Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Korkutucu

bkHakan

🌱Yeni Üye🌱
Selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum içerik bakımından çok iyi olduğunu gördüm ve üye oldum.Ben illustrator hakkında sizlere danışmak istiyorum ben ve belki benim durumumda olan bir çok arkadaşa yardımcı olacaktır yazdıklarınız.PS uzun zamandır kullanıyorum bu 2 hafta içerisinde illustrator ile tanıştım.Program ile yapılanları görünce ağzım açık kalmıştı ve hemen kendimi bu programda geliştirmem gerektiğini düşündüm ve bilgisayarıma kurdum çok büyük bir hevesle ve hala öyleyim uyurken rüyama giriyor desem fazla abartı olmaz.Çok istek ve sevgi var o programa karşı içimde :angel: ama bu aralar artık korkutmaya başladı beni illustrator çünkü yapamıyorum çoğu şeyi iyi derecede yaptığım tek şey var oda çizimler.Bu program beni korkutmasına rağmen içimdeki isteğin söneceğine inanmıyorum hep devam edecek.Fakat artık öğrenebilirmiyim bunda biraz şüpheci oldum.Lütfen bu başlık altında bana önerilerinizi türkçe eğitseller ve örnekler verebilirmisiniz ( link vs. ) inanın sizlere çok minnettar kalırım çok memnun olurum.Durumum çok kötü biraz uzun oldu ama beni umarım anlamışsınızdır bu kadar öğrenmek istediğiniz birşeyi öğrenemeyince kötü oldum :crying:ve bu mesajı yazmaya karar verdim.
eğitseller vs vs. verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
takıldığınız konularda elimizden geldiğince yardımcı oluruz.
korkulacak birşey yok :) arkanızda grafikerler.net var. :wink:

bkHakan

🌱Yeni Üye🌱
mesajın için çok teşekkürler Hande Demir takıldığım konularda yazarım ozaman :) tekrar teşekkürler

yildiz.enes

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeş senmi bensin yoksa benmi senim aynı benim yaşaklarımı yaşıyorsun(hiçbir istisnasız)
bende senin gibiyken tam grafikerler.net le tanıştım.(Ömer DEMİRBAŞ sayesinde). Hande demir, Adamınbiri ve bunun gibi arkadaşların yazdıkları dersleri izledim(okudum) ve heyacınım dahada arttı. grafikerler.net'i takip et. bunun dışında internetin varsa buradan dersleri izle(ingilizce ama yinede anlarsın. hiç değilse anladıkların yeter)...
bunun dışında buradaki kitabı indir.
birde yakında illustrator cs3 eğitim dvd si çıkacakmış onu al.

benim tavsiyelerim bunlar.

saygılar....

bayeness

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sevgili yildiz.enes bu eğitim dvd sini çıktığı zaman nereden temin edebiliriz...

cavusoglu06

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hakan mesaj sana

hakan kardeş ben senin durumunu çok iyi anlıyorum
bundan 5 ay önce bende senin gibi bu programı şiddetle öğrenmek isteyip kaynak arayan bi gençtim yanlız uzun kaynak arayışlarım sonunda bu genç kardeşinin saçları ağardı artık yaşım 26 ama fiziki görüntüm 27 :) neyse kardeşim bu işin şakası ben senin durumunu anlıyorum bundan 5-6 ay evveline kadar illustrator de kaynak çok zor bulunuyordu hatta hiç bulunmuyordu ama şuanda şükür ki yawaş yawaş çeviriler olmakta ve kaynaklar bulunmakta elimde bulunan pdf dosyada bunlardan biri umarım işine yarar çalış kardeşim

RapidShare: Easy Filehosting

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşım inan bende senin gibi şüpheciydim. photoshop freehand flash vs bi ton programı öğrenmek için can atıyordum. fakat nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyordum bunuda zamanla öğrendim. bana göre içinde örnek bulunmayan her ne kadar programın özellikleri hakkında süper bilgi veren kitaplar bulunsada o özellik hakkında pratik yapmazsan zamanla unutabiliyorsun yada ben öyleyim. 2. bir engelde ara vermeden çalışmak sürekli programı kaba tabirle kurcalamak gerekiyor. Bazı terimleri ilk bakışta anlayamıyorsun ama araştırdıkça çok kolaymış nasıl yapamamışım diyorsun kendine. kısacası bu forumdaki ıllustrator konularını takip et takıldığın yer olursa pes etme araştır elbet anlıyacağın şekilde anlatılmışı vardır. Başlangıçta kendinden çok kaliteli işler bekleme zamanla takip ettikçe zaten gerisi gelecektir. :wink: