©2013 Koru Otel Bolu için yapmış olduğum dergi kapak çalışması
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 17 Tem 2013 #1 ©2013 Koru Otel Bolu için yapmış olduğum dergi kapak çalışması
LaYeR 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 5 Tem 2008 Mesajlar 807 Tepkime puanı 23 Yaş 38 17 Tem 2013 #2 Çok sade bir çalışma olmuş ben sevdim emeğine sağlık..
vivalavidaa 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 15 Tem 2013 Mesajlar 56 Tepkime puanı 0 17 Tem 2013 #3 Güzel çalışma... "Ama" alta alınıp "Huzurun Adresi" biraz daha büyültülse de güzel olurmuş. Emeğinize sağlık.
Güzel çalışma... "Ama" alta alınıp "Huzurun Adresi" biraz daha büyültülse de güzel olurmuş. Emeğinize sağlık.
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 17 Tem 2013 #4 LaYeR' Alıntı: Çok sade bir çalışma olmuş ben sevdim emeğine sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Güzel yorumun için teşekkürler LaYeR vivalavidaa' Alıntı: Güzel çalışma... "Ama" alta alınıp "Huzurun Adresi" biraz daha büyültülse de güzel olurmuş. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Slogan hep o tür yazıldığı için oynama yapmak istemedim güzel eleştirin için teşekkürler
LaYeR' Alıntı: Çok sade bir çalışma olmuş ben sevdim emeğine sağlık.. Genişletmek için tıkla ... Güzel yorumun için teşekkürler LaYeR vivalavidaa' Alıntı: Güzel çalışma... "Ama" alta alınıp "Huzurun Adresi" biraz daha büyültülse de güzel olurmuş. Emeğinize sağlık. Genişletmek için tıkla ... Slogan hep o tür yazıldığı için oynama yapmak istemedim güzel eleştirin için teşekkürler
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 18 Tem 2013 #5 Eline sağlık hasan, yalnız ben ön kapağı merak ettim neden sadece arka?
Hasan ÇELİK 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 6 Ocak 2009 Mesajlar 962 Tepkime puanı 29 18 Tem 2013 #6 Value' Alıntı: Eline sağlık hasan, yalnız ben ön kapağı merak ettim neden sadece arka? Genişletmek için tıkla ... Koru Otele ait bir dergi değil, reklam alınmış arka kapak iç sayfalar vs.
Value' Alıntı: Eline sağlık hasan, yalnız ben ön kapağı merak ettim neden sadece arka? Genişletmek için tıkla ... Koru Otele ait bir dergi değil, reklam alınmış arka kapak iç sayfalar vs.
Value Hasta la vista 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 10 Eki 2008 Mesajlar 3,658 Tepkime puanı 214 19 Tem 2013 #7 Hasan ÇELİK' Alıntı: Koru Otele ait bir dergi değil, reklam alınmış arka kapak iç sayfalar vs. Genişletmek için tıkla ... Ha anladım... Eline sağlık o halde.. Bol reklamlı çalışmalar dilerim
Hasan ÇELİK' Alıntı: Koru Otele ait bir dergi değil, reklam alınmış arka kapak iç sayfalar vs. Genişletmek için tıkla ... Ha anladım... Eline sağlık o halde.. Bol reklamlı çalışmalar dilerim