Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuaför Broşür Çalışması...

casabali45

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.turgutlulu.com
ilk defa böyle bir çalışma yaptığım için sitedeki bazı arkadaşların çalışmalarını inceledim. bazılarından fotoları aldım ve ortaya bu çıktı. sizinle paylaşmak istedim. iş şu anda baskıya girmedi örnek göstereceğim. neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz sevinirim..

62086516.jpg

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Sayfa düzeni ve yazı karekterlerine dikkat edin.Kuaför ve masaj salonu denmiş ama sadece saç kesme ve makyaj görselleri var.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
Firma ismi broşüre göre çok zayıf kalmış, yazılar daha okunaklı tercih edilebilir, ve her işlem için resim yerine çarpıcı iki resim kullansanız daha etkili olur. kalabalık duruyor ve nihat beyin dedigi gibi masaj'la ilgili bir görsel yer almıyor.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Adreste daha uygun bir font kullanılmalı. Renk olarak güzel. Resimleriniz birbirine çok benzer makyajla ilgili olanlar yani. Masajla ilgili bir kaç resim eklerseniz daha düzgün durabilir.Ayrıca yazmış olduğunuz saç kesimi, saç bakımı kısmında aralarına tire koyarsanız daha anlaşılır olacak diye düşünüyorum.Yada bir işaretle belirtirseniz, türüne görede sıralarsanız daha iyi olacaktır.

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
fontlar değiştirilip daha estetik fontlar koyulursa daha iyi olur