Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sarıdan Ötesi Güzel DAha Cilalı Bir Taksi Bulabilirdin Birde El Resmine Father Verebilirdin Taksi ve father Dışında Herşey Güzel Söylicek Sözüm Yok Emeğine Sağlık..
taksi hos durmuyo bence daha guzel bir taksi kullan yada photoshopta oyna biraz elince baska taksi yoksa bide bu dur tabelasindaki dukubelemedi hatalar cok goze batiyor artik dur deyin yazisini vurgulamak istemissin sanirsam ama tasarimla cok karismis belki farkli bi renk olabilir benimde yorumum bu kadar eline saglik
Ben fazla beğenmedim açıkçası.Ayrıca bence arkadaşların önerileride o afişi kurtarmaya yetmeyebilir.Seçim afişi gibi olmuş.Daha farklı daha etkileyici lazım bence.Piyasada grafiker çok fakat yapılmayanı yapan yok. Genede ellerine sağlık.
sana tavsiyem arka planı siyah yapman ve kenar çerçevisini de, güvenli yoluculuk için ticari taksideki çerçeveyi yapman eski taksilerdeki gibi. takside hoş değil, ellerde de döküpaj hatası var. ve çok fazla yazı var
aynen el dekupesinde sorun var ve birde taksideki plaka yerine korsan felan yazsaydin dahami bi tuhaf olurdu bilmem ancak fikir genel anlamda cok hos eline saglik
sen şimdi corele laf söylüyosun hıııım) ben bütün işlerimi corelde yaparım renklerle ilgili sorun yaşarsam ki bazen photoshopu tercih ederim bence o sorun corelden kaynaklanmıyo
kardeş çalışmanın şeklinden çok öncelikle içeriğini eleştirmek zorunda hissettim kendimi benim afiş mantığımda tek mesaj tek slogan vardır. ama senin afişinde birden fazla slogan niteliği taşıyan kelime grubu var. kusura bakma ama bu çalışma bir afişten çok el ilanına benzemiş. bence üstünde birazdaha düşün. (darılmaca yok) zati tasarımsal sıkıntıları arkadaşlar gayet güzel açıklamış ekstradan söze gerek yok. iyi çalışmalar
Ben fazla beğenmedim açıkçası.Ayrıca bence arkadaşların önerileride o afişi kurtarmaya yetmeyebilir.Seçim afişi gibi olmuş.Daha farklı daha etkileyici lazım bence.Piyasada grafiker çok fakat yapılmayanı yapan yok. Genede ellerine sağlık.
sen şimdi corele laf söylüyosun hıııım) ben bütün işlerimi corelde yaparım renklerle ilgili sorun yaşarsam ki bazen photoshopu tercih ederim bence o sorun corelden kaynaklanmıyo
ya arkadaşlar kusura bakmayın belki cok bilmişlik yapıyor olabilirim ama corel'dede feater verebilirsiniz yani feather bahane şuna üşenmek yada bilmiyorum desek daha doğru olur corel o kadar kapsamlı bir programki programlama tabani ile oyun yapan insanlar var adamlar o kadar şeyi düşünmüşlerde feather'ımı düşünememişler
abi çalışman çok basit geldi bana be bilemiyorum yazıların karmakarışık ayrı ayrı fontlarda.sarı ile siyah geçişli yazında kardeşim sarı siyaha karışmış zıt renk oluşmuşta çok kelime var anlaşılmıyor.ayrıca foto dekopelerin ne öle abi çok kötü ben hiç beğenmedim.Genede emeğine sağlık
abi çalışman çok basit geldi bana be bilemiyorum yazıların karmakarışık ayrı ayrı fontlarda.sarı ile siyah geçişli yazında kardeşim sarı siyaha karışmış zıt renk oluşmuşta çok kelime var anlaşılmıyor.ayrıca foto dekopelerin ne öle abi çok kötü ben hiç beğenmedim.Genede emeğine sağlık
sarı siyah taksicilerin rengidir kardeş dekupeler ile ilgili açıklamada yaptım corel yaptığım için çok keskin oldu photoshop yok father verecektim corelin fatheri çok kötü bilmiyorum corel kullanıyorsanız biliyorsunuzdur. (gerçi sima arkadaşımız corele lafmı söylüyorsun diyor ama kendisi bi dekupe göndersinde bakalım)
slm ben grafik öğrencisiyim bende coral ve photoshop kullanıyorum size katılıorum elde ve tik işaretinde sorun var ve yazılarıda gölgeli ve üst karakter kullanılsaymış daha iiyi olacakmış ama güzel afiş yapmak okadarda kolay değil yani bukadar yanlış olacak okadar
taksiyi resim değilde vektörel bir taksi kullanabilirdin belki evet yazısını biraz daha büyük ve damga şeklinde vurulan bir evet yazısı yapabilirsin bekli (hami madein Turkey) olurya onun gibi
yapılan çalışmada bozuk olacak bi şeyi tahmin ediyorsan başka programda yaparsın dekopeleri veya başka işlemi.sarı ve siyahın taksicilere ait olduğunuda biliyorum orda vurgulamak istediğim o cümlenin uzunluğu.ve yumuşak eleştirileri duyduğumuz gibi biraz da sertleri duyalım dimi olmayana olmamış diyorum başka bişey yok.senin bu meslekle uğraşman dahi bana huzur veriyor kalın sağlıcakla
ha bu arada bi eleştiri okudum corelde featheri bilmiyorum samimi diyorum bütün dekopeleri photoshopta yapıyorum bana sölerse sevinirim. çok işime yarar.Şimdiden teşekkürler
ben yorum yapmıyorum hepinizin yorumlarını okudum birde hocamızın yaptığı işe baktım daha yeniyim herkese çok teşekkür ediyorum sizlerden çok şey öğreniyorum.. yorumlarınız çok güzel sizlerle birlikte olduğumuz için çok şanşlıyız ve ii şallah sizlerin yanlışları düzeltmek veya yapılan işi daha da güzelleştirmek için yaptığınız yorumlardan kendimize ders çıkarırsak ( yeni başlayan arkadaşlar için geçerli) bizde en iyi yerlere geleceğimize hiç kuşkum yok teşekkürler hepinize..