Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Kuaför için afiş çalışmam

sevilcimen1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hiç tasarım yok ki.. Çok hoş boyanmış bayanın resmini alıp üstüne yazılar yazmışsın..
Beğenmedim üzgünüm..

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
bence sadeleştirmektir buda o örneklerden biri ama saygı duyarım herkez begenmek zorunda değil tşk.

sevilcimen1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Tasarım yaratıcılıktır.Farklı olmaktır aynı zamanda. Yukarıdaki afiş veya broşür herneyse sokakta bana dağıtıldığı zaman direk çöpe atarım. Dikkat çeken hiç bir yönü yok. Çalışmada sadece fotoğraf üzerine yazılar dizayn edilmiş.. Beğenmedim, yazdığın gibi beğenmek zorunda da değilim.
Teşk.

FotoYS

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.oneoreklam.com
Tasarım yaratıcılıktır.Farklı olmaktır aynı zamanda. Yukarıdaki afiş veya broşür herneyse sokakta bana dağıtıldığı zaman direk çöpe atarım. Dikkat çeken hiç bir yönü yok. Çalışmada sadece fotoğraf üzerine yazılar dizayn edilmiş.. Beğenmedim, yazdığın gibi beğenmek zorunda da değilim.
Teşk.

tamam dostum kızmana gerek yok ama ne broşür nede el ilanı yani dağılan bişey değil afiş asılacak bişey o yüzden sana vermezler kızma tşk. ederim

blueden

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
İlk olmasına ragmen hoş bir çalışma,fakat saçlar daha ön plana çıkarılmalı bence,emeğinize sağlık.

reklamevi

🌱Yeni Üye🌱
çak resmi yaz yazıyı bence bu kadar basit olmamalı die düşünüyorum

minerva00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.hortkulukavcisi.com
Bana kalırsa kuaförde müşteriler oyalansın diye bırakılan dergi kapaklarına çok bakmışsın. Biraz afiş çalışması incelemeni öneririm. Hazır bir fotoğraf ve birkaç yazıdan oluşmamalı afiş.

qroniqplatoniq

🌱Yeni Üye🌱
dostum yaa bu resmi nerden buldun afiş ödevim var böyle bi resime ihtiyacım var cvp yazarsan sevinirim