designerplus
🏅Acemi Tasarımcı🏅

Yorumlarınızı Bekliyorum...
ilk çalışman daha sade görünüyor.ama adres kesime çok yakın olmuş.kenarlardan en az 4 mm boşluk bırakmalısın.ayrıca isim çok yukarıda ve küçük kalmış.biraz daha büyütüp,ortalayabilirsin.kolay gelsin.
Öncelikle yorumun için teşekkürler.Kartvizitte resim![]()
müşteri herzaman haklıdır... eğer onun isteği doğrultusunda yaptıysan ne ala... yoksa gerçekten iyi değil resim albümü gibi, bence erkek kuaförünün kartviziti daha karizmatik olmalı... kolay gelsin..![]()
Öncelikle yorumun için teşekkürler.
*Kuaför kartvizitinde resim olmazsa ne olur ?Alternatifler her zaman için değerlendirilir.!Farklı bir alternatif sunabilirmisin bana...
*Müşterinın memnuniyeti her zaman için ön plandadır.Zaten bu çalışmada müşterinin isteği doğrultusunda yapılmış bir çalışma
Şimdi kuaför kartvizitinde şu olur bu olur demiyorum. Ama bu bir kartvizittir broşür değil. Ayrıca başka bir alternatif veremem, sanki resim olmazsa olmaz gibi düşünüyorsun. Düşün bakalım resimden başka ne koyulabilir görsellik olarak? Mesela arkaya saçı başı yapılmış karizmatik vektörel bir erkek silueti koyabilirsin illaki resim olmak zorunda değil ki.
Zaten müşteri neyi beğenip neyi beğenmeyeceğini bilmiyor ki... Bakınız geçen gün yaptığım karta daha önce yapılmış logo(!). Bu bir nakliyat şirketi, yorumsuz koyuyorum buraya.Müşteri beğendi bu çalışmayı.Bundan sonraki çalışmalarımda uyarılarınızı dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz...
Tşkrlr yorumlarınız için...
Ahhh ahhhh benden o dertten yanıyorum ya zaten.4 gün boyunca aradım bulamadım kuaför için siluet![]()
Bir erkek resminden silueti sen çıkarabilirsin.