilirmisiniz ( link vs. ) inanın sizlere çok minnettar kalırım çok memnun olurum.Durumum çok kötü biraz uzun oldu ama beni umarım anlamışsınızdır bu kadar öğrenmek istediğiniz birşeyi öğrenemeyince kötü oldum :crying:ve bu mesajı yazmaya karar verdim.
eğitseller vs vs. verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
eğitseller vs vs. verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum